Nicotinato de vitamina E, nicotinato de tocoferol, nicotinato de tocoferol CAS 16676-75-8

Nicotinato de vitamina E, Nicotinato de tocoferol, Nicotinato de tocoferol CAS 16676-75-8 Nom del producte: Vitamina E Nicotinato, Nicotinato de tocoferol Sinònims: Nocotinato de tocoferol Núm. CAS: 16676-75-8: Característiques: Assecatge sòlid ceraç groc: ≥97.0% Vitamina E Fórmula de nicotinació: C35H53NO3 ...

Detalls del producte

Nicotinato de vitamina E, nicotinato de tocoferol, nicotinato de tocoferol CAS 16676-75-8

Vitamin E Nicotinate, Tocopheryl Nicotinate, Tocopherol Nicotinate.jpg

Nom del producte: vitamina E nicotinat, nicotinato de tocoferol

Sinònims: Nocotinato de tocoferol

Número de CAS: 16676-75-8:

Característiques: sòlid ceraça groguenc

Assay: ≥97.0% Vitamina E Nicotinato

Fórmula: C35H53NO3

Estructura:

Vitamin E Nicotinate, Tocopheryl Nicotinate, Tocopherol Nicotinate formula.jpg

Paraules clau: Nicotinato de vitamina E, Nicotinato de tocoferol , API de pols de nicotinol de tocoferol , matèria primera.

Descripció:

La vitamina E, també anomenada tocoferol o tocoferol, és una vitamina soluble en greixos. Així, la vitamina E Nicotinato també té el nom Nicotinato de tocoferol, Nocotinato de tocoferol. El Nicotinato de tocoferol és un Ester de niacina i tocoferol amb el nom químic: (R) -2,5,7,8-Tetrametil-2 - ((4R, 8R) -4,8,12-trimetil-triridil) croman-6-il nicotinat. La vitamina E Nicotinato és una substància única que donarà el mateix efecte d'escalfament a la pell que el Nicotinato. El nicotinato de tocoferol és essencial per a la reproducció normal; un important antioxidant que neutralitza els radicals lliures en el cos.

La vitamina E Nicotinato, famosa per les seves propietats antioxidants, és una substància protectora que combatrà les malalties cardiovasculars i alguns càncers. La vitamina E nicotinada també va mostrar habilitats immunes. El nicotinato de tocoferol ajudarà a l'asma i l'artritis reumatoide. Nocotinato de tocoferol també pot ser útil en algunes malalties neurològiques, com ara certs trastorns oculars com cataractes i diabetis i síndrome premenstrual. La vitamina E nicotinada pot protegir la nostra pell de la irradiació ultraviolada. El nicotinato de tocoferol també pot millorar la fertilitat masculina. La vitamina E El nicotinat pot ser un alleugeriment d'alguns rampes musculars.

No només l'activitat antioxidant, la vitamina E nicotinato també pot tenir propietats antitrombòtiques, antiherogènesi i antivirals. El nicotinato de tocoferol actua per protegir les cèl·lules contra els efectes dels radicals lliures, que són subproductes potencialment perjudicials del metabolisme del cos. El tocoferol Nocotinato sol utilitzar-se per produir cremes o locions de la pell perquè la vitamina E nicotinada es demostra que té un paper important a l'hora de fomentar la cicatrització de la pell i reduir la cicatrització després de lesions, com les cremades.

La vitamina E La deficiència de nicotinato sol caracteritzar-se per problemes neurològics a causa d'algunes conductes nervioses pobres. La manca de nicotinato de tocoferol pot causar problemes menstruals, infertilitat, insuficiència neuromuscular, avortament involuntari, etc.

Es creu que la vitamina E Nicotinato evita i retarda les malalties coronàries. La vitamina E Nicotinato protegeix el radical lliure de danyar el nostre cos. D'aquesta manera, el nicotinato de tocoferol pot prevenir algun càncer.

El tocoferol Nocotinate també protegeix altres vitamines solubles en greix com la vitamina A i la vitamina B de la destrucció per oxigen. Si hi ha un baix nivell de vitamina E nicotinada en el nostre cos, llavors s'ha de prestar especial atenció al càncer de mama i còlon.

Com a professional de la vitamina E Nicotinato de Xina, el proveïdor i fabricant d'API de Tocopheryl Nicotinate, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant vitamina E Nicotinato, Nicotinato de Tocopheryl Powder Raw Material de la Xina durant gairebé 10 anys.

Beneficis:

1.Vitamin E Nicotinato s'utilitza per a la prevenció i la teràpia d'hiperlipidèmia i aterosclerosi.

2. Vitamin E Nicotinatecan actuen directament sobre la paret dels vasos sanguinis i contenen la formació de colesterina. També pot millorar la circulació sanguínia i disminuir el procés d'envelliment de la pell.

Aquest producte es pot afegir a la majoria de cosmètics, líquids d'afaitar i xampú.

---------------------

Beneficis

Nicotinato de vitamina E, nicotinato de tocoferol, API de pols de nicotinato de tocoferol, matèria primera és una vitamina que es dissol en greixos. Es troba àmpliament en una gran varietat d'aliments com ara olis vegetals, cereals, carn, aus, ous, fruites, verdures i oli de germen de blat. Nicotinato de vitamina E, nicotinato de tocoferol, API en pols de tocoferol Nocotinato, matèria primera també està disponible com a suplement.

S'aplica per tractar la deficiència de vitamina E, que és poc freqüent, però es produirà en aquells que tenen determinats trastorns genètics i en lactants prematurs molt baixos.

Algunes persones utilitzen Nicotinato de Vitamina E, Tocopheryl Nicotinate, Tocopherol Nocotinate Powder API, matèria primera per tractar i prevenir malalties del cor i els vasos sanguinis, incloent enduriment de les artèries, atac cardíac, dolor al pit, dolor a la cama a causa d'artèries bloquejades i alta sang pressió

Nicotinato de vitamina E, nicotinato de tocoferol, API de pols de nicotinato de tocoferol, també s'aplica material cru per tractar la diabetis i les seves complicacions. S'utilitza per prevenir el càncer, especialment el càncer de pulmó i oral en els fumadors; càncer colorectal i pòlips; i càncer gàstric, prostàtic i pancreàtic.

Algunes persones prenen vitamina E Nicotinato, Tocopheryl Nicotinate, Tocopherol Nocotinate Powder API, matèria primera per a malalties del cervell i sistema nerviós, incloent la malaltia d'Alzheimer i altres demències, la malaltia de Parkinson, rampes nocturnes, la síndrome de les cames inquietes i per a l'epilèpsia, juntament amb altres medicaments. . Nicotinato de vitamina E, nicotinato de tocoferol, API de pols de nicotinato de tocoferol, la matèria primera també s'utilitza per al tractament de la corea de Huntington i altres trastorns que impliquen nervis i músculs.

 

Per cert, les dones portaran Nicotinato de Vitamina E, Tocopheryl Nicotinate, Tocopherol Nocotinate Powder API, Qualitat alimentària de matèria primera i Grau farmacològic per prevenir complicacions durant l'embaràs tardà a causa de la hipertensió arterial, la síndrome premenstrual, els períodes dolorosos, la síndrome menopàusica, els flashets associats amb càncer de mama i quists de mama.

 

A vegades, la vitamina E nicotinada, el nicotinato de tocoferol, l'API en pols de tocoferol Nocotinato, el grau alimentari de primera qualitat i el grau farmacològic s'utilitzen per disminuir els efectes nocius dels tractaments mèdics com la diàlisi i la radiació. A més, també s'aplica àmpliament per reduir els efectes secundaris no desitjats de medicaments com la pèrdua del cabell en persones que prenen doxorrubicina i danys pulmonars en persones que prenen amiodarona.

El nicotinato de tocoferol s'utilitza de vegades per millorar la resistència física, augmentar l'energia, reduir el dany muscular després de l'exercici i millorar la força muscular.

---------------------

Aplicació i ús.

Les matèries primeres de vitamina E nicotinada o nicotinato de tocoferol s'utilitzen com a suplements nutricionals.

En les produccions farmacèutiques, el nicotinato de tocoferol també és un bon ingredient.

------------

Fets científics:

Nicotinato de vitamina E, nicotinato de tocoferol, pols de nicotinato de tocoferol API, matèria primera , una vitamina soluble en greixos, es troba en greixos vegetals i olis, productes lactis, carn, ous, cereals, fruits secs i verdures verdes i grogues de fulla. Sol presentar-se en aquests aliments com a mescles de diferents formes: alfa, beta, gamma, i delta, tocoferol. La forma alfa té la mateixa activitat biològica que la vitamina E. Vitamina E Nicotinato, Tocopheryl Nicotinate, Tocopherol Nocotinate Powder API, Raw Material es pot produir a partir d'olis vegetals o es pot sintetitzar. L'acetat de tocoferol, elaborat per esterificació de tocoferol amb àcid acètic, és sovint la font de vitamina E en suplements dietètics.

-----------------

Propietat:

Nom del producte: Nicotinato de vitamina E, nicotinato de tocoferol, API de pols de nicotinol de tocoferol, matèria primera

CAS No.: 51898-34-1, 99%

INCI NOM: nicotinato de tocoferol

ALTRES NOM: vitamina E nicotinada

EINECS Núm.: 16676-75-8

FORMULA MOLECULAR: C35H53O3N MOLECULAR

PES: 535,81

Funció: Promoure el metabolisme i la microcirculació. Redueix el contingut de pigments en l'envelliment. Mantingueu l'elasticitat de la pell i el brillo.

---------------

COA de vitamina E Nicotinato:

Aparença
Vitamina E nicotinada

Sòlid ceraç groc
(Vitamina E nicotinato)

àcid

≤0.5ml

Substància relacionada

Tocopheryl 1,0%
impuresa total3,0%

dissolvents

cloroform≤0.006%
piridina0,020%

Residual encesa

≤0,1%

Heavy metal

≤0.002%

Assaig
Vitamina E nicotinada

≥97.0%

Alta qualitat, Xina Pure Vitamin E Nicotinate API fàbrica a la Xina; Xina Cianocobalamina en pols, Vitamina E Nicotinato Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Vitamin E Nicotinate API Manufacturers in China.


Si esteu buscant el vitamina e nicotinato, nicotinato de tocoferol, nicotinato de tocoferol cas 16676-75-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: vitamina e nicotinato, nicotinato de tocoferol, nicotinato de tocoferol cas 16676-75-8, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like