Menadione bisulfit sòdic CAS 130-37-0 o Menadione Nicotinamida Bisulfit 96% CAS 73581-79-0 Vitamina K3

Menadione Bisulfit de Sodi CAS 130-37-0 o Menadione Nicotinamida Bisulfit 96% CAS 73581-79-0 Vitamina K3 Paraules clau: Menòdona, Bisulfit de Sodi, Menadione Nicotinamida Bisulfit, Vitamina K3 en pols, Menadione Sulfonat de Sodi, Menadione Nicotinamida Sulfonat Descripció: Vitamina K3 també anomenada ...

Detalls del producte

Menadione bisulfit sòdic CAS 130-37-0 o Menadione Nicotinamida Bisulfit 96% CAS 73581-79-0 Vitamina K3

Menadione Sodium Bisulfite, Menadione Nicotinamide Bisulfite, Vitamin K3 powder.jpg

Nom del producte:

Menadione bisulfit de sodi

Menadione Nicotinamida Bisulfit

Sinònims:

MSB, Menadione sulfonato de sodi
Bisulfit sòdic de la vitamina K3

MNB, Menadione Sulfonat de nicotinamida
Vitel K3 Nicotinamida Bisulfit

Característiques:

Pols cristal·lí blanc o similar

Pols blanca

Número CAS:

130-37-0

73581-79-0

Fórmula:

C11H9NaO5S;
C11H8O2NaHSO3 · 3H2O

C17H16N2O6S

Estructura:

Menadione Sodium Bisulfite (MSB) vitamin K3.jpg

Menadione Nicotinamide Bisulfite (MNB) Vitamin K3.jpg

Paquet:

25 kg / tambor

25 kg / tambor

Paraules clau: Menòdona, bisulfit sódico, Menadione, Nicotinamida, Bisulfit, Vitamina K3 en pols, Menadione Sulfonato sódico, Menonta Nicotinamida Sulfonat en pols API, Matèria primera BP, EP, USP.

Descripció:

La vitamina K3 també es diu precursor de vitamina soluble en greixos de Menadione que es converteix en menaquinona en el fetge. Sobretot, hi ha 2 tipus de vitamina K3:

1. Menadione Sulphate Sodium (Menadione Sodium Sulfonate, MSB), amb nom químic 1,2,3,4-tetrahidro-2-metil-1,4-dioxo-2-naftalensulfonat sòdic;

2. Menadione Nicotinamida Bisulfita (Menadione Nicotinamide Sulfonate, MNB) amb nom químic metil 1,4-dioxo-2,3-dihidronaftaleno-2-sulfonat, piridina-3-carboxamida.

Menadione El bisulfito de sodi és una naftoquinona sintètica sense la cadena lateral isoprenoide. I no hi ha activitat biològica per a Menadione Sulfonate de Sodi. El bisulfit de sodio menadiona es pot convertir en VK2 actiu després de la alquilació.

La coneguda funció de la vitamina K3 és ajudar a la coagulació normal de la sang. Menadione, bisulfit de sodi i menadione El bisulfit de nicotinamida també és important en el procés de calcificació òssia.

Ara, la vitamina K3 està principalment fabricada per l'ésser humà. El bisulfit de sodi sintètic Menadione és de color groguenc cristal·lí. Menadione Nicotinamida El bisulfit es converteix en la forma activa de la vitamina K2 en el cos animal i humà.

-----------------------

Menadione bisulfita de sodi (MSB, vitamina K3)

Acció en mode-hemostàtica.

El bisulfit de sodio menadiona (MSB, vitamina K3) ajudarà a augmentar la coagulabilitat de la sang mitjançant l'augment de la producció en el fetge dels factors II, VII, IX, X. L'efecte es manifesta entre 12 i 18 hores després de la introducció / m. A la sang, la protrombina (factor II) en presència d'ions de tromboplastina i calci, amb la participació de proconvertina (factor VII), els factors IX i X passen a la trombina, sota la influència de la qual el fibrinógeno es converteix en fibrina, que constitueix la base d'un coàgul de sang (trombo). Amb una deficiència de vitamina K3, l'homòleg sintètic és la menadione, s'incrementarà l'hemorràgia. El substrat estimula la K-vitamina reductasa, activa la vitamina K i garantirà la seva participació en la síntesi hepàtica de factors de plasma hemostàsic que depèn de la vitamina K. Després de la introducció / m es pot absorbir fàcil i ràpidament. Després d'un cicle d'activació metabòlica, s'oxidarà a un diol. És excretat pels ronyons.

 

Aplicació de la substància Menadione sulphite Sodium (MSB, Vitamin K3)

Sagnat en el fons de la hipoprotrombinemia: icterícia obstructiva, hepatitis, parenquimatosis i sagnat capil·lar en ferides, operacions quirúrgiques, úlcera i malaltia de radiació; Hemorroid, uterí, pulmonar i hemorràgia nasal prolongada; Fenòmens hemorràgics en prematuritat; Sobredosi de neodikumarina i altres anticoagulants indirectes.

 

Contraindicacions del bisulfit sòdic Menadione (MSB, Vitamina K3):

Hipersensibilitat, hipercoagulació, tromboembolisme, malaltia hemolítica del nounat.

 

Efectes secundaris del bisulfit sòdic de Menadione (MSB, vitamina K3):

Anèmia hemolítica, hiperbilirubinèmia, icterícia, especialment en prematuritat, hemòlisi en nadons amb deficiència congènita de glucosa-6-fosfat deshidrogenasa.

--------------------------------

Informació addicional de: Vitamina K3 - MSB Menadione Bisulfit de sodi

Fórmula molecular: C11H9NaO5S • NH2O

Aspecte: pols cristal·lí blanc o marí blanc

Solubilitat: soluble en aigua

 

Menadione bisulfit de sodi (MSB, Vitamina K3) Funció:

És crucial per a la vida dels animals. La pols API en pols de matèria primera de Menadione Sèdic (MSB, Vitamina K3) participa en la síntesi de la protrombina hepàtica a la nostra palanca, pren un efecte hemostàtic únic i al mateix temps evita que els animals debiliten la debilitat i l'hemorràgia subcutània. El bisulfit de sodi de Menadione (MSB, Vitamina K3) es pot utilitzar abans de la desintegració del pollet. La matèria primera de bisulfita de sodi de Menadione (MSB, Vitamina K3), pols API és capaç d'ajudar a reduir el sagnat, accelerar la ferida i promoure el creixement. Ajudarà a alleujar o fins i tot evitar la reacció de toxicitat quan es pren amb sulfa-drogues; La matèria primera de baixa concentració de bisulfit de sodi (MSB, Vitamina K3) de Menadione augmentarà la prevenció de malalties prenent medicaments anti coccidian, com ara diarrea blanca i còlera. Amb factors d'estrès, l'aplicació de la matèria primera de bisulfita de sodi de Menadione (MSB, Vitamina K3), l'API pot alleujar o fins i tot eliminar l'estat estressant dels animals mentre millora l'efecte de l'alimentació.

Especificacions:

Menadione bisulfit de sodi (MSB, vitamina K3) 96:

Contingut de Menadione ≥50.0%

Formulació:

Import recomanat a la fórmula Alimentació per a bestiar:

Menadione bisulfita sódica (MSB, Vitamina K3): 2-10 g Per Ton d'alimentació composta.

Import recomanat a la fórmula Feed for Aquatic:

Animals: bisulfit sòdic de Menadione (MSB, vitamina K3): 4-32g per tona d'alimentació composta.

Embalatge i emmagatzematge: 25kg / Carton Net o tambor de fibra, Borsa de plàstic interior.

Emmagatzematge: la API de matèria primera de menadione sódica (MSB, Vitamina K3) s'ha d'emmagatzemar en llocs secs, frescos i foscos.

 

--------------------------------------------

Vitamina K3 estabilitzada - MNB Menadione Nicotinamida Bisulfita

Fórmula molecular: C17H16N2O6S

Aparença / solubilitat:

Aspecte: pols cristal·lí blanc o marí blanc

Solubilitat: lleugerament soluble en aigua

Pes molecular: M = 376.42

 

Vitamina K3 - MNB Menadione Nicotinamida Bisulfita Funció:

No només és més estable i biològicament actiu que el bisulfit de sodi de Menadione (MSB), sinó que també podria reduir l'addició de nicotinamida a l'alimentació. Menadione Nicotinamida Bisulfita (MNB, Vitamina K3) matèria primera, API en pols és molt important per a la vida dels animals.

Especificació

Menadione Nicotinamida Bisulfita (MNB, Vitamina K3) matèria primera, API en pols:

Assau de Menadione 43,7% mínim,

Assay de Nicotinamida31,2% Min;

Menadione Nicotinamida Bisulfita (MNB, Vitamina K3) matèria primera, API en pols Formulació:

- Import recomanat a l'alimentació de fórmules per a la ramaderia:

Menadione Nicotinamida Bisulfita (MNB, Vitamina K3) matèria primera, API en pols: 2,5-11 g Per Ton d'alimentació composta.

- Import recomanat a la fórmula Alimentació per a l'aigua

Animals: Menadione Nicotinamida Bisulfita (MNB, Vitamina K3) matèria primera, pols API: 4,5-37g Per Ton d'alimentació composta.

Embalatge i emmagatzematge: 25kg / fibra de tambor o cartró net, bossa de plàstic interior.

Emmagatzematge: Menadione La matèria primera de Nicotinamida Bisulfita (MNB, Vitamina K3) s'ha de mantenir en llocs secs, frescos i foscos.

------------------

Sobredosi i deficiència de la vitamina K3:

La deficiència de vitamina K3 és perillosa, especialment per als infants. La manca de Menadione El bisulfit de nicotinamida causarà hemorràgia extensa. La sobredosi de bisulfita sodi de Menadione és igualment perjudicial. La sobredosi de vitamina K3 pot provocar un kernicterus (és un dany cerebral sever). Aquesta condició s'associa amb una concentració anormalment alta de bilirubina, un pigment de bilis, en els teixits del cervell, que pot ser causada per la presència de K3.

Per aquests motius, el bisulfit de Menadione Sodium i el Menadione Nicotinamide Bisulfite no són tan freqüentment utilitzats com abans.

Com a proveïdor i proveïdor de matèries primeres de Menadione Nicotinamide Bisulfite (MNB, Vitamina K3), el proveïdor i exportador de bisulfita de sodi de Menadione (MSB, vitamina K3), Menadione Nicotinamide Bisulfite (MNB, Vitamina K3), i el fabricant. Menadione Nicotinamida bisulfita (MNB, vitamina K3) API de la Xina durant gairebé 10 anys.

Menadione Sodium Bisulfite and Menadione Nicotinamide Bisulfite Detailed information.png

Efectes secundaris de Menadione sulfit sòdic i Menadione Nicotinamida Bisulfit:

Enrotllament facial, sudoració, constricció del pit / dolor, dispnea, cianosi, col·lapse CV. IM: Reaccions severes com a xoc, flebitis, reaccions al lloc inj.

Indicacions del bisulfit sodi de Menadione, Menadione Nicotinamida Bisulfit:

Per via oral o intravenosa:

Deficiència de vitamina K.

- Hipoprothrombinaemia sèrbia.

--------------

Propietat del bisulfit de sodi de Menadione (vitamina K3, MSB):

Nom: bisulfit sòdic de Menadione

EINECS: 204-987-0

Menadione bisulfit sòdic (Vitamina K3, MSB) Núm. CAS: 130-37-0

Solubilitat: Molt soluble en aigua

Menadione bisulfit de sodi (Vitamina K3, MSB) Punt de fusió: 121-124 ° C

Fórmula: C11H9NaO5S

----------

Propietat de :

Nom: Menadione nicotinamida bisulfita (Vitamina K3, MNB)

EINECS: 277-543-7

Menadione nicotinamida bisulfita (Vitamina K3, MNB) N ° del cas: 73581-79-0

Menadione nicotinamida bisulfita (Vitamina K3, MNB) Punt de fusió: 182 ºC

Fórmula: C17 H16 N2 O6 S

Punt d'ebullició: 507,3 ºC a 760 mmHg

Pes molecular: 376.39.

Menadione nicotinamida bisulfita (Vitamina K3, MNB) Punto d'inflamació: 260.6 ºC

Aspecte: pols groc pàl·lid

------------------

Certificat d'anàlisi de bisulfit sodi de menadione (MSB):

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat d'assaig

Aparença
Menadione bisulfit de sodi

Pols cristal·lí blanc o similar

Pols cristal·lina blanca

Olor

Lleuger olid o lleugerament picant

Lleuger picant

Menadione bisulfit de sodi
(C11H8O2NaHSO3 · 3H2O)%

≥96.0%

96,6%

Menadione%

≥50.0%

50,15%

H2O%

≤13.0%

9.1%

Metalls pesants (com Pb)%

≤ 20 ppm

<>

CONCLUSIÓ

Compte amb GB / 7294-2009

Certificat d'anàlisi Menadione Nicotinamida Bisulfita (MNB):

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat d'assaig

Aparença
Menadione Nicotinamida Bisulfit

Pols blanca

Pols blanca

Menadione Nicotinamida Bisulfit

≥96.0%

96,51%

Contingut de Menadione

≥44,94%

44,96%

Contingut de niacinamida

≥31%.

31,33%

Metalls pesants (com Pb)

≤ 20 ppm

<>

CONCLUSIÓ

Complir amb l'estàndard de control intern de l'empresa

Alta qualitat, Xina Pure Menadione bisulfit de sodi (MSB, Vitamina K3), Menadione Nicotinamida Bisulfita (MNB, Vitamina K3) fàbrica de pols a la Xina; Xina Menadione bisulfit de sodi (MSB, Vitamina K3), Menadione Nicotinamida Bisulfita (MNB, Vitamina K3) Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Menadione bisulfit sòdic (MSB, Vitamina K3), Menadione Nicotinamida Bisulfita (MNB, Vitamina K3) Fabricants API a la Xina.


Si busqueu el casolè de bisulfit de sodi cas 130-37-0 o menadione nicotinamida bisulfita 96% cas 73581-79-0 vitamina K3, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: menadione bisulfit de sodi cas 130-37-0 o menadione nicotinamida bisulfita 96% cas 73581-79-0 vitamina K3, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like