Nicotinamida, Niacinamida, API en pols de vitamina B3, Matèria primera CAS 98-92-0

Nicotinamida, Niacinamida, API en pols de vitamina B3, Matèria primera CAS 98-92-0 Nom del producte: Nicotinamida, Niacinamida, Vitamina B3 Sinònims: piridina-3-carboxamida, 3-Piridinacarboxamida N ° CAS: 98-92-0 Característiques: Cristal blanc pols Assay: 98.5% ~ 101.5% Nicotinamida o Niacinamida Fórmula: C6H6N2O Estructura: ...

Detalls del producte

Nicotinamida, Niacinamida, API en pols de vitamina B3, matèria primera CAS 98-92-0

Nicotinamide, Niacinamide, Vitamin B3 powder API, Raw material.jpg

Nom del producte: Nicotinamida, Niacinamida, Vitamina B3

Sinònims: piridina-3-carboxamida, 3-piridinocarboxamida

CAS: 98-92-0

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assay: 98.5% ~ 101.5% Nicotinamida o Niacinamida

Fórmula: C6H6N2O

Estructura:

Nicotinamide, Niacinamide, Vitamin B3 powder API, Raw material formula.jpg


Paquet: 25Kgs / Tambor

Paraules clau: nicotinamida, niacinamida, API en pols de vitamina B3 , matèria primera.

Descripció:

La nicotinamida també s'anomena niacinamida, vitamina B3, vitamina PP. És una de les vuit vitamines solubles en aigua B complexes. La vitamina B3 és una substància important que funciona com a component del coenzim NAD. La nicotinamida té el nom químic piridina-3-carboxamida o 3-piridinacarboxamida. La vitamina D3 és un compost aromàtic heterocíclic que conté un anell de piridina substituït a la posició 3 per un grup de carboxamida. La niacinamida s'utilitza principalment per prevenir i curar la llengua negra i la pellagra. És una vitamina que es troba en molts aliments. La vitamina B3 s'utilitza com a suplement dietètic, també hi ha una gran demanda en la producció de medicaments. La majoria dels éssers vius no poden produir aquesta niacinamida tants com necessitaven diàriament. És important complementar la niacinamida a través d'aliments i productes sanitaris. Els medicaments i els additius alimentaris amb nicotinamida tractaran l'àcid nicotínic i la deficiència de vitamina D3.

Fins i tot algunes malalties inflamatòries de la pell com l'acne i la pellagra es poden tractar amb Nicotinamida o Niacinamida.

---------------

L'API de matèria primera de nicotinamida, també coneguda com niacinamida o amida d'àcid nicotínic, és la forma activa i vitamina B3 soluble en aigua. Nicotinamida, Niacinamida, API en pols de vitamina B3, la matèria primera ha estat investigada cada vegada més per moltes indicacions diferents en el camp de la dermatologia, encara que encara es requereixen més estudis per aclarir el seu valor.

Nicotinamida, Niacinamida, API en pols de vitamina B3, la matèria primera està naturalment present en petites quantitats de llevats, carns magres, peixos, fruits secs i llegums. També se sol afegir als cereals i altres aliments. La nicotinamida oral està disponible com a 20-30 mg en combinacions i preparats multivitamínics, i per si sols com a comprimits de 500 mg de baix cost. La nicotinamida, la niacinamida, la API en pols de vitamina B3, la matèria primera també s'ha inclòs en diversos agents tòpics, com ara filtres solars i agents cosmètics.

-------------------

Nicotinamida, Niacinamida, API en pols de vitamina B3, matèria primera és una vitamina soluble en aigua i forma part del grup de vitamina B. L'àcid nicotínic, també conegut com niacina, es converteix en nicotinamida i, encara que els dos són idèntics en les seves funcions vitamínicas, la nicotinamida no té els mateixos efectes farmacològics i tòxics de la niacina, que es presenten de manera incidental a la conversió de la niacina. D'aquesta manera, la nicotinamida no redueix el colesterol ni causa flushing, encara que la nicotinamida pot ser tòxica per al fetge a dosis superiors a 3 g / dia per a adults. En les cèl·lules, la niacina s'incorpora al nicotinamida adenina dinucleòtid (NAD) i al nicotinamida adenina dinucleòtid fosfat (NADP), tot i que les vies de nicotinamida i àcid nicotínic són molt similars. NAD + i NADP + són coenzims en una gran varietat de reaccions d'oxidació-reducció enzimàtiques.

-------------------

On puc comprar Nicotinamida?

Com a professional de la nicotinamida Xina, Niacinamide, proveïdor de matèries primeres de vitamina B3 i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant nicotinamida, niacinamida, vitamina B3 pols de la Xina durant gairebé 10 anys. Serem la vostra elecció perfecta.

Nicotinamida Efectes secundaris:

Els efectes adversos de la vitamina B3 inclouen valors elevats de LFT, de vegades danys al fetge, batecs del cor irregulars. També pot haver-hi nàusees, vòmits, diarrea, dolor abdominal; Cefalea, marejos, febre després de la presa oral

Es poden produir altres efectes secundaris com la pell seca, la sensació d'ardor i la irritació.

Sobredosi amb vitamina D3:

Les grans dosis de nicotinamida s'han d'administrar amb molta cura als pacients que tenen antecedents o pateixen de icterícia, malaltia hepàtica o diabetis mellitus.

Embaràs: S'han d'evitar grans dosis de vitamina B3 en pols, zinc o coure durant l'embaràs.

Beneficis de nicotinamida (beneficis de vitamina B3):

1.Amb altres vitamines del grup B, la nicotinamida ajuda al cos a descompondre els carbohidrats, els greixos i les proteïnes en energia.

2. La niacinamida també és bona per a altres condicions de la pell.

3. A més, la vitamina B3 juga un paper en la glàndula i la funció hepàtica.

4. La nicotinamida també pot millorar les condicions de salut.

5. Segons algunes investigacions, la nicotinamida pot ajudar els pacients amb ictus. pacients amb càncer

En general, la funció més important és ajudar a millorar el nostre sistema digestiu, la pell i el sistema nerviós.

Deficiència de vitamina B3 o nicotinamida:

La deficiència de niacinamida és escassa. Normalment es troba en alcohòlics.

-La deficiència lleu de vitamina B3 pot causar fatiga, depressió, úlcera, mala circulació i indigestió.

-La deficiència de Nicotinamida pot provocar una pellagra.

---------------------

Propietat: Nicotinamida, Niacinamida, API en pols de vitamina B3, matèria primera

Densitat: 1.204g / cm3

Punt de fusió: 128-131

Punt d'ebullició: 150-160

Índex de refracció: 1.466 (20 ° C)

Punt d' inflamació : 182

Aigua: 1000 g / L (20 )

Solubilitat: Nicotinamida, Niacinamida, API en pols de vitamina B3, matèria primera és incompatible amb agents oxidants forts

Color / forma de nicotinamida, niacinamida, vitamina B3 en pols API, matèria primera: blanca

Estabilitat: estable. Incompatible amb forts agents oxidants.

Codi HS Suggerit: 29362990

Temperatura d'emmagatzematge de 0 a 6 ° C

-------------------

COA de vitamina B3 o nicotinamida


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Nicotinamida

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Identificació
Vitamina B3

Heu de complir

Compleix

Gamma de fusió

128.0 ° C ~ 131.0 ° C

129.0 ° C ~ 130.0 ° C

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.15%

Residu en ignició

≤ 0,1%

<>

Heavey Metall

≤ 0,003%

<>

Molt fàcilment carbonitzable

≤ Ajustar fluid A

Compleix

Assaig
Nicotinamida

98,5% ~ 101,5%
Niacinamida

99,5%

Alta qualitat, Xina Nicotinamida Pura, Niacinamida, Vitamina B3 fàbrica de matèries primeres i Proveïdors a la Xina. Xina Nicotinamida, Niacinamida, Vitamina B3 fabricants de pols API a la Xina.


Si esteu buscant la Nicotinamida, la Niacinamida, la vitamina B3 API en pols, la matèria primera CAS 98-92-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Nicotinamida, Niacinamida, Vitamina B3 en pols API, Matèria primera CAS 98-92-0, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada