Vitamina B2 en pols (Riboflavina) Matèria primera, API CAS 83-88-5

Vitamina B2 en pols (Riboflavina) Matèria primera, API CAS 83-88-5 Nom del producte: Vitamina B2 en pols, Riboflavina Sinònims: RIBOFLAVINE Codi CAS: 83-88-5 Característiques: Groc a groc taronja, Pols cristal·lí Tipus de la següent manera: Riboflavina (vitamina B2) 80% SD, grau alimentari Riboflavina (vitamina B2) Grau alimentari, grau alimentari ...

Detalls del producte

Vitamina B2 en pols (Riboflavina) matèria primera API CAS 83-88-5

Vitamin B2 Powder ( Riboflavin ) Raw Material, API.jpg

Nom del producte: pols de vitamina B2, riboflavina

Sinònims: RIBOFLAVINE

CAS: 83-88-5

Característiques: Groc a groc taronja, pols cristal·lí

Tipus de la manera següent:

Riboflavina (Vitamina B2) 80% SD , Grau d'alimentació

Grau alimentari de riboflavina (vitamina B2) , grau alimentari

Riboflavina (vitamina B2) 95 DC , grau farmacèutic

Fórmula: C17H20N4O6

Estructura:

Vitamin B2 Powder ( Riboflavin ) Raw Material, API formula.jpg


Paquet: 25Kgs / cartró; 25 kg / tambor

Emmagatzematge: en contenidors ben segellats, emmagatzemats en lloc fresc i sec i sense llum.

HSCODE: 29362300

Paraules clau: vitamina B2, pols de Riboflavina, matèries primeres, grau alimentari API i grau farmacèutic.

Descripció:

La pols de vitamina B2, també coneguda com Riboflavina, és una vitamina soluble en aigua. Cada un necessita una dosi diària de vitamina B2 perquè la riboflavina no es pot emmagatzemar en el nostre cos. La vitamina B2 és molt important per a la producció d'energia en el nostre organisme. La riboflavina, en si mateixa, representa un nutrient crucial en la nostra dieta.

La vitamina B2 té un paper important en la producció d'energia. La riboflavina ajuda en la conversió dels carbohidrats al sucre, que és la substància energètica per a moltes funcions del cos. La riboflavina també té un paper clau en la cadena de transport d'electrons que crea l'energia cel·lular. A més, la vitamina B2 ajuda en el processament d'alguns aminoàcids i greixos. La riboflavina també pot servir com a antioxidant, reduint la nostra velocitat d'envelliment.

La riboflavina o la vitamina B2 és un factor nutricional que es pot trobar a la llet, els ous, l'ordi malalta, el fetge, el ronyó, el cor, les verdures de fulla, etc. La font natural més rica de Riboflavina és el llevat. La vitamina B2 es presenta en forma gratuïta només a la retina dels ulls, sèrum de llet i orina; Les principals formes de riboflavina en els teixits i les cèl·lules són el mononucleòtid de flavina i el dinucleòtid de flavina-adenina.

La vitamina B2 (Riboflavina) pertany a la classe de compostos orgànics que es coneix com flavines. Són compostos que contenen un grup de flavina (7,8-dimetil-benzo [g] pteridina-2,4-diona), amb una estructura caracteritzada per un anell tricíclico isoalloaxzina.

Moltes vitamines són substàncies naturals que són necessàries per a molts processos del sistema corporal. La riboflavina té un paper important per al manteniment de molts teixits del nostre organisme. Farmacèuticament, la vitamina B2 s'utilitza per tractar o prevenir deficiències de Riboflavina.

La riboflavina o la vitamina B2 és un micronutrient soluble en aigua fàcilment absorbit amb un paper clau en el manteniment de la salut humana. Igual que l'altra sèrie de vitamina B, Riboflavina dóna suport a la producció d'energia ajudant a metabolitzar carbohidrats, greixos i algunes proteïnes. La riboflavina és necessària en el procés de formació de glòbuls vermells, producció d'anticossos. La vitamina B2 també regula el creixement i la reproducció humana. La riboflavina és crucial per a la salut de la pell, les ungles i el creixement del cabell. La vitamina B2 també ajuda a prevenir o curar molts tipus de trastorns oculars, fins i tot funciona per a algunes cataractes.

---------------

La riboflavina, també coneguda com la vitamina B2 o l'additiu E101, és un micronutrient fàcilment absorbit amb un paper important en el manteniment de la salut en humans i animals. La vitamina B2, la pols de Riboflavina, la matèria primera, l'alimentació API i el Grau Farmacèutic són el component central dels cofactors FAD i FMN. A més, és necessari per totes les flavoproteïnes. Per tant, la vitamina B2, la matèria primera en pols de Riboflavina, l'alimentació API i el Grau Farmacèutic són necessaris per a molts processos cel·lulars. I juga un paper crucial en el metabolisme energètic i per al metabolisme de greixos, cossos de cetone, hidrats de carboni i proteïnes, etc.

La vitamina B2, la pols de Riboflavina, la matèria primera, l'alimentació API i el grau farmacèutic existeixen en llet, formatge, vegetals verds frondosos, fetge, ronyons, llegums, tomàquets, llevats, bolets i ametlles. Però l'exposició a la llum destruirà la vitamina B2, el material en pols de Riboflavina, l'alimentació API i el grau farmacèutic .

El nom "riboflavin" prové de ribosa (el sucre, la forma reduïda del qual, ribitol, forma part de la seva estructura) i "flavin", el anell que transmet el color groc a la molècula oxidada (del llatí flavus, "groc "). La forma reduïda, que es produeix en el metabolisme, juntament amb la forma oxidada, és incolora.

La vitamina B2, la pols de Riboflavina, la matèria primera, el grau alimentari API i el Grau farmacèutic són més conegudes visualment com la vitamina que impartirà el color taronja a les preparacions de vitamina B sòlides, al color groc a les solucions de suplements de vitamina i al color groc fluorescent inusual a la orina de persones que se supleixen amb preparacions de complexos B de dosis elevades (cap altra vitamina imparteix color a l'orina).

--------------

La vitamina B2, la pols de Riboflavina, la matèria primera, el grau alimentari API i el grau farmacèutic és el precursor dels coenzims, el dinucleòtid d'adenina de flavina (FAD) i el mononucleòtid de flavina (FMN). Tots dos actuen com a portadors d'electrons en diverses reaccions d'oxidació-reducció implicades en la producció d'energia i en nombroses vies metabòliques.

La vitamina B2, la matèria primera en pols de Riboflavina, la classificació alimentària API i la deficiència de Grau Farmacèutic afectaran múltiples vies en el metabolisme de vitamina B6, folat, niacina i ferro.

La manca de vitamina B2, la matèria primera en pols de Riboflavina, la classificació alimentària API i el Grau farmacèutic s'ha relacionat amb la preeclampsia en dones embarassades. Aquesta condició pot evolucionar cap a l'eclampsia i provocar greus hemorràgies o fins i tot amenaçar la vida. El risc de preeclampsia s'ha associat recentment amb la presència d'una variant genètica (C677T) en el gen de metilenetetrahidrofolato reductasa. Aquest gen codifica l'enzim MTHFR, que depèn del FAD.

L'estrès oxidatiu pot provocar opacificació de la lent ocular, que condueix a les cataractes en persones majors. Tot i que els resultats d'alguns estudis observacionals són prometedors, calen estudis d'intervenció per avaluar un benefici potencial de la riboflavina en la prevenció de les cataractes.

La vitamina B2, la matèria primera en pols de Riboflavina, el grau alimentari API i el grau farmacèutic (en forma, FAD) és molt necessària com a cofactor per a alguns enzims metabolitzats importants de folat. Un baix nivell de riboflavina podria interferir amb el metabolisme del folat, particularment en individus homocigotos per a la variant del gen MTHFR C677T; aquestes persones presenten un major risc de patir malaltia cardiovascular. L'evidència emergent dels assaigs d'intervenció suporta un paper protector per a la riboflavina contra la hipertensió en individus amb el genotip MTHFR 677TT.

La vitamina B2, el material en pols de Riboflavina, el grau alimentari API i el grau farmacològic ha estat avaluat com un agent profilàctic en investigacions amb nens i adults que pateixen de migranya. S'ha demostrat que la vitamina B2, pols de Riboflavina, matèria primera, grau alimentari API i grau farmacèutic tenen la capacitat de disminuir la freqüència i gravetat dels atacs de mal de cap en adults però no en nens.

Els informes de casos han demostrat que els pacients amb trastorns autosòmics recessius de la vitamina B2, la matèria primera en pols de Riboflavina, el grau alimentari API i el metabolisme dels graus farmacèutics poden beneficiar-se de suplements de riboflavina.

La vitamina B2, la matèria primera en pols de Riboflavina, la classificació alimentària de l'API i el Grau Farmacèutic s'ha avaluat com una teràpia complementària potencial en el càncer i en determinats trastorns oculars.

La vitamina B2, la pols de Riboflavina, la matèria primera, l'alimentació API i el grau farmacològic és una vitamina B soluble en aigua. En el nostre sistema corporal, es troba principalment com un component integral de les coenzimas, flavin adenine dinucleotide (FAD) i mononucleòtid de flavina (FMN). Els coenzims derivats de la vitamina B2, el material en pols de Riboflavina, el grau alimentari API i el Grau farmacèutic es denominen flavocoenzims, i els enzims que utilitzen un flavocoenzim s'anomenen flavoproteïnes.

 

Funció

Reaccions d'oxidació-reducció (redox)

Els organismes vius obtenen la major part de la seva energia a partir de reaccions redox, que són processos que impliquen la transferència d'electrons. Els flavocoenzims participen en reaccions redox en nombroses vies metabòliques (3). Són crítics per al metabolisme dels carbohidrats, lípids i proteïnes. El FAD forma part de la cadena de transport electrònic (respiratori), que és fonamental per a la producció d'energia. En combinació amb el citocromo P-450, els flavocoenzims també participen en el metabolisme de les drogues i toxines (4).

 

Funcions antioxidants

La glutatión reductasa és un enzim dependent del FAD que participa en el cicle redox del glutatió. El cicle glutatió redox juga un paper important en la protecció dels organismes d'espècies reactives d'oxigen, com els hidroperóxidos. La glutatión reductasa (GR) requereix FAD per regenerar dues molècules de glutatió reduït a partir de glutatió oxidat. La deficiència de riboflavina s'ha associat amb l'augment de l'estrès oxidatiu (4). La mesura de l'activitat de GR en glòbuls vermells s'utilitza comunament per avaluar l'estat nutricional de riboflavina (5). L'assaig de coeficient d'activació de glutatión reductasa (EGRac) de l'eritròcit avalua l'estat de riboflavina mesurant l'activitat de GR abans i després de la reactivació in vitro amb el seu grup prostàtic FAD; EGRac es calcula com la proporció de l'activitat enzimàtica estimulada per FAD i indica el grau de saturació del teixit amb riboflavina. L'EGRac és, doncs, una mesura funcional de l'estat de riboflavina i ha demostrat ser eficaç en reflectir l'estat del biomarcador per deficiència severa a l'estat normal

--------------

La vitamina B2, també anomenada riboflavina, és una de les 8 vitamines del grup B. Totes les vitamines del grup B ajuden el cos a convertir aliments (carbohidrats) en combustible (glucosa), que s'utilitza per produir energia. Aquestes vitamines B, sovint anomenades vitamines del complex B, també ajuden al cos a metabolitzar greixos i proteïnes. Les vitamines del complex B són necessàries per a un fetge, pell, cabell i ulls saludables. També ajuden el sistema nerviós a funcionar correctament.

 

Totes les vitamines del grup B són solubles en aigua, és a dir, el cos no les emmagatzema.

 

A més de produir energia per al cos, la riboflavina funciona com a antioxidant, combatre partícules perjudicials en el cos conegudes com a radicals lliures. Els radicals lliures poden danyar les cèl·lules i l'ADN, i poden contribuir al procés d'envelliment, així com al desenvolupament d'una sèrie de condicions de salut, com ara cardiopaties i càncer. Els antioxidants, com la riboflavina, poden combatre els radicals lliures i reduir o ajudar a prevenir alguns dels danys que causen.

 

La riboflavina també és necessària per ajudar el cos a canviar la vitamina B6 i el folat en formes que pot utilitzar. També és important per al creixement i la producció de glòbuls vermells.

-----------------

Mecanisme d'acció de la vitamina B2:

S'uneix a la hidrogenasa, la quinasa, la sintasa, la riboflavina, etc. La vitamina B2 és el precursor del mononucleòtid de flavina i el dinucleòtid d'adenina de flavina. L'activitat antioxidant de Riboflavina es deriva principalment del paper de vitamina B2 com a precursor del FAD i el paper d'aquest cofactor en la producció del glutatión reduït antioxidant, que és el cofactor del seleni que conté glutatión peroxidases, entre altres coses.

Efectes secundaris de vitamina B2:

Encara que la riboflavina té tants beneficis, encara hi pot haver efectes no desitjats. La pols de vitamina B2 pot donar lloc a una orina més groga del que és habitual, especialment si es duu a terme en gran mesura. Podem esperar això, i no és perillós estar alarmat. En general, però, la vitamina B2 no causa efectes adversos. Però per la nostra seguretat, és millor informar-li als seus professionals de la salut si hi ha altres efectes inusuals.

-------------

Com a professional de la Xina Riboflavina o vitamina B2 matèries primeres API alimentària i proveïdor de grau farmacèutic i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Riboflavina o Vitamina B2 de grau alimentari i farmacèutic de primera qualitat de la Xina des de fa gairebé 10 anys.

---------------

Símptomes de deficiència de vitamina B2 (símptomes de deficiència de la riboflavina):

La deficiència de vitamina B2 pot dificultar el metabolisme dels carbohidrats, greixos i proteïnes. Tots els elements nutricionals anteriors necessitaran la riboflavina per al seu metabolisme complet.

Alguns de la deficiència de vitamina B2 poden causar ulls 1.bloodshot, o irritabilitat als ulls. 2. Alta sensibilitat a la llum, Sensibilitat extrema i inusual a la llum; 3. Una sensació de ardor als ulls, 4. Llavis tallats, llavis esmunyits 5. Inflamació i infecció a la boca o gola, 6. Una llengua adolorida.

Pot haver-hi altres símptomes comuns com el cabell apagat o greix, les arrugues prematures i les ungles dividides.

La deficiència de vitamina B2 pot causar una funció incorrecta de glàndules suprarenals, que causarà diversos problemes com la síndrome de fatiga crònica, l'anèmia, etc. Es considera que la deficiència de riboflavina és la raó principal de la condició mortal de preeclampsia en dones embarassades.

La deficiència de vitamina B2 es manifesta principalment com lesions cutànies, especialment sobre la llengua i els racons de la boca. Si no es tracta en el temps, es traduirà en una llengua inflada, o fins i tot alguns problemes nerviosos.

Malalties de deficiència de vitamina B2:

Deficiència La riboflavina, que es coneix com ariboflavinosis, és poc probable que passi sense la manca simultània d'altres nutrients. Diversos mesos de privació de riboflavina poden acabar amb esquerdes de la pell, problemes de les esquenes bucals, fissures dels llavis, problemes de llengües.

Beneficis de vitamina B2 (funció de vitamina B2), beneficis per a la salut de la riboflavina:

La riboflavina és una vitamina, que té un paper important en la salut humana en general. Els principals beneficis per a la salut són els següents:

1. Producció energètica

2. Incrementa la circulació sanguínia: la Riboflavina B2 és crucial per a la formació d'anticossos i glòbuls vermells.

3.Promona el creixement i el desenvolupament del cos

La riboflavina és essencial per al correcte creixement i desenvolupament dels nostres òrgans reproductors, i el creixement de teixits com la pell, els ulls, el teixit conjuntiu, el sistema nerviós, el sistema immunitari, les membranes mucoses, etc.

4. La vitamina B2 també garanteix una pell sana, ungles i cabells.

Drogues acabades al mercat:

La riboflavina o la vitamina B2 són els medicaments acabats més populars. També hi ha càpsula oral de riboflavina.

COA de vitamina B2 Matèria primera, Riboflavina


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Riboflavina

Groc a groc taronja, pols cristal·lí

Compleix

Identificació
Vitamina B2

Una solució en aigua a una concentració de l'1% es presenta pàl·lidament de color groc verdós per llum transmesa i té una intensa fluorescència verda groguenca que desapareix amb l'addició d'àcids o àcids minerals

Compleix

Rotació específica

-115 ~ -135

-126

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,5%

0.19%

Residu en ignició

≤0,3%

0.1%

Límit de Lumiflavina

L'absorció (a 440 nm) d'una solució en cloroform lliure d'alcohol a una concentració de 2,5 mg / ml no excedeixi de 0,025

Compleix

Impureses volàtils orgàniques

Heu de complir

Compleix

Assay (Riboflavina)

98,0% ~ 102,0% (vitamina B2)

100.42%

CONCLUSIÓ

Complir amb l'estàndard USP34

Alta qualitat, Xina Pura Riboflavina o Vitamina B2 matèries primeres alimentària de grau i fàbrica de grau farmacèutic i proveïdors a la Xina. Xina Riboflavina o Vitamina B2 API de grau alimentari i fabricants de grau farmacèutic a la Xina.


Si esteu buscant la matèria primera de vitamina B2 (Riboflavina), API CAS 83-88-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Vitamina B2 en pols (Riboflavina) Matèria primera, API CAS 83-88-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like