Material biològic D-Biotin o Vitamina H, API CAS 58-85-5

D-Biotin o Vitamina H Raw Material, API CAS 58-85-5 Nom del producte: D-Biotina (Vitamina H, Vitamina B7) Sinònims: Biotinum, Biotin, VH, VB7, coenzim R Altres tipus d'assaigs: D-Biotina Pura, D-Biotina 1%, D-Biotina 2% Número CAS: 58-85-5 Característiques: Pols cristal·lina blanca o cristalls incolors Assay: (1) Norma EP: ...

Detalls del producte

Material biològic D-Biotin o Vitamina H, API CAS 58-85-5

D-Biotin or Vitamin H Raw Material, API.jpg

Nom del producte: D-Biotina (vitamina H, vitamina B7) Matèria primera, API

Sinònims: Biotinum, Biotin, VH, VB7, coenzim R

Altres tipus d'assaigs: D-Biotina Pura, D-Biotina 1%, D-Biotina 2%

Número CAS: 58-85-5

Característiques: Pols cristal·lina blanca o cristalls incolors

Assaig:

(1) Norma del PE: 98,5% ~ 101,0%

(2) Standard USP: 97.5% ~ 100.5%

Fórmula: C10H16N2O3S

Estructura:

D-Biotin or Vitamin H Raw Material, API formula.gif

Paquet: 1 kg / llauna

Descripció: De fet, hi ha 8 tipus de biotina VB7. Però només hi ha D-Biotin en els aliments, és natural. Només es demostra que aquesta "D-Biotin" té totes les capacitats de vitamina. Aquesta és la raó per la qual la millor forma d'alimentació i suplement d'absorbir ha de ser d'aliments naturals, en lloc de medicaments o medicaments. La D-Biotina (vitamina H, vitamina B7) impedeix i cura la deficiència de biotina causada per problemes i malalties, com la ràpida pèrdua de pes. També beneficiarà l'espessir el pèl, les ungles, la pell, etc.

La deficiència de biotina pot acabar amb la pell seca, la pèrdua del cabell, els danys nerviosos, fins i tot els dits.

Fonts alimentàries de D-Biotina (vitamina H, vitamina B7): fetge d'animals, ous, salmó, etc.

L'API de matèria primera de D-Biotin és una vitamina complexa B soluble en aigua, el co-factor d'enzim present en quantitats mínimes en totes les cèl·lules vivents. La D-biotina es troba principalment unida a proteïnes o polipèptids i és abundant en el fetge, el ronyó, el pàncrees, el llevat i la llet.

D-Biotin està compost per un anell ureido fusionat amb un anell de tetrahidrotiofeno. Un substitut d'àcid valérico s'adjunta a un dels àtoms de carboni de l'anell de tetrahidrotiofeno. La biotina s'utilitza en el creixement cel·lular, la producció d'àcids grassos, el metabolisme dels greixos i els aminoàcids. L'API de matèria primera de biotina té un paper important en el cicle de Kreb, que és el procés en què s'allibera energia dels aliments. D-Biotin no només ajuda en diverses conversions químiques metabòliques, sinó que també juga un paper en la transferència de diòxid de carboni.

A més, la biotina també és útil per mantenir un nivell constant de sucre en la sang. Biotina és un metge que ha suggerit medicaments per millorar les condicions del cabell i les ungles. D-Biotin es troba en molts productes cosmètics i de salut per al cabell i la pell.

La deficiència de biotina conduirà a la pell seca, infeccions fúngiques, erupcions cutànies, cabell trencadís, pèrdua de cabell, etc. Si la deficiència de biotina no s'ha tractat, es poden desenvolupar símptomes neurològics com depressió lleu, somnolència, canvis d'estat mental, dolors musculars generalizats, etc.

El tractament per a la deficiència de biotina és molt senzill. Només cal prendre alguna biotina. La deficiència de biotina en lactants causarà dermatitis seborreica o "cradle cap". En realitat, la manca de biotina és escassa en adults. Però una vegada que es produeixi, donarà lloc a molts problemes no desitjats.

 

Com a proveïdor professional de la Xina D-Biotin Raw Material i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant API D-Biotin de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Mecanisme d'acció D-Biotin:

La biotina és una substància important que influirà en el funcionament normal dels enzims que transporten les unitats de carboxilo i fixen el diòxid de carboni. També es necessita la matèria primera D-biotina en moltes funcions metabòliques normals, incloent gluconeogènesi, biosíntesis d'àcids grassos, metabolisme de propionato, etc.

COA típic per D-Biotina (vitamina H, vitamina B7)

Nom del producte

D-biotina (vitamina H)


Punt d'assaig

D-biotina (vitamina H, vitamina B7)

Estàndard

Resultat

Identificació

D-biotina (vitamina H, vitamina B7)

Absorció per infrarojos

Compleix

Rotació específica

+ 89 ° ~ + 93 °

+ 91,2 °

Impuresa orgànica volàtil

Heu de complir

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0,2%

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

Assay (Titration, 0.1N NaOH)

98,5% ~ 100,5%

D-biotina (vitamina H)

99,5%

D-Biotina pura (vitamina H, vitamina B7) de qualitat superior; D-Biotina (vitamina H, vitamina B7) Proveïdors de matèries primeres a la Xina. D-Biotina (Vitamina H, Vitamina B7) Fabricants API.

 

Descàrrec de responsabilitat
(1) Tots els drets reservats. Es prohibeix expressament la reproducció total o parcial sense permís escrit.
(2) Fem tot el possible per assegurar que la informació aquí presentada sigui correcta. Tanmateix, la informació anterior no s'ha de considerar inclosa i només s'ha d'utilitzar com a referència.
(3) No fem cap garantia, expressa o implícita, respecte a aquesta informació, i no assumim cap responsabilitat derivada del seu ús. Els usuaris han de fer les seves pròpies investigacions per determinar la idoneïtat de la informació per als seus propòsits particulars.


Si esteu buscant la matèria primera D-Biotin o Vitamin H, API CAS 58-85-5, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like