Àcid fòlic o grau alimentari B9 de la vitamina i grau farmacèutic CAS 59-30-3 Àcid fòlic Matèries primeres o vitamina B9, Folate API Grau alimentari i grau farmacèutic CAS 59-30-3

Material àcid fòlic o Vitamina B9, Folato API Grau alimentari i grau farmacèutic CAS 59-30-3 Nom del producte: Àcid fòlic Sinònims: Vitamina B9, VB9, Acidum folicum Número CAS: 59-30-3 Característiques: Groguenc o ataronjat, cristal·lí pols sense olor ni olor. Canvieu la foscor gradualment si s'escalfa. Tipus d'assaigs: 10%, 80%, ...

Detalls del producteMaterial àcid fòlic o Vitamina B9, Folat API Grau alimentari i Grau farmacèutic CAS 59-30-3


Folic Acid or Vitamin B9 Food Grade and Pharmaceutical Grade.jpg

Nom del producte: àcid fòlic, matèria primera, API

Sinònims: Vitamina B9, VB9, Acidum folicum, folate

Número CAS: 59-30-3

Característiques: Pols groguenc o ataronjat i cristal·lí. sense olor ni olor.

Canvieu la foscor gradualment si s'escalfa.

Tipus d'assaigs: 10%, 80%, 97.0% ~ 102.0%

Tipus de grau: grau d'àcid fòlic i grau farmacèutic (grau farmacològic)

Fórmula: C19H19N7O6

Estructura:

Folic Acid or Vitamin B9 Food Grade and Pharmaceutical Grade formula.gif

Paraula clau: àcid fòlic (vitamina B9)

Paquet: 10Kg / Ctn, 20Kg / Tambor, 25Kg / Tambor, 10Kg / Tambor, etc.

Descripció o introducció de l'àcid fòlic:

L'àcid fòlic és un tipus de vitamina B (vitamina B9) que es pot trobar fàcilment en aliments com ara fesols secs, pèsols, llenties, taronges, fetge, espàrrecs, remolatxa, bròquil, cols de brusel i espinacs. Amb la capacitat de crear noves cèl·lules sanes, l'àcid fòlic és crucial per a les dones embarassades. La deficiència d'àcid fòlic abans o durant l'embaràs pot prevenir falles majoritàries en la nansa de la columna vertebral o del cervell.

La matèria primera d'àcid fòlic (vitamina B9), l'API ajuda a produir i mantenir noves cèl·lules, i també ajuda a prevenir els canvis en l'ADN que poden conduir al càncer. A l'àrea farmacèutica, l'àcid fòlic s'utilitza principalment per tractar la deficiència d'àcid fòlic (vitamina B9) i certs tipus d'anèmia (manca de glòbuls vermells) causada per deficiència d'àcid fòlic. De vegades, l'àcid fòlic (vitamina B9) treballa juntament amb altres medicaments per tractar l'anèmia perniciosa. El que hem de saber millor és que l'àcid fòlic (vitamina B9) no serà efectiu per a la deficiència de vitamina B12 i no evitarà possibles danys a la medul·la espinal.


Fengchen Group és un proveïdor líder d'àcid fòlic (vitamina B9) en pols de la Xina a la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte d'àcid fòlic (vitamina B9) en pols quan ho necessitin. Quan compreu o compra àcid fòlic (vitamina B9) en pols, dirigiu-vos al grup Fengchen.


  Àcid fòlic farmacèutic:

El grau farmacològic d'àcid fòlic és una forma famosa d'una sèrie de vitamina B soluble en aigua. El grau farmacèutic d'àcid fòlic és la forma sintètica d'aquesta vitamina. L'àcid fòlic es pot afegir com a additiu alimentari a cereals freds, farines, pans, pastes, productes de fleca, galetes i galetes. Grau farmacèutic L'àcid àcid fòlic és crucial per ajudar a la ràpida divisió cel·lular i al creixement, com durant la infància i l'embaràs. Els nens i adults necessiten matèria primera d'àcid fòlic per produir glòbuls vermells sans.


Beneficis L'àcid fòlic (vitamina B9)

1. La ingesta de l'àcid fòlic adequada per al partícules (vitamina B9) durant el període de preconcepció (que és el moment just abans i una vegada que una dona queda embarassada) ajuda a protegir contra una sèrie de malformacions congènites, incloent defectes del tub neural (que són el naixement més notable defectes que es produeixen per deficiència d'àcid fòlic).

2. Ajudar a reduir els defectes cromosòmics en l'esperma

3. L'àcid fòlic ajuda a reduir els nivells d'homocisteïna

4. Ajudar a reduir el risc d'un accident vascular cerebral

5. L'àcid fòlic (vitamina B9) també ajudarà a reduir el risc de càncer colorectal, càncer de mama


Ús: L'àcid fòlic (vitamina B9) fet per humans de vitamina B anomenat folat. És molt important que el nostre cos produeixi glòbuls vermells. L'àcid fòlic existeix en cereals fortificats. S'utilitza àmpliament per a dones embarassades o està preparat per quedar embarassada. L'àcid fòlic (vitamina B9) disminuirà al màxim el risc d'avortament involuntari o desviacions naturals del bebè o del treball primerenc. Un bon complement per àcid fòlic és fins i tot una sol·licitud de tots els consells del metge.

Per a la salut de cadascú, la deficiència d'àcid fòlic causarà anèmia. L'àcid fòlic pot utilitzar-se juntament amb altres medicaments o només per curar aquest problema. Per exemple, les tabletes Fumarate Ferrous i Àcid Fòlic.

Si us plau, tome l'àcid fòlic seguint l'experiència del vostre metge si pateix malaltia renal, anèmia o, habitualment, beu molt.

Àcid fòlic (vitamina B9) Solubilitat:

L'àcid fòlic (vitamina B9) és lleugerament sol en metanol, menys en etanol i butanol; insol en acetona, cloroform, èter, benzè; relativament sol en àcid acètic, fenol, piridina i soln d'hidròxids i carbonats alcalins. Soluble en HCl dil caliente i H2SO4.


COA típic per àcid fòlic

Nom del producte

Àcid fòlic (vitamina B9)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Característiques

Pols cristal·lina groga o taronja

Àcid fòlic (vitamina B9)

Pols cristalina groga

Identificació

Àcid fòlic

Ràtio: A256 / A365: 2.80-3.00

2,86

Aigua

≤ 8,5%

7,1%

Residu en ignició

≤0,3%

0.1%

Puresa cromatogràfica

≤2.0%

1,9%

Dissolvents residuals

en els últims passos de la síntesi s'utilitza aigua com a dissolvent, de manera que no hem pogut detectar residus de dissolvents orgànics en els nostres productes.

Assay (base anhidra)

97,0 ~ 102,0%

(Àcid fòlic (vitamina B9))

97,8%

Àcid fòlic puro, qualitat superior, pols de vitamina B9; Àcid fòlic, proveïdors de matèries primeres vitamin B9 a la Xina. Àcid fòlic, fabricants d'API de vitamina B9.

Si cerqueu l'àcid fòlic o el grau alimentari de vitamina B9 i el grau farmacèutic CAS 59-30-3, la matèria primera àcida fosfònica o la vitamina B9, l'àcid folate API, el grau alimentari i el grau farmacèutic CAS 59-30-3, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like