Pols de vitamina B1 (clorhidrato de tiamina o HCl, mononitrat de tiamina, nitrat de tiamina)

Pols de vitamina B1 (clorhidrato de tiamina o HCl, mononitrat de tiamina, nitrat de tiamina) Paraules clau: clorhidrato de tiamina, tiamina, mononitrato de tiamina, vitamina B1 HCl, nitamina de tiamina Descripció: La tiamina, també anomenada vitamina B1, és un nutrient important per a carbohidrats. ..

Detalls del producte

Pols de vitamina B1 (clorhidrato de tiamina o HCl, mononitrat de tiamina, nitrat de tiamina)

Vitamin B1 Powder ( Thiamine Hydrochloride Or Hcl, Thiamine Mononitrate, Thiamine Nitrate ).jpg

Nom del producte:

Vitamina B1 en pols, tiamina

Sinònims:

Clorhidrato de tiamina
Thiamine HCl
Vitamina B1 HCl

Mononitrat de tiamina
Mononitrat de vitamina B1
Nitrat de tiamina
Nitrat de vitamina B1

Especificacions:

BP, EP, USP

BP, EP, USP

CAS

67-03-8

532-43-4

Característiques:

Pols cristal·lina blanca

Pols blanca o gairebé blanca, cristal·lina o petits i incolors

Fórmula:

C12H18Cl2N4OS

C12H17N5O4S

Estructura:

30.jpg

31.jpg

Paquet:

25 kg / tambor; 25 kg / cartró

25 kg / tambor; 25 kg / cartró


Paraules clau: clorhidrato de tiamina, tiamina hcl, tiamina mononitrat, vitamina B1 HCl, tiamina nitrat en pols API, matèria primera

Descripció del clorhidrato de tiamina (vitamina B1 HCl) :

La tiamina, també anomenada vitamina B1, és un nutrient important que es necessita per al metabolisme dels carbohidrats. La vitamina B1 també participa en la funció nerviosa.

Comú, hi ha 2 sals: clorhidrato de tiamina (vitamina B1 HCl), mononitrato de tiamina (nitrat de vitamina B1).

Clorhidrato de tiamina, nom químic: 3 - [(4-Amino-2-metilpirimidin-5-il) metil] -5- (2-hidroxietil) -4-metiltiazol clorhidrat

Nitrat de tiamina, nom químic 3 - [(4-Amino-2-metilpirimidin-5-il) metil] -5- (2-hidroxietil) -4-metiltiazol nitrat.

Fonts dietètiques de vitamina B1 com cereals integrals, productes carnis, verdures, llet, llegums i fruites. També es presenta en closques d'arròs i llevat. La deficiència crònica de vitamina B1 HCl pot causar problemes com el trastorn neurològic, bariberi, síndrome de Wernicke-Korsakoff, etc.

Clorhidrato de tiamina (vitamina B1 HCl), nitrit de tiamina (mononitrat de vitamina B1) són vitamines amb activitat antioxidant i propietats eritropoyètiques. També tindrà habilitat com la cognició i l'estat d'ànim -moduladors, antiheroscleròtics.

S'ha demostrat que Thiamine Hcl protegeix contra la peroxidació lipídica induïda per plom en el fetge i el ronyó. La deficiència de clorhidrato de vitamina B1 pot produir una mort neuronal selectiva en alguns assaigs amb animals. La mort neuronal està altament associada amb l'augment de la producció de radicals lliures, la qual cosa suggereix que l'estrès oxidatiu juga un paper important en el dany cerebral associat a la deficiència de clorhidrato de tiamina. Thyamine Hcl juga un paper clau en el metabolisme de la glucosa intracel·lular i es creu que la tiamina inhibeix l'efecte de la glucosa i la insulina en la proliferació de cèl·lules musculars de múscul llis. Aquest efecte pot afavorir l'aterosclerosi. L'hidroclorur de la vitamina B1 (Thiamine Hcl) inhibeix aquest efecte de la glucosa a les cèl·lules endotelials.

-----------------------

Amb el nom químic, l'API de 3 - ((4-Amino-2-metil-5-pirimidinil) metil) -5- (2-hidroxietil) -4-metiltitoliol, Clorhidrato de Tiamina o HCl en pols és la forma de sal d'hidrocloruro de tiamina, una vitamina que és essencial per al metabolisme aeròbic, el creixement cel·lular, la transmissió dels impulsos nerviosos i la síntesi d'acetilcolina. Després de la hidròlisi, l'hidrocloruro de tiamina és fosforilat per tiamina difosfocinasa per formar pirofosfat de tiamina activa, també coneguda com cocarboxilasa. El TPP és un coenzim per a moltes activitats enzimàtiques que impliquen el metabolisme dels àcids grassos, aminoàcids i carbohidrats.

------------------------

Descripció del nitrat de tiamina (mononitrat de vitamina B1):

El nitrat de tiamina (mononitrat de vitamina B1) es troba en aliments com cereals, cereals integrals, carn, fruits secs, fesols i pèsols. El mononitrato de tiamina és crucial en la descomposició dels carbohidrats dels aliments en productes que el nostre cos necessita profundament.

El mononitrat de vitamina B1 s'utilitza per guarir o per a la prevenció de la deficiència de vitamina B1. La injecció de tiamina de mononitrat és la preparació popular que s'utilitza per tractar el beriberi, que és una condició greu causada per la falta de vitamina B1 prolongada.

El Mononitrat de Thiamine fet per via oral està disponible sense recepta mèdica. Si bé un mononitrato de vitamina B1 injectat ha de ser lliurat per un professional sanitari.

El mononitrato de tiamina també pot ser útil per a alguns fins no inclosos en aquesta guia de medicació.

Tant el clorhidrato de tiamina (vitamina B1 Hcl), el mononitrato de tiamina (mononitrat de vitamina B1) són solubles en aigua i són insolubles en alcohol. Es descomponen si s'escalfa.

El mononitrat de tiamina té un paper important en el procés de metabolisme de la glucosa intracel·lular. Es creu àmpliament que el mononitrato de vitamina B1 inhibeix l'efecte de la glucosa i la insulina sobre la proliferació de cèl·lules musculars de múscul llis. El mononitrato de tiamina també ajuda al cos a convertir els carbohidrats i el greix en energia. La vitamina B1 HCl també és essencial per al creixement i desenvolupament normal del cos. És un ingredient essencial per al pinso compost, i pot facilitar el creixement dels animals joves. I Clorhidrato de Thiamine ajuda a mantenir el funcionament correcte del nostre cor i dels sistemes nerviosos i digestius.

Encara que tant el clorhidrato de tiamina (vitamina B1 HCl) com el mononitrato de tiamina (mononitrat de vitamina B1) no es poden emmagatzemar en el nostre cos, una vegada que s'absorbeix, es concentrarà en el teixit muscular.

-----------------

L'API de mononitrato de tiamina, pols de matèria primera, un altre nom popular de vitamina B1, és un nutrient humà essencial implicat en una varietat de processos cel·lulars, com la síntesi d'aminoàcids o l'ús de sucres com a energia. Tot i que l'API de mononitrato de tiamina, la biologia de tots els animals exigeix ​​la matèria primera en pols, només es genera en organismes primitius com ara bacteris i plantes, de manera que l'ésser humà l'ha d'obtenir a través de fonts alimentàries o nutricionals. Quan l'API de mononitrato de Thiamine s'afegeix en pols de matèria primera com a complement a aliments com cereals d'esmorzar, sovint es fa referència en un context més ampli com un complex B-vitamina. Això és degut a que se sol afegir en combinació amb altres vitamines B, com la vitamina B2 o la riboflavina, la vitamina B3 o la niacina, i la vitamina B6 coneguda com piridoxina, així com altres.

 

Encara que és fonamental per a pràcticament totes les funcions cel·lulars del cos on es desglosa el pirofosfat de tiamina, una d'aquestes àrees és la funció adequada del sistema nerviós humà. Si hi ha una deficiència de l'API mononitrato de Thiamine, la pols de matèria primera, la inflamació dels nervis prop del cervell coneguda com neuritis perifèrica pot ser el mal resultat. L'API de mononitrat d'hiamina, pols de matèria primera, també és vital per als processos metabòlics com la digestió, i els suplements sovint es prescriuen per alleujar la diarrea, la colitis ulcerosa i altres afeccions relacionades amb el metabolisme deteriorat dels aliments en energia i nutrients.

 

Tenint en compte l'API mononitrat de tiamina, existeixen pols de matèria primera en tants aliments i plantes, les seves fonts estan generalitzades a tota la cadena alimentària. L'API de mononitrato de tiamina, la pols de matèria primera té una llarga vida útil de fins a 42 mesos a causa de l'estabilitat del compost, la qual cosa la converteix en una opció ideal per treballar com a additiu en diversos aliments secs i pols de begudes. Un dels llocs més comuns API mononitrato de Thiamine, la matèria primera en pols s'afegeix com un nutrient en la farina fortificada i enriquida.

 

La vitamina B1 pot recórrer altres noms relacionats en etiquetes com la tiamina, clorhidrato de tiamina o l'API de mononitrato de tiamina, pols de matèria primera a causa de la font a partir de la qual s'obté, i es pot incloure en ingredients que no figuren en una etiqueta. Un exemple d'això són els compostos de carragenà i molsa irlandesa, que són formes d'algues que contenen mononitrat de tiamina. L'API de mononitrato de tiamina, la pols de matèria primera també és un ingredient popular en molts cosmètics com les cremes facials. Atès que l'API de mononitrato de Thiamine, pols de matèria primera es promourà per mantenir una pell sana i el creixement del nostre cabell. Aquesta propietat li permet un doble ús comercialment tant com a ajuda cosmètica i nutricional.

Les proves suggereixen que l'API mononitrato de Thiamine, pols de matèria primera té un ampli ventall d'efectes útils sobre el cos humà.

------------------

Diferència clau: mononitrat de tiamina vs hidroclorur de tiamina

Tanto el mononitrato de tiamina com el clorhidrato de tiamina són fonts de tiamina (vitamina B1). El mononitrato de tiamina es prepara a partir de clorhidrato de tiamina mitjançant l'eliminació d'ions de clor i barrejant el producte final amb un àcid nítric. Aquesta és la principal diferència entre el mononitrato de Thiamine i l'hidroclorur de Thiamine. Per a més diferències, poseu-vos en contacte amb FENGCHEN GROUP CO., LTD.

----------------------

Com a professional de la Xina Thiamine Hydrochloride o Vitamina B1 Hcl, Thiamine Mononitrate o Vitamin B1 Mononitrate Supplier i fabricant de la matèria primera de fabricants, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Clorhidrato de Thiamine o Vitamina B1 Hcl, Thiamine Mononitrate o Vitamin B1 Mononitrate Raw Material API de la Xina durant gairebé 10 anys.


Notes:

La deficiència pot donar lloc a beriberi i és un factor en neuritis alcohòlica i altres síndromes; El mononitrato de Thiamine Hcl i la vitamina B1 es pot utilitzar per combatre la deficiència de vitamina B1. Amb un desenvolupament ràpid de la farmacologia clínica en els últims anys, la deficiència de vitamina B1 es pot tractar molt ràpidament.

El mononitrato de tiamina és una forma estable de sal de nitrat de tiamina (vitamina B1). Es presenta com una pols cristal·lina blanca i es fabrica a partir de tiamina hcl. El mononitrato de tiamina s'utilitza com a aliment o suplement nutricional i el mononitrat de vitamina B1 és la forma preferida de la vitamina B1 per a l'enfortiment alimentari.

El mononitrato de vitamina B1 s'utilitza àmpliament en la indústria farmacèutica per lluitar contra el beriberi, la malnutrició general, la malabsorció, etc.

Encara que la tiamina es troba naturalment en aliments, no es troba el mononitrat de vitamina B1. El mononitrato de tiamina es sintetitza majoritàriament mitjançant l'eliminació d'un ió clorat a partir de clorhidrato de tiamina i barreja amb àcid nítric.

L'hidroclorur de tiamina és higroscòpic (absorció d'aigua), mentre que el mononitrato de tiamina no té pràcticament propietats higroscòpiques. A causa d'aquesta propietat, el mononitrat de vitamina B1 és la forma més estable de la vitamina en farines fortificades i cereals.

Mecanisme d'acció de mononitrat de tiamina:

Es pensa que el mecanisme d'acció de la tiamina en les cèl·lules endotelials està relacionat amb una reducció de la glucació de proteïnes intracel·lulars mitjançant la redirecció del flux glicolític. La tiamina és principalment la forma de transport de la vitamina, mentre que les formes actives són derivats de tiamina fosforilats com Thiamine Mononitrate.

Indicacions:

Per al tractament dels estats de tiamina i niacina, la psicosis alcohòlica de Korsakov, la síndrome de Wernicke-Korsakov, el deliri i la neuritis perifèrica.

Ús: Thiamine Mononitrate participa en la formació del coenzim, manté el glucofetabolisme i les funcions del sistema nerviós i digestiu. S'utilitza en la prevenció i tractament de la deficiència de vitamina B1, i també és útil per a la teràpia de neuritis i dispepsia. A més de l'aplicació farmacèutica, Thiamine Mononitrate també es pot utilitzar com a additiu alimentari i additiu alimentari.

Altres usos:

El clorhidrato de tiamina (vitamina B1 Hcl), el mononitrato de tiamina (mononitrat de vitamina B1) s'afegeixen com a suplement nutricional en begudes esportives.

-------------

Propietat:

Nom: Clorhid de Clorhidrato de Thiamine, API

EINECS: 200-641-8

Nº CAS: 67-03-8

Clorhid de clorhidrato de Thiamine, API Solubilitat: 1 g / ml en aigua

Pols d'hidroclorur de Thiamine matèria primera, API Punt de fusió: 250 ° C (dec.) (Lit).

Fórmula: C12H17ClN4OS.HCl

Pes molecular: 337,27

-----------------------

COA de Clorhidrato de Thiamine

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Clorhidrato de tiamina

Pols blanca o gairebé blanca, cristal·lina o sense color

Compleix

Identificació
Thiamine HCl

A: absorció d'IR
B: Reacció de clorurs

Compleix
Compleix

Aparença de la solució
Clorhidrato de vitamina B1

És clar, no més intens que Y7 o GY7

Compleix

Absorbància de la solució
Vitamina B1 HCl

≤ 0,025

0,018

Límit de nitrat

No hi ha anell marró produït a la unió de les dues capes

Compleix

pH

2.7 ~ 3.3 (BP2012)
2.7 ~ 3.4 (USP38)

2.9

Humitat

≤ 5,0%

1,78%

Cendres sulfatades

≤ 0,1% (BP2012)
≤ 0,2% (USP38)

0,02%

Sulfats

≤ 300 ppm

<>

Puresa cromatogràfica

≤ 1,0%

0,02%

Heavey Metall
Thiamine HCl

≤ 20 ppm

<>

Solvent residual (metanol)

≤ 0,3%

0,03%

Solvent residual (etanol)

≤ 0,5%

No detectat

Qualsevol impuresa individual

≤ 0,4%

0,09%

Total impureses

≤ 1,0%

0,09%

Assaig
Clorhidrato de tiamina

98,5% ~ 101,0% (BP2012)
98,0% ~ 102,0% (USP38)

99,2%

COA de mononitrat de tiamina:Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Mononitrat de tiamina

Pols blanca o gairebé blanca, cristal·lina o petits i incolors

Compleix

Identificació
Mononitrat de vitamina B1

A: absorció d'IR
B: Reacció de clorurs

Compleix
Compleix

Aparença de la solució
Mononitrat de tiamina

És clar, no més intens que Y7

Compleix

pH
Mononitrat de vitamina B1

6,8 ~ 7,6 (BP2012)
6.0 ~ 7.5 (USP38)

7.2

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,0%

0.17%

Cendres sulfatades

≤ 0,1% (BP2012)
≤ 0,2% (USP38)

0,02%

Clorur

≤ 0,06%

<>

Puresa cromatogràfica

≤ 1,0%

0.27%

Heavey Metall

≤ 20 ppm

<>

Solvent residual (metanol)

≤ 0,3%

No detectat

Qualsevol impuresa individual

≤ 1,0%

0.14%

Total impureses

≤ 1,5%

0,43%

Assaig
Mononitrat de tiamina

98,0% ~ 101,0% (BP2012)
98,0% ~ 102,0% (USP38)

99,6%

Top Quality, Xina Clorhidrato de Tiamina Pura o Vitamina B1 HCl, Mononitrat de Tiamina o Vitamina B1 Pols de mononitrat / fàbrica de substàncies a la Xina ; Xina Hidroclorur de Tiamina o Vitamina B1 HCl, Tiamina Mononitrat o Vitamina B1 Proveïdors de Material Mononitrat a Xina. Xina Clorhidrato de tiamina o vitamina B1 HCl, mononitrat de tiamina o fabricants de vitamina B1 mononitrat API a la Xina.


Si esteu buscant la pols de vitamina B1 (clorhidrato de tiamina o hCl, mononitrat de tiamina, nitrat de tiamina), podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: pols de vitamina B1 (clorhidrato de tiamina o hCl, mononitrat de tiamina, nitrat de tiamina), fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like