Vitamina B13 o Àcid Orotic Matèria Anhidra, API CAS 65-86-1

Vitamina B13 o Àcid Orotic Anhidre Raw Material, API CAS 65-86-1 Nom del producte: Àcid Orotic Anhidre (Vitamina B13) Sinònims: VB13, 6-Carboxiacil, Oroturic Número CAS: 65-86-1 Característiques: Pols cristal·lina blanca. És inodor amb gust agrit Densitat: 1.642 g / cm3 Punt de fusió:> 300 ° C, al voltant de ...

Detalls del producte


Vitamina B13 o Àcid Orotic Matèria Anhidra, API CAS 65-86-1

Vitamin B13 or Orotic Acid Anhydrous Raw Material, API.jpg Nom del producte: Àcid Orotic Anhidre (Vitamina B13) Matèria primera, API

Sinònims: VB13, 6-Carboxiacil, Oroturic Número CAS: 65-86-1

Característiques: Pols cristal·lina blanca. És inodora amb sabor agre

Densitat: 1.642 g / cm3

Punt de fusió:> 300 ° C, uns 345 ~ 346 ° C

Estabilitat: estable. Incompatible amb forts agents oxidants.

Assay: 99% Min Orotic Àcid Anhidre (Vitamina B13) Matèria primera, API

Fórmula: C5H4N2O4

Estructura:

Vitamin B13 or Orotic Acid Anhydrous Raw Material, API formula.jpg

Paquet: 25Kg / Tambor

Descripció: Àcid Orotic Anhydrous també es denomina "Vitamina B13". Existeix en llet de vaca, i algunes verdures d'arrel. En sentit estricte, l'Àcid Orotic anhidre (vitamina B13) no pertany a vitamines.

Històricament, es creia que era part del complex de vitamina B i es deia vitamina B13, però ara se sap que no és una vitamina. Es produeix en el nostre cos humà. Ara, podem fabricar-lo en gran mesura per al suplement nutricional tant per a animals com per als nostres éssers humans. Aquesta és una bona notícia per a la nostra salut.

L'àcid clàssic anhidre (vitamina B13), l'API és un compost heterocíclic i un àcid; també es coneix com a àcid pirimidincarboxílic. Àcid clàssic anhidre (vitamina B13), l'API s'utilitza per tractar la hiperuricèmia, l'hipercolesterolèmia, l'hepatitis crònica i la cirrosi hepàtica. L'àcid clàssic anhidre també es pot utilitzar com medicament anti-anèmia i roborant nutricional. La sobredosis de l'àcid anètic Orotic (Vitamina B13) pot induir el fetge gras. Les patents d'hepatitis en fase aguda, leucèmia i càncer han de ser penjades. L'àcid Orotic s'utilitza en estudis bioquímics i síntesi d'àcids nucleics. A més, l'àcid Orotic és un component important de la cosmètica. La vitamina B13 pot prevenir l'envelliment cutani.

 

Com a proveïdor i proveïdor de matèries primeres a la Xina professional de l'àcid clorhídric anhidre (vitamina B13) i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Àcid Orotic anhidre (vitamina B13) API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

Cada any, la Xina exporta uns 200Mts de matèria primera d' àcids anàlegs (vitamina B13) al mercat mundial. L' àcid Orotic del grup Fengchen anhidre (vitamina B13) pren almenys el 15% de la quota de mercat.

 

Àcid Orotic Anhidre (Vitamina B13) Solubilitat:

L'àcid Orotic L'anhidre CAS 65-86-1 és un pols de cristall blanc, lleugerament soluble en aigua, molt soluble en alcohol i dissolvents orgànics, insoluble en èter.


Àcid COA-Orotic Anhidre (Vitamina B13)

Nom del producte

Àcid Orotic Anhidre

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Àcid Orotic

Pols blanca

Compleix

Identificació

Heu de complir

Àcid Orotic Anhidre (Vitamina B13)

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,0%

0,4%

Metalls pesants

≤ 20 ppm

<>

Residu en ignició

≤ 0,2%

0,03%

Clorur

≤ 150 ppm

<>

Sulfat

≤ 0,10%

<>

Assaig

≥ 99,0%

Àcid Orotic Anhidre (Vitamina B13)

99,9%

  Àcid granulós i àcid granulós (vitamina B13) en pols; Producció de matèria primera àcid anhidra (vitamina B13) a la Xina. Fabricants de l'API Orotic Àcid Anhidre (Vitamina B13).

Noms estrangers

Acidum Oroticum (llatí)

Orotsäure (alemany)

Acide orotique   (Francès)

Acido orotico (espanyol)

 

Descàrrec de responsabilitat
(1) Tots els drets reservats. Es prohibeix expressament la reproducció total o parcial sense permís escrit.
(2) Fem tot el possible per assegurar que la informació aquí presentada sigui correcta. Tanmateix, la informació anterior no s'ha de considerar inclosa i només s'ha d'utilitzar com a referència.
(3) No fem cap garantia, expressa o implícita, respecte a aquesta informació, i no assumim cap responsabilitat derivada del seu ús. Els usuaris han de fer les seves pròpies investigacions per determinar la idoneïtat de la informació per als seus propòsits particulars.


Si esteu buscant la vitamina B13 o el matériau àcid matèria primera anhidra, API CAS 65-86-1, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like