API en pols de vitamina U, matèria primera en pols BP, EP, USP CAS 3493-12-7

API en pols de vitamina U, matèria primera en pols BP, EP, USP CAS 3493-12-7 Nom del producte: pols de vitamina U Sinònims: enzim metilmetionina CAS núm .: 3493-12-7 Característiques: Assay en pols cristal·lí blanc: 98,0% Min Vitamina U Fórmula: C6H14ClNO2S Estructura: paraules clau: vitamina U pols, vitamina U Descripció: Estrictament parlant, vitamina U ...

Detalls del producte

API en pols de vitamina U, matèria primera en pols BP, EP, USP CAS 3493-12-7

Vitamin U Powder API, Raw Material Powder BP, EP, USP.jpg

Nom del producte: pols de vitamina U

Sinònims: enzim metilmetionina

CAS: 3493-12-7

Característiques: Pols cristal·lí blanc

Assay: 98.0% Min Vitamin U

Fórmula: C6H14ClNO2S

Estructura:

Vitamin U Powder API, Raw Material Powder BP, EP, USP formula.jpg

Paraules clau: vitamina U en pols, vitamina U API, matèria primera en pols BP, EP, USP; Clorur de metilsulfoni de DL-Metionina.

Descripció:

En sentit estricte, la vitamina U no és una veritable vitamina. La majoria de la "vitamina U" s'utilitza per descriure l'enzim metilmetionina, un derivat de la metionina àcida. De la paraula úlcera va sortir la lletra "U". La vitamina U es produeix en vegetals i plantes verdes. Els noms químics de la vitamina U són el clorur de Metilmetioninesulfonium, Cabagin-U i Smethylmethionine. S'utilitza per tractar alguns problemes com ara úlceres pèptiques, colitis i gastritis. La vitamina U també és important per a la formació secretora i àcida. Millora les funcions enzimàtiques del nostre tracte intestinal.

Una quantitat molt petita de vitamina U és suficient per al tractament farmacològic de l'úlcera gàstrica.

La vitamina U enfortirà el nostre sistema immunològic. També protegeix del dany que els sistemes de membrana de la vida venen. A més, amb l'ajuda de la vitamina U, el dany es pot aturar i regenerar fàcilment.

La vitamina U es va descobrir a la dècada de 1940. Recentment, la vitamina U sintetitza artificialment principalment. És molt soluble en aigua. La vitamina U s'utilitza ara per tractar úlceres.

La vitamina U es denomina de vegades la vitamina "anti-ulcer". Promou l'activitat curativa i la velocitat en úlceres pépticas, especialment eficaç per a les úlceres duodenals. La vitamina U també pot ser objecte de reflux àcid, colitis i gastritis, etc.

La vitamina U es troba notablement en la col crua.

Les investigacions van demostrar que la vitamina U ajudarà a disminuir la sensibilitat de la reacció al·lèrgica del fum del tabac. Per a un no fumador i no pot tolerar el fum, aquest efecte almenys pot advertir que pot haver deficiència de vitamina U, que pot fer que una persona es vegi més afectada per la contaminació atmosfèrica. En aquest moment, es necessita un suplement de vitamina U.

------------------

Com a professional de la Xina Vitamin U Powder API, Raw Material Powder BP, EP, USP proveïdor i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant AP de la vitamina U Powder, Raw Material Powder BP, EP, USP de la Xina per gairebé 10 anys.

-------------------

Vitamina U API, matèria primera en pols BP, EP, USP

Altres denominacions: clorur de metil sulfur de DL-metionina

Vitamina U Breu descripció:

1. API, Raw Material Powder BP, EP, USP N ° CAS: 3493-12-7; MF: C6H14NO2ClS; E No.: 222-484-4

2. Classificació de qualificacions: API, Raw Material Powder BP, EP, USP Feed Grade, Food Grade, Medicine Grade

3. Aspecte: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

4. Paquet: 25 kg / tambor API pur , matèria primera en pols BP, EP, USP Grau alimentari, Grau alimentari, Grau de medicaments

5. Durada: almenys 2 anys si es conserva correctament.

6. Preu competitiu d'alta qualitat

7. Conforma BP 98 / USP 24

8. Puresa: 98% mín

 

API de vitamina U, matèria primera en pols BP, EP, USP Grau alimentari, Grau alimentari, Grau de medicament existeixen en verdures verdes. S'aplica en el tractament de les úlceres pépticas, colitis i gastritis i té un efecte en les funcions secretores, formadores d'àcids i enzimàtiques del tracte intestinal. La vitamina U API, la matèria primera en pols BP, EP, USP Feed Grade, Food Grade, Medicine Grade, aquest nom prové del fet que una quantitat molt petita d'aquest compost va ser efectiva per al tractament mèdic de l'úlcera gàstrica. De la paraula úlcera va sortir la lletra "U". Tanmateix, estrictament, l'API de vitamina U, matèria primera en pols BP, EP, grau d'alimentació USP, grau alimentari, grau de medicament no és vitamina. En realitat, és un derivat de metionina àcida. Això ajudarà a enfortir el sistema immune humà, animal i fins i tot de la planta. L'API de la vitamina U, la matèria primera en pols BP, EP, USP Feed Grade, Food Grade, Medicine Grade també contribuirà a protegir contra els danys que els sistemes de membrana de la vida venen (com les parets cellorganels, etc.). Aquest tipus de dany es pot aturar i es pot regenerar fàcilment amb l'ajut d'API de vitamina U, matèria primera en pols BP, EP, grau d'alimentació USP, grau alimentari, grau de medicina.

 

Aplicacions i usos de vitamina U:

1. Pot accelerar el creixement i la regeneració de les cèl·lules.

2. API de vitamina U, matèria primera en pols BP, EP, grau d'alimentació de la USP, grau alimentari, grau de la medicina és capaç d'accelerar el creixement de la pell, les ungles i el cabell.

3. Promou l'eliminació de la inflamació de la boca, els llavis i la llengua.

4. API de vitamina U, matèria primera en pols BP, EP, USP Feed Grade, Food Grade, Medicine Grade també és capaç de millorar la vista i reduir la fatiga de l'ull.

5. La seva interacció amb altres materials pot promoure el metabolisme dels carbohidrats, greixos i proteïnes.

---------------------

Funcions i beneficis de la vitamina U:

-La cura de la cicatrització d'úlceres i úlceres de la pell en el tracte digestiu.

-Vitamina U ajuda a la força de desintoxicacions de l'organisme.

-Vitamina U ajuda a la diabetis.

-Vitamina U també posseeix accions de desintoxicació i causa la desintoxicació de substàncies nocives.

-Curificació de hamórroides.

-Vitamina U millorarà el nostre sistema immunitari i ens protegirà de la infecció per mal. La vitamina U millora la nostra capacitat de resistència contra les infeccions.

-Després, també s'ha demostrat que la vitamina U té propietats antihistamínicas. Disminueix la gravetat i les queixes provocades per al·lèrgies, ja sigui d'al·lèrgia alimentària o al·lèrgia al nas, febre del fenc, asma, etc.

Falta de vitamina U o deficiència de vitamina U:

Atès que la vitamina U només es requereix en quantitat molt reduïda, la seva deficiència no té signes i símptomes perillosos. Però cal complementar el més aviat possible.

COA de vitamina U:


Articles

Especificació

Resultats

Característiques
Vitamina U

Pols cristal·lina blanca

Pols cristal·lina blanca

Punt de fusió

134-137 ℃

134-137 ℃

Identificació

Reacció positiva

Reacció positiva

Pèrdua en l'assecat

≤3,0%

0,67%

Residu en ignició

≤0,2%

0,04%

Pesat

≤ 20 ppm

Conformar

Assay (C6H14CLNO2S)
Vitamina U

No menys del 98,0%

100.7%

Conclusió

Compleix amb l'estàndard


Top Quality, Xina Pure Vitamina U Powder Raw Material BP, EP, USP fàbrica i Proveïdors a la Xina. Vitamina U API, matèria primera en pols BP, EP, grau d'alimentació USP, grau alimentari, fabricants de grau de medicaments a la Xina.

Si esteu buscant l'API de la píndola de vitamina U, Raw Material Powder BP, EP, USP CAS 3493-12-7, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: API en pols de vitamina U, matèria primera en pols BP, EP, USP CAS 3493-12-7, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like