Clorhidrato de vitamina B6 o pols de Hcl (clorhidrato de piridoxina o Hcl) API de matèria primera

Clorhidrato de vitamina B6 o pols de Hcl (clorhidrato de piridoxina o HCl) Nom de producte de la matèria primera API: pols de clorhidrat de vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) Sinònims: Piridoxina HCl, Vitamina B6 HCl, Vitamina B6, Vitamina B6 API Núm .: 58-56-0 Característiques: Pols blanc o gairebé blanc, cristal·lí, Assay: 99.0% ~ ...

Detalls del producte

Clorhidrat de la vitamina B6 en pols (hidroclorur de piridoxina) API Raw Material

Vitamin B6 Hydrochloride Or Hcl Powder ( Pyridoxine Hydrochloride Or Hcl ) API Raw Material.jpg


Nom del producte: pols de clorhidrato de vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina)

Sinònims: Piridoxina HCl, Vitamina B6 HCl, Vitamina B6, Vitamina B6 API

CAS: 58-56-0

Característiques: Pols cristal·lí blanc o gairebé blanc,

Assay: 99.0% ~ 102.0% Clorhidrato de piridoxina

Fórmula: C8H11NO3 • HCl; C8H12ClNO3

Estructura:

Vitamin B6 Hydrochloride Or Hcl Powder ( Pyridoxine Hydrochloride Or Hcl ) API Raw Material formula-1.gif

Vitamin B6 Hydrochloride Or Hcl Powder ( Pyridoxine Hydrochloride Or Hcl ) API Raw Material formula-2.jpg

Paraules clau: vitamina B6 HCl, hidròxid de vitamina B6, hidroclorur de piridoxina, piridoxina HCl, nitrat de piridoxina, vitamina B6 API en pols de matèria primera.

Normes: BP, EP, USP, FCC, CP

Paquet: 25Kgs o 10Kgs / Tambor

Descripció:

L'hidrocloruro de vitamina B6 (Piridoxina HCl) és una vitamina soluble en aigua. El clorhidrato de piridoxina s'utilitza normalment en la profilaxi. Nom químic: clorhidrat de 5-hidroxi-6-metil-3,4-piridinimetanol. La piridoxina HCl és lliurement soluble en aigua, lleugerament soluble en alcohol. La pols de vitamina B6 HCl es fon a uns 205 ° C, amb descomposició.

La vitamina B6 HCl ajudarà a la deficiència de vitamina B6 i tractarà la neuropatia perifèrica en aquells que reben isoniazida.

Encara que la piridoxina i la vitamina B6 són freqüentment utilitzades com a sinònims, fins i tot per alguns investigadors mèdics, tècnicament parlant, aquesta pràctica és errònia i de vegades engañosa.

Estudis recents demostren que la deficiència d'HCl de vitamina B6 afectarà les respostes cel·lulars i humà del nostre sistema immunitari. La deficiència de clorhidrato de piridoxina pot causar diferenciació i maduració dels limfòcits alterats. D'altra banda, la manca de Piridoxina HCl 1. rebrà respostes de hipersensibilitat tipus retardat; 2. producció important d'anticossos; 3.decrease la proliferació de limfòcits, 4.also disminueix la producció d'interleucina (IL) -2.

La piridoxina HCl participa en moltes reaccions bioquímiques, per exemple: 1, aminoàcids i metabolisme de glicogen, 2. Dopamina, neurotransmissors, serotonina, síntesi de norepinefrina; 3. En Sphingomyelin, àcids nucleics i moltes altres produccions d'esfingolípids, la Vitamina B6 Hcl funciona com a coenzim

El clorhidrato de piridoxina es pot donar per via oral. El clorhidrat de la vitamina B6 també es pot injectar al nostre sistema. La piridoxina Hcl presa per la boca està disponible sense recepta mèdica. Mentre que la injecció de vitamina B6 HCl ha de ser lliurada per un metge professional.

Hi ha moltes formes de fàrmacs acabats produïts amb Piridoxina HCl, com ara càpsula, tauletes, tauletes entètiques recobertes, tabletes allargades, solució injectables, etc.

L'hidroclorur de la vitamina B6 es produeix naturalment en molts aliments diaris. El clorhidrato de piridoxina és crucial per a moltes funcions i activitats en el nostre organisme.

El clorhidrato de piridoxina (vitamina B6 HCl) és necessari per a la descomposició de molts greixos, proteïnes, carbohidrats.

Sota certes circumstàncies, el nostre cos necessitarà més Piridoxina HCl del que és habitual. Per exemple:

1.Liver o malalties del cor, o problemes intestinals

2. Estrès de la tiroide inversa.

3. malaltia a llarg termini.

----------------------

Clorhidrat de la vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API La matèria primera en pols és la forma de 4-metanol de VITAMINA B 6 que es converteix en FOSFATO PIRIDOXAL, que és un coenzim per a la síntesi d'aminoàcids, neurotransmissors (serotonina, norepinefrina), esfingolípids, àcid aminolevulínico. Encara que la piridoxina i la vitamina B 6 són freqüentment utilitzats com a sinònims, especialment per part d'investigadors mèdics, aquesta pràctica és errònia i de vegades enganyosa. En sentit estricte, no són exactament el mateix.

Clorhidrat de la vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API La matèria primera en pols és la forma de sal de clorhidrato de piridoxina, una vitamina B soluble en aigua. La piridoxina HCl es converteix en forma activa, el 5'-fosfat piridoxal (PLP), un cofactor essencial en molts activitats enzimàtiques que inclouen la síntesi d'aminoàcids, neurotransmissors i esfingolípids. Clorhidrat de la vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API La matèria primera en pols és fonamental per a les funcions del sistema immunitari i de glòbuls vermells, i ajudarà a mantenir els nivells normals de glucosa en sang.

----------------------

Com a polímer professional de la piridoxina de la Xina Powder, Vitamin B6 API BP, EP, USP, FCC, proveïdor i fabricant de CP, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant pols de piridoxina clorhidrat, vitamina B6 API BP, EP, USP, FCC, CP de la Xina durant gairebé 10 anys.

----------------------

Clorhidrato de piridoxina o Piridoxina HCl API La matèria primera en pols, més coneguda com a vitamina B6, és una vitamina important. Perquè el nostre cos no pot produir naturalment aquest compost, s'ha d'obtenir a través de mitjans dietètics o suplements. Clorhidrat de la vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API La matèria primera en pols s'utilitza principalment en el procés metabòlic, jugant un paper en la metabolització d'aminoàcids, greixos i sucres, així com la síntesi de neurotransmissors, histamina i hemoglobina. Pols d'hidrocloruro de vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) La matèria primera d'API Powder també participa en l'expressió gènica, que és com es processa la informació genètica.

 

Clorhidrat de la vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API La matèria primera de pols és en realitat una col · lecció de molècules que són estructuralment similars a la piridoxina i que, en última instància, es metabolitzaran al fetge. El factor comú d'aquest grup de molècules és que tots són precursors del compost (PLP). Hi ha 7 molècules en total; Però, les 3 formes dietètiques són piridoxina, piridoxal i piridoxamina.

 

Pols de clorhidrat de la vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) Poliuretà API de matèries primeres Beneficis:

- Com a nutrient essencial per mantenir les funcions del cos adequades, la matèria primera d'API Powder Hydrochloride (Piridoxine Hydrochloride) té molts beneficis. Especialment, per a les dones embarassades, és capaç d'alleujar la malaltia del matí. Un altre benefici important per a les dones inclou una reducció dels símptomes relacionats amb el PMS, incloent inflor i acne.

- Pols de clorhidrat de la vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API La matèria primera en pols i el grau farmacèutic tenen fins i tot possibles beneficis nootròpics. Com que algunes investigacions han trobat que l'API Powder of Hydrochloride Powder (Piridoxine Hydrochloride) API Powder grade de productes alimentaris i grau farmacèutic podria millorar les habilitats de focus i memòria en adults majors. També pot augmentar la vitalitat dels somnis i el record dels somnis a causa del paper que juga en la conversió del triptòfan en la serotonina. L'evidència anecdòtica també suggereix que alguns individus creuen que la pols d'hidrocloruro de la vitamina B6 (piruxidina clorhidrato) API Powder qualitat de l'alimentació de matèries primeres i grau farmacèutic també pot augmentar la probabilitat de somnis lúcids.

- Pols d'hidroclorur de la vitamina B6 inadequats (clorhidrato de piridoxina) L'API Powder, la ingesta de grau alimentari i la matèria primera, també està relacionada amb molts trastorns de l'estat d'ànim, ja que és capaç de produir serotonina i altres neurotransmissors implicats en elevar l'estat d'ànim. En obtenir suficient pols de clorhidrat de vitamina B6 (Pyridoxine Hcl) API en pols de matèries primeres en grau alimentari i grau farmacèutic, moltes persones comencen a sentir-se molt millor i observen un ascensor en el seu estat d'ànim.

- Pols de clorhidrat de la vitamina B6 (Pyridoxine Hcl) API Powder, de grau alimentari de matèries primeres i grau farmacèutic, també pot ajudar a reforçar i donar suport al sistema immunològic. Sense l'ajuda de pols de clorhidrat de la vitamina B6 (policlorur de piridoxina) API en pols de matèries primeres en grau d'alimentació i grau farmacèutic, diversos components implicats en el sistema immunitari es reduiran, fent-nos molt més vulnerables a malalties i malalties, que seran especialment certes per a majors .

- Pols d'hidrocloruro de vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) La classificació API de grau alimentari i matèries primeres API també permet reduir les nàusees de les resines.

- Pols de clorhidrat de la vitamina B6 (Piridoxina HCl) API Pols La qualitat de l'alimentació de matèries primeres i la qualitat farmacèutica també té un paper clau en el manteniment d'un cor sa.

- Pols de clorhidrat de la vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API El grau d'alimentació i grau farmacèutic de la matèria primera és també un fet molt important en la descomposició de certes proteïnes, i permet que el cos utilitzi l'energia al màxim. A més, la piridoxina HCl pot ajudar a la recuperació muscular i ajudar a prevenir la fatiga.

- Els esportistes i els pescadors poden beneficiar-se enormement de la incorporació de la pols d'API de Vitamina B6 HCl (Pyridoxine Hcl) en la seva dieta a nivell alimentari i de grau farmacèutic. Es pot fer tant en forma de tableta com inyectable o fins i tot amb una vitamina líquida sublingual.

----------------

Altres beneficis del pols de clorhidrat de la vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API Pols en matèria primera de grau alimentari i grau farmacèutic:

- El principal benefici associat a l'hidrocloruro de Piridoxina és que ajuda a metabolitzar certs carbohidrats, proteïnes i greixos dins del cos humà. La piridoxina HCl és important per al nervi, la pell, els membres del cervell, així com la membrana mucosa.

- També hi ha beneficis provats per als bebès que reben vitamina B6 HCl en pols (Pyridoxine Hcl) API en pols de matèries primeres alimentària i farmacèutica mentre estan en el ventre de la mare.

A més, l'abús d'alcohol pot interferir amb l'absorció de pols d'hidrocloruro de vitamina B6 (piridoxina clorhidrato) API en pols de matèries primeres en grau alimentari i farmacèutic.

--------------------------

Pols de clorhidrato de vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API Pols de matèries primeres Grau alimentari i grau farmacèutic Advertències i efectes secundaris:

És important que els individus comencin un programa de suplementos nutricionals que inclogui Pyridoxine hcl per parlar amb el seu metge o un altre professional de la salut per assegurar-se que no hi hagi interaccions amb al·lèrgies o altres medicaments i suplements.

Si la pols d'hidròxid de vitamina B6 (piridoxina clorhidrato) s'aprofita per un període de temps prolongat de grau d'alimentació i grau farmacèutic de matèries primeres API per quantitats constantment superiors a 200 mg per dia, podria haver-hi el risc de desenvolupar danys nerviosos sensorials.

Altres efectes secundaris poden incloure fatiga, torpeza, cansament extrem, canvis de circulació i sensibilitat a la llum i al so. A més, les persones que estan sobredoses amb pols de clorhidrato de vitamina B6 (piridoxina clorhidrato) API pols de matèries primeres alimentàries de grau i grau farmacèutic desenvolupen una dependència.

En la majoria dels casos, els efectes secundaris desapareixeran sense un tractament especial, simplement deixant de prendre-ho. Algunes condicions poden durar fins a 180 dies. Si algun dels símptomes esmentats anteriorment es produeix després de prendre pols d'hidrocloruro de vitamina B6 (Piridoxina Clorhidrato) API Powder en matèria primera de grau alimentari i grau farmacèutic, hauríem de contactar amb un metge el més aviat possible.

També és important tenir en compte que la presa de pols de vitamina B6 Hcl Powder (Pyridoxine Hcl) API en pols de matèria primera de grau alimentari i grau farmacèutic podria portar a l'orina a fer-se més gelada que la normal. Pols d'hidrocloruro de vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API Qualitats alimentàries de primera qualitat i grau farmacèutic de matèria primera sempre s'han de prendre junts amb els aliments, ja que prendre-los amb un estómac buit pot provocar nàusees.

--------------------

Una altra informació de pols de clorhidrato de vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API Pols de matèries primeres de grau alimentari i grau farmacèutic:

Aquest producte és la sal d'hidroclorur de vitamina B6. Quan s'aplica naturalment al cos, ajudarà a equilibrar el sodi i el potassi, a més de promoure la producció de glòbuls vermells. Pols d'hidrocloruro de vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API Pols de matèries primeres i grau d'alimentació de grau farmacèutic també es considera una prevenció per a la caspa, l'èczema i la psoriasi. També es considera que té habilitats antibacterianes i antioxidants quan s'aplica tòpicament a la pell, tot i que hi ha molt pocs estudis per a testificar aquestes afirmacions. Encara que la pols de l'API de la vitamina B6 (policlorur de piridoxina) API en pols no sigui directament afectada per la cura de la pell quan s'aplica tòpicament, la deficiència causarà problemes cutanis, incloent dermatitis de contacte, irritació, èczema i blisertering.

 

Clorhidrat de la vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) API La matèria primera en pols de grau alimentari i grau farmacèutic es pot trobar naturalment en gra de cereals, fesols, verdures, productes diaris, ous, peixos, carn i farina, però la piridoxina només es troba naturalment en unes quantes fruites. , inclosa la fruita del drac del sud-est asiàtic. En els productes cosmètics i de cura personal, la pols d'hidròxid de vitamina B6 (clorhidrato de piridoxina) s'utilitza com a agent de pell i acondicionament del cabell, API Powder, com a agent de condicionament del cabell i la pell, que es troba en una gran varietat de fórmules, incloent productes de bany, sabons i detergents, productes de neteja, productes de cura del cabell i locions per a la cura de la pell.

--------------------

Ús del clorhidrato de piridoxina:

Com a nutrició, s'afegeix pols de clorhidrat de vitamina B6 en llet materna o pols de llet.

(1) El clorhidrato de piridoxina és un additiu alimentari o alimentari utilitzat en aliments, aliments per a animals (clorhidrato de piridoxina en menjar per a gats i aliments per a gossos)

(2) La vitamina B6 HCl funciona com a additiu en algunes begudes o begudes;

(3) En la fabricació de cosmètics, Piridoxina HCl promou el creixement del pèl i protegeix la nostra pell;

(4) El clorhidrato de piridoxina també és bo per a les plantes que creixen.

Ús farmacèutic:

(1) L'hidroclorur de la vitamina B6 ajuda a tractar la hipofunció congènita del metabolisme;

(2) El clorhidrato de piridoxina prevenir i tractar la deficiència de vitamina B6;

(3) Piridoxina HCl funciona com un suplement en els productes sanitaris i de cura mèdica.

(4) La síndrome del túnel carpià es pot tractar amb vitamina B6 HCl.

(5) L'hidrocloruro de vitamina B6 també s'utilitza per tractar un determinat tipus d'anèmia (manca de glòbuls vermells).

(6) La injecció de piridoxina HCl també s'utilitza per tractar alguns tipus de convulsions en nadons.

Beneficis de clorhidrato de piridoxina:

-Una nutrició important que necessita el nostre cos humà per a les funcions normals

- S'ha demostrat que el clorhidrato de vitamina B6 té la propietat de reduir la pressió arterial sistòlica i diastòlica en un petit grup de subjectes amb hipertensió essencial. La hipertensió arterial és un dels factors de risc de l'aterosclerosi i la malaltia coronària.

Deficiència de vitamina B6 HCl:

La manca de clorhidrato de piridoxina causarà anèmia (sang feble), danys al nervi, convulsions, problemes de la pell i llagues a la boca. Hives; respiració difícil; També pot passar la inflor de la cara, els llavis, la llengua o la gola.

Indicacions de Piridoxina HCl:

Anèmia sideroblàstica;

Tractament i profilaxi dels estats de deficiència de Clorhidrat de Piridoxina

Efectes secundaris:

Encara que el clorhidrato de vitamina B6 té molts beneficis, també pot causar efectes adversos no desitjats:

1. Efectes secundaris comuns de la vitamina B HCl:

nàusees; mal de cap; somnolència; o entumiment lleu o formigueig.

2.Moderar els efectes secundaris del clorhidrato de piridoxina:

Tempestat, entumiment de mans o peus

3.Efecte secundari seriós de Piridoxina HCl:

Sentir-se cansat; disminució de la sensació al tacte, la temperatura i la vibració; Peus adormiment o entumiment de la boca; pèrdua d'equilibri o coordinació; Mans torpes

Els efectes secundaris d'hipersensibilitat mai no s'han reportat.

COA de clorhidrato de piridoxina (pols de vitamina B6 HCl)


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Clorhidrato de piridoxina

Blanc cristal·lí o pols
Piridoxina HCl

Compleix

Identificació A
Clorhidrato de piridoxina

Absorció IR

Compleix

Identificació B
Piridoxina HCl

Positiu per a la prova de clorur

Compleix

Punt de fusió

Al voltant de 205 ° C

206 ° C

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0,05%

Residu en ignició

≤ 0,1%

0,03%

pH

2.4 ~ 3.0

2,53

Heavey Metall (Mètode II)

≤ 10 ppm

<>

Contingut de clorurs

16,9% ~ 17,6%

17,1%

Solvent residual

Etanol, 0,5%

<>

Substàncies relacionades

Compleix els requisits

Compleix els requisits

Solubilitat

Freqüentment soluble en aigua, lleugerament soluble en alcohol (96%)

Compleix

Assaig
Vitamina B6 HCl

99,0% ~ 102,0%
Clorhidrato de piridoxina

99,82%
Piridoxina HCl


Actualment oferim quatre talles de partícules diferents per al clorhidrato de vitamina B6: pols fina, pols micro, grànuls, grànuls petits i grànuls de súper fi.

Poli piruxidosa pura de la Xina, HCl en pols, Vitamina B6 API BP, EP, USP, FCC, fàbrica de CP a la Xina; Xina Clorhidrato de Piridoxina, Proveïdors de Material de Vitamina B6 a la Xina. Xina Piridoxina HCl, Vitamina B6 API BP, EP, USP, FCC, CP Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant el Clorhidrato de Vitamina B6 o HCl en pols (Piridoxina Clorhidrat o HCl), l'element API Raw, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clorhidrato de vitamina B6 o pols de Hcl (clorhidrato de piridoxina o Hcl) API Matèries primeres, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like