Vitamina A palmitat en pols, vitamina A oleaginosa d'oli Grau d'Aliments i Grau Pharma CAS 79-81-2

Vitamina A, palmitat en pols, vitamina A, palmitat, oli, grau d'alimentació i grau farmacològic. CAS 79-81-2 Estructura: paraules clau: vitamina A palmitat en pols, vitamina A oli de palmitat, vitamina A palmitat, vitamina A palmitat en l'oli Descripció: vitamina A palmitat, també anomenat palmitat de retinil, és l'éster del retinol ...

Detalls del producte

Vitamina A Palmitat en pols, vitamina A oli de palmitat CAS 79-81-2

Vitamin A Palmitate Powder, Vitamin A Palmitate Oil.jpg

Nom del producte:

Vitamina A palmitat en pols

Oli de vitamina A palmitat

Especificacions:

500.000 IU / g; 250.000 IU / g

1 milions de UI / g, 1,7 milions de UI / g

Sinònims:

Pols de palmitat de retinil

Vitamina A palmitat en oli
Oli de palmitat de retinil

Característiques:

Pale groc a pols groc

Petroli líquid groc viciós

Paquet:

20Kgs / Ctn, 25Kgs / Tambor

5Kg / tambor de plàstic; 25Kgs / tambor de metall


Número CAS: 79-81-2

Estructura:

Vitamin A Palmitate Powder, Vitamin A Palmitate Oil Food Grade and Pharma Grade formula.jpg

Paraules clau: vitamina A palmitat en pols, vitamina A oli palmitat, vitamina A palmitat, vitamina A palmitat en grau d'aliments oleaginosos i grau farmacològic.

Descripció:

La palmitat de la vitamina A, també anomenada palmitat de retinil, és l'éster del retinol (vitamina A) i l'àcid palmític, amb la fórmula C36H60O2. Una ortografia alternativa, palmitat de retinol.

La vitamina A palmita és un suplement sintètic per a l'acetat de retinil en suplements de vitamina A, i està disponible en forma oliosa o seca. És un suplement de vitamina comunament utilitzat. S'utilitza tant en forma oral com injectable per a la curació de la deficiència de vitamina A. La vitamina A Palmita també s'utilitza com a antioxidant i una font de vitamina A afegida a la llet baixa en greixos i altres productes lactis per substituir el contingut de vitamina A perdut per l'eliminació del greix de la llet. La vitamina A Palmitate també és important per a alguns productes de cura de la pell aplicats tòpicament. Després de l'absorció de Vitamina A Palmita a la nostra pell, es convertirà en retinol. Finalment, serà la forma d'àcid retinoic.

La vitamina A és un grup de compostos orgànics nutricionals insaturats, que inclou retinol, retina, àcid retinoic i diversos carotenoides de provitamina A, entre els quals el betacarotè és molt important.

La vitamina A Palmitate té múltiples funcions: és important per al creixement i el desenvolupament, per al manteniment del sistema immunològic i per una bona visió. La retina de l'ull és necessària per la retina de la vitamina A, que es combina amb la proteïna opsina per formar la rodopsina, la molècula que absorbeix la llum, que és necessària tant per a visió de visió escotòpica com per a poca llum (visió escotòpica). La vitamina A Palmita també funciona en un paper molt diferent com una forma irreversiblement oxidada de retinol conegut com a àcid retinoic, que és un important factor de creixement similar a l'hormona per a cèl·lules epitelials i altres.

Com a professional de la vitamina A de la vitamina A , el fàrmac i el proveïdor de productes farmacèutics d' oli , FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant vitamina A palmitat en pols o en grau alimentari d'oli i en grau farmacèutic des de la Xina durant gairebé 10 anys.

---------------

El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil és l'ester del retinol (vitamina A) combinat amb l'àcid palmític, un àcid gras i un component important de l'oli de palma.

 

Fonts:

El grau alimentari de palmitat de la vitamina A i el grau farmacològic o la palmitat de retinil, també anomenat palmitat de retinil o palmitat de retinol, existeixen en fonts animals. Les fonts dietètiques diàries de palmitat de vitamina A es troben en el fetge, el peix, la llet sencera, els ous, el formatge i la mantega. La palmitat de la vitamina A es perd quan el greix s'elimina d'aquestes fonts. Les fonts vegetals de vitamina A són carotenoides, que es troben en fruites i verdures ricas en alfa i betacarotè. Els carotenoides són bones fonts de vitamina A però no de palmitat de vitamina A.

 

Suplements:

El grau alimentari de palmitat de la vitamina A i el grau farmacològic o el palmitat de retinil també es fabriquen de forma sintètica i s'utilitzen per enfortir aliments com els productes lactis que han perdut palmitat de vitamina A en els cereals de processament i l'esmorzar. Els suplements de palmitat de la vitamina A en forma de líquid, pols i píndola són àmpliament aplicats per tractar la deficiència de vitamina A. El palmitat de la vitamina A, tant de grau alimentari com de grau farmacèutic és soluble en greixos i s'acumula a nivells tòxics dins del nostre sistema. Tot i que hi ha tants beneficis, massa palmitat de vitamina A podria ser molt tòxic, també. Es produiran diversos símptomes com el mal de cap nàusees o el vòmit. Les reaccions adverses, com ara defectes de naixement, anomalies del fetge i una menor densitat mineral òssia, poden estar relacionades amb la qualitat alimentària o la qualitat farmacològica de vitamina A de sobredosis. És important controlar la dosificació en utilitzar-la.

 

Usos i aplicacions:

1. En cosmètica:

El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil es produeixen de forma sintètica per a aplicacions en cosmètics per tractar problemes de la pell com l'acne i les arrugues. Els retinoides naturals s'utilitzen en cremes per a la venda sense recepta, però la palmitat sintètica de la vitamina A, la tretinoïna i l'isotretinoïna només estan disponibles per mitjà de recepta mèdica.

2. Usos farmacèutics i usos alimentaris additius:

Altres usos per al palmitat de la vitamina A o el palmitat de retinil inclouen el tractament de trastorns oculars, com l'ull sec i la retinitis pigmentosa, la ceguesa nocturna;

3. Additiu alimentari

La qualificació alimentària de palmitat de la vitamina A pot ser una nutrició important com a additiu alimentari.

-----------------------

El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o palmitat de retinil és un análogo de fenil natural del retinol (vitamina A) amb potencials activitats antineoplásicas i quimiopreventivas. Com la forma més comú de vitamina A presa per a suplements dietètics, la qualificació de grau farmacèutic de palmita de vitamina A i grau alimentari o palmitat de retinil s'uneix i activa els receptors retinoides, induint així la diferenciació cel·lular i la disminució de la proliferació cel·lular. El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil també inhibeixen la transformació neoplàsica induïda per carcinógeno, indueix apoptosi en alguns tipus de cèl·lules cancerígenes i exhibeix propietats immunomoduladores.

 

El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o palmitat de retinil és un suplement vitamínic comú, amb la fórmula C36H60O2. Està disponible tant en graus orals com injectables per al tractament de la deficiència de vitamina A. El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil és un suplement per a l'acetat de retinil en suplements de vitamina A i està disponible en pols en forma oliosa o seca. Es tracta d'una versió preformada de vitamina A, i la qualificació farmacèutica de palmitat de la vitamina A i el grau alimentari o retinil palmitat pot ser realment sobredosi, a diferència del betacarotè.

-----------------------

Funcions:

El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil no es considera el mateix ingredient que el retinol, encara que es converteix en retinol i després en el component actiu de l'àcid retinoic una vegada que l'absorbeix la pell després d'aplicar-se tòpicament. Químicament, el grau farmacèutic de palmitat de la vitamina A i el grau alimentari o palmitat de retinil pertany a la família de compostos químics anomenats retinoides. És una de les vitamines més importants per a la nostra salut cutània per les seves petites estructures moleculars. Aquestes minúscules molècules (grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i grau alimentari o palmitat de retinil) poden penetrar les capes externes de la pell i treballar per reparar les capes inferiors on resideixen el col·lagen i l'elastina.

 

El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil es considera un tipus de retinol menys irritant. A més, és un ingredient més suau en la pell sensible. No obstant això, la raó per la qual la vitamina A palmitat és un grau farmacèutic i un grau alimentari o un palmitat de retinil pot causar menys irritació, es deu al procés més llarg que s'ha de realitzar perquè es converteixi en àcid retinoic, el compost actiu que genera la regeneració cel·lular i l'acció d'exfoliació dins de la pell. El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil es converteix en retinol (o vitamina A), que al seu torn es converteix en àcid retinoic per enzims especialitzats a la pell. L'àcid retinoic facilitarà les comunicacions entre les cèl · lules, estimulant les cèl lules de criança a continuar el seu procés de renovació i regenerar colàgen i elastina per evitar l'aparició de l'envelliment de la pell, arrugues i línies fines. Amb vitamina A palmitate, un grau farmacèutic i un grau d'alimentació o l'ajuda de Retinyl Palmitate, també és possible produir cèl·lules de pell noves i saludables per reemplaçar la pell anteriorment afectada per l'acne. No obstant això, la qualificació farmacèutica de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil no tenen la capacitat de comunicar-se amb una cèl·lula fins que s'hagi dividit en àcid retinoic. Una vegada que aquesta ruptura es completa, comença la comunicació i la velocitat de rotació de les cèl·lules augmenta, accelerant així la producció de col·lagen.

El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil es considera un exfoliador (encara que és més suau que el retinol pur), i el seu efecte de vessar repetidament la capa dérmica superior obliga a la pell a produir cèl·lules noves.

---------------------------

El grau farmacèutic de paladar de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil és una vitamina que l'home i l'animal utilitzen per a tantes funcions normals en diversos òrgans. És molt útil i té un paper important en la formació i la funció dels ulls, la pell, el sistema immunitari i els ossos.

El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil és especialment important per al desenvolupament de fetus i nadons en creixement. Necessita més durant aquests dos períodes. El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil es deriva de l'oli de palma, i també es coneix com palmitat de retinil.

 

És ben sabut que la vitamina A palmitat de grau farmacèutic i de grau alimentari o retinil palmitat és un additiu popular per als suplements de salut i els ajuts nutricionals. A més, també s'afegeix a molts aliments com a alimentació per a aquells que no mengen grans quantitats de fruites, verdures o altres aliments integrals.

 

El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil s'utilitza àmpliament per tractar problemes de la pell, malalties i altres afeccions comunes.

 

Fonts alimentàries naturals de vitamina A palmitat

Les fonts alimentàries de vitamina A Palmita La vitamina A es troba naturalment en verdures, fruites, llet sencera i productes lactis relacionats, carn i peix. També és un ingredient important per a aliments enriquits com ara cereals, llet baixa en greixos, margarina i fórmula per a nadons, etc.

 

Grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i grau alimentari o deficiència de retinil palmitat:

 

Una deficiència de vitamina A provocarà la ceguesa nocturna i molts altres problemes oculars amb l'ull, o fins i tot el retard del desenvolupament. En molts estudis i investigacions, mancats de grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i grau alimentari o palmitat de retinil, s'atribueix a malalties respiratòries i diarrea.

 

Altres motius que portaran a la qualificació de grau farmacèutic de palmita de vitamina A i grau alimentari o deficiència de retinil palmitat:

Els que pateixen malalties com problemes intestinals, xarampió, malalties del fetge, malalties del pàncrees, fibrosi quística, diabetis i condicions de la tiroide poden necessitar fonts addicionals de vitamina A.

Condicions com ara la diarrea, la desnutrició i la febre també poden interferir amb l'absorció de vitamina A o esgotar les botigues de vitamina A.

 

Malalties i qualitats farmacèutiques de palmitat de vitamina A i grau alimentari o palmitat de retinil:

El sarampió i la diarrea es consideren molt relacionats amb la qualitat farmacèutica de palmitat de vitamina A i la deficiència de grau alimentari o de palmitat de retinil.

L'addició de vitamina A al tractament del xarampió, la malària i la diarrea augmenta considerablement les possibilitats de supervivència de la malaltia. L'OMS ha instigat una política d'addició de vitamina A a vacunes per a malalties com la polio i el xarampió.

 

Condicions de la pell i vitamina A palmitat:

Degut a que la vitamina A palmitate és un grau farmacèutic i un grau alimentari o retinil palmitat que utilitza el cos en la formació de la pell, és comú afegir vitamina A i retinols similars als productes bàsics per a la cura de la pell per combatre les arrugues i altres signes d'envelliment. El grau farmacèutic de paladar de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil també tenen algun tipus de rol en la lluita contra les infeccions. També és un additiu popular per a medicaments contra l'acne.

Encara que molts suplements van afirmar que la categoria de grau farmacèutic de palmita de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil tenen la capacitat d'ajudar les ferides a curar-se amb més rapidesa, encara es necessiten estudis addicionals per confirmar aquesta reclamació.

 

Alguns estudis han suggerit que la vitamina A pot protegir o ajudar a tractar algunes formes de càncer. Els estudis continuen posant a prova la vitamina A per al seu ús com a protecció o tractament contra el càncer.

-----------------

El palmitat de la vitamina A, més conegut com palmitat de retinil i, de vegades, mal escrit com palmitat de retinol, és la forma més convenient de vitamina A per al seu ús en suplements.

A diferència d'altres formes de vitamina A, el palmitat de retinil pot ser utilitzat com a oli o com a pols. Es pot posar en càpsules, cremes, xarops i sabons. Quan s'aplica Vitamina A palmitate a un grau farmacèutic i grau alimentari o palmitat de retinil a la pell, es converteix en àcid retinoic, la mateixa forma de vitamina A que apareix en el producte anti-acne Retin-A, però en quantitats molt més baixes i completament segures.

 

Suplement alimentari vitamínic

El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil no és una vitamina A preparada, però el cos la converteix fàcilment en el tipus de vitamina A necessària per a la salut. El palmitat de la vitamina A és compatible amb la salut al capdavall. Aquests són alguns exemples

 

 

Palmitat de vitamina A i resistència immune:

El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil és compatible amb la funció normal de les membranes, i ajuda al sistema immunològic a tractar infeccions de membranes, com el xarampió i la diarrea, especialment en els nens. Tenir prou grau farmacèutic de vitamina A palmitat i grau alimentari o retinil palmitat és essencial per als nens a combatre aquestes infeccions.

 

Anomalia de la vitamina A i de la deficiència de ferro Anèmia:

Encara que ningú no ha de tractar de tractar l'anèmia per deficiència de ferro sense tenir una anàlisi de sang per trobar deficiència de ferro real, si té anèmia de deficiència de ferro, si pren la qualificació farmacèutica de palmitat de la vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil, a més dels suplements de ferro, l'ajudarà et fas més ràpid. El grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil activarà el fetge per emmagatzemar ferro de forma més eficient,

 

La vitamina A Palmita i la lluita contra el càncer:

En les dones que tenen antecedents familiars de càncer de mama, consumir més beta-carotè i vitamina A palmitat, un grau farmacèutic i un grau alimentari o retinil palmitat està relacionat amb un risc molt menor de desenvolupar la malaltia. En un famós estudi finlandès de vitamines com a eina per prevenir el càncer de pulmó en els fumadors, es va trobar una suplementació diària amb beta-carotè per sí mateixa que augmentava el risc de càncer de pulmó, provocant un desequilibri d'antioxidants als pulmons. El grau farmacèutic de paladar de vitamina A i el grau alimentari o el palmitat de retinil, però, no té aquest efecte, i no es demostra que un programa equilibrat de suplements antioxidants produeixi problemes en els fumadors o no fumadors.

Mai és una bona idea prendre una megadosa de grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i grau alimentari o Palmitat de retinil. Per a un home adult, la dosi de 10.000 IU (3 mg) al dia és el límit superior. Per a les dones que poden estar embarassades, la dosi és de 5,000 IU al dia. Els infants no haurien d'obtenir més de 1.000 UI al dia de totes les fonts, inclosa la fórmula.

Tanmateix, aquesta diminuta quantitat de grau farmacèutic de palmita de vitamina A i grau alimentari o palmitat de retinil pot tenir una gran diferència en la salut dels ulls, la pell, el sistema respiratori, el tracte digestiu i la immunitat. Prengui un grau farmacèutic de palmitat de vitamina A i un grau alimentari o Palmit de retinil i / o betacarotè per mantenir els nivells de vitamina suficients.

---------------

Usos:

La palmitat de la vitamina A és un dels additius i ingredients més populars de la majoria de països. També és un suplement al producte per a la cura de la pell, com els cosmètics.

Índexs de vitamina A palmitat en pols:

Vitamin A Palmitate Powder, Vitamin A Palmitate Oil Food Grade and Pharma Grade specification.jpg

COA de vitamina A oli de palmitat (1.7MIU / g)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Oli de vitamina A palmitat

Cristall groc o líquid

Compleix

Identificació
Oli de vitamina A palmitat

Heu de complir.

Compleix

Valor àcid

≤ 2.0

0,8

Valor de peróxido

1.0 ml de 0,01 mol / L N2S2O3 màx

0,23 ml

Assaig

≥ 1,7 milions de UI / g

1.79 milions de IU / g

Aplicació de l'oli de palmitat de vitamina A:

Emmagatzematge de vitamina A oli de palmitat:

Aquest producte és sensible a l'oxigen, la calor, la llum i la humitat. Mantingui l'oli d'acetat de vitamina A fora d'ells. S'ha d'emmagatzemar en un paquet ben segellat. Una vegada obert, utilitzeu-lo ràpidament.

Índexs de vitamina A oli de palmitat:

Vitamin A Palmitate Powder, Vitamin A Palmitate Oil Food Grade and Pharma Grade TDS.jpg

Top Quality, Xina Pura Vitamina A Palmitat en pols o oli Grau farmacèutic i fàbrica de grau alimentari a la Xina; Xina Vitamina A Palmitat en pols o en oli Proveïdors de grau farmacèutic i alimentari a la Xina. Xina Vitamina A Palmitat en pols o oli API Gamma de productes farmacèutics i fabricants de grau alimentari a la Xina.


Si esteu buscant la vitamina A palmitat en pols, vitamina A Palmitate, grau d'aliments oleícoles i grau Pharma CAS 79-81-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Vitamina A palmitat en pols, vitamina A o de palmitat Grau alimentari i grau farmacològic CAS 79-81-2, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like