Cianocobalamina Raw Material, vitamina B12 API Raw Material powder CAS 68-19-9

Cianocobalamina Raw Material, vitamina B12 API Raw Material powder CAS 68-19-9 Nom del producte: Cianocobalamina, vitamina B12 matèria primera Sinònims: Cianocobalamina CAS n.º: 68-19-9 Característiques: Cristalls carmesí o pols cristal·lí, sense sabor i sense sabor.Gràdicament higroscòpia. Es descomposa fàcilment quan s'exposa a ...

Detalls del producte

Cianocobalamina Raw Material, vitamina B12 CAS 68-19-9

Cyanocobalamin Raw Material, Vitamin B12 API Raw Material Powder.jpg

Nom del producte: Cianocobalamina, vitamina B12 matèria primera

Sinònims: cianocobalamina

CAS: 68-19-9

Característiques: Cristalls carmesí o pols cristal·lí, sense sabor i sense sabor. Degradament higroscòpica. Es descomposa fàcilment quan s'exposa a la llum. Sòlidament soluble en aigua o etanol. insoluble en acetona cloroform i èter.

Assay: 96.0% ~ 100.5% cianocobalamina

Fórmula: C63H88CoN14O14P

Estructura:

Cyanocobalamin Raw Material, Vitamin B12 API Raw Material Powder formula.jpg


Paraules clau: cianocobalamina, vitamina B12 matèria primera, API en pols.

Normes: BP, EP, USP, CP

Paquet: 1000 gr / llauna 500 gr / llauna 100 gr / llauna

Vida útil: 5 anys.

Descripció:

La cianocobalamina és una forma sintètica de vitamina B12. El cos dels éssers humans i animals pot convertir cianocobalamina a qualsevol forma de VB12. És per això que la pròpia cianocobalamina també s'anomena vitamina B12.

Cianocobalamina una forma artificial de vitamina B12. S'utilitza per prevenir i tractar VB12 baix en la nostra sang. La majoria de les persones rebran suficient vitamina B12 de la dieta. La cianocobalamina és important per mantenir la salut del metabolisme, les cèl·lules de la sang i els nervis.

Una falta molt greu de cianocobalamina pot causar un baix índex de glòbuls vermells, problemes estomacals i intestinals i danys permanents de nervis. També pot passar a les persones que segueixen una estricta dieta vegetariana.

La cianocobalamina s'associa amb el factor intrínsec per realitzar tasques útils per mantenir la bona salut del cos humà. És un dels ingredients essencials per al benestar de les cèl · lules vermelles de la sang, les cèl·lules nervioses i altres entitats importants.

Químicament parlant, la cianocobalamina és la forma més complexa de totes les vitamines. Es tracta d'un compost organometàl·lic soluble en aigua amb un ió de cobalto trivalent unida a l'interior d'un anell corrin. La cianocobalamina no es pot fer per plantes ni per animals. Es produeix totalment humana. La cianocobalamina existeix naturalment en aliments com la carn (especialment el fetge i el marisc), els ous i la llet.

----------------

Cianocobalamina, vitamina B12 Matèria primera, API Pols BP, EP, USP és un sòlid complex soluble en aigua, C63H88N14O14PCo. Es pot obtenir a partir de fetge, llet, ous, peixos, ostres i cloïsses. Una deficiència de cianocobalamina, vitamina B12 de matèria primera, API Powder BP, EP, USP pot provocar anèmia perniciosa i trastorns del sistema nerviós. Té altres noms anomenats cianocobalamina, cobalamina, factor extrínsec.

-----------------

Cianocobalamina Raw material, API Powder BP, EP, USP és una forma artificial de vitamina B12 que s'utilitza àmpliament per prevenir i tractar nivells baixos de vitamina B12. La majoria de les persones són capaços d'absorbir la vitamina B12 suficient de la dieta diària. Cianocobalamina, vitamina B12 Matèria primera, API Powder BP, EP, USP és crucial per mantenir la salut del seu metabolisme, cèl·lules sanguínies i nervis. La deficiència greu de vitamina B12 provocarà la caiguda de glòbuls vermells (anèmia), problemes estomacals / intestinals i fins i tot algun dany permanent del nervi.

La vitamina B12, la deficiència de cianocobalamina pot presentar-se en certes condicions de salut (com ara problemes intestinals / estomacals, càncer, mala nutrició, embaràs, infecció pel VIH, alcoholisme, vellesa, etc.). També pot ocórrer en els seguidors de la dieta vegetariana.

--------------------

Cianocobalamina, vitamina B12 Matèria primera, API Powder BP, EP, USP és una vitamina especialment comuna de la família de vitamina B12. És la víctima més famosa de la família. Químicament, és el més estable. Cianocobalamina, vitamina B12 Matèria primera, API Pols BP, EP, USP és la més fàcil de cristal·litzar. Per tant, també és la vitamina B12 més fàcil de purificar després de produir-la mitjançant fermentació bacteriana o sintetitzada.

La vitamina B12 és el nom d'una classe completa de productes químics amb activitat vitamin B12. Estrictament parlant, Cyanocobalamin BP, EP, USP és només un d'ells. La cianocobalamina sol no existir a la natura. I no és una de les formes de la vitamina que s'apliquen directament al cos humà (o de qualsevol altre animal). No obstant això, els animals i els humans poden convertir cianocobalamina, vitamina B12, materies primeres, API Powder BP, EP, USP a formes actives (cofactores) de la vitamina, com la metilcobalamina. Aquest procés passa per l'equilibri, ja que la cianocobalamina perd lentament el seu cianur en un entorn que no conté cianur.

---------------------

Una forma de B12 denominada hidroxocobalamina és fabricada per bacteris i després es transforma en cianocobalamina en procés de purificació en columnes de carbó activat després de separar-se dels cultius bacterians. El cianur està naturalment present en el carbó activat, i l'hidroxocobalamina, que té una gran afinitat pel cianur, la recull i es transforma en cianocobalamina. Per tant, la cianocobalamina, la vitamina B12 matèria primera, API Powder BP, EP, USP és la més estesa a la indústria alimentària.

Aquest fet ha provocat que algunes persones (generalment a partir de la lectura d'etiquetes sobre paquets i suplements vitamínics, en què la vitamina B12 gairebé sempre apareix en la darrera part, ja que els ingredients per llei estan llistats per ordre de percentatge de pes), deduir que el nom químic correcte de vitamina B12 en realitat és cianocobalamina. El cianur està present en el fum de la cigarreta. Aquesta és la raó mateixa que hi ha alguna preocupació que els fumadors deficients de B12 no se'ls pugui donar cianocobalamina, ja que es descompondrà més dificultat. En aquests casos, altres formes de vitamina B12 per injecció (com l'hidroxocobalina) són comunament disponibles com a productes farmacèutics, i són en realitat les formes injectablement més utilitzables de B12 en molts països. No obstant això, la cianocobalamina injectada continua sent el B12 més injectat als Estats Units.

-------------------

Com a professional de la cianocobalamina en pols de la Xina, la vitamina B12 API USP, BP, EP farmacèutica i proveïdora de grau alimentari i el fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant cianocobalamina en pols, vitamina B12 API USP, BP, EP farmacèutica i alimentària grau de la Xina durant gairebé 10 anys.


Ús de cianocobalamina:

1.Vitamina B12 és necessària per a les cèl·lules nervioses i els glòbuls vermells, millorar les condicions de salut de les cèl·lules

2. La cianocobalamina també és crucial per a la formació de DNA.

3. La cianocobalamina ajudarà a alleujar-se de la fatiga, els nivells elevats de colesterol, els trastorns de les cèl·lules falciformes,

4. La vitamina B12 també és bona per als pacients amb malaltia d'Alzheimer i diverses anèmies.

5. També es creu que la cianocobalamina pot prevenir el càncer de mama.

Beneficis detallats de cianocobalamina:

1. Reparació i manteniment de cel·les

La formació, la reparació i el manteniment de la formació de glòbuls vermells estan molt relacionats amb cianocobalamina. Per cert, el benestar de la cèl·lula nerviosa depèn molt de la cianocobalamina. Ens ajudarà a construir un sistema nerviós fort.

2. Formació de DNA

S'ha demostrat que la cianocobalamina és un factor clau per a la formació de l'ADN. Aquesta funció es realitza durant el temps de divisió cel·lular. La cianocobalamina és un important participant per a això. Si hi ha deficiència de cianocobalamina, es produiran formacions cel·lulars anormals que poden causar diverses anèmies.

3.Relieves Debilitat i fatiga

La cianocobalamina serà útil per a les persones que pateixen una pressió pesada de treball.

4. Tracta el trastorn de la cèl·lula falciforme i redueix els nivells de colesterol

5. Prevé el càncer de mama i cura diverses anèmies

La vitamina B12 afecta els defectes:

1. La deficiència de cianocobalamina és la causa de diverses formes d'anèmia.

2. La manca de cianocobalamina pot causar problemes estomacals o intestinals

3. Alguns càncer o pàncrees de infestació de cucs es desenvolupen si hi ha deficiència de cianocobalamina.

Indicacions de cianocobalamina:

-Per tractar l'anèmia perniciosa (per falta o inhibició del factor intrínsec)

-preventar i curar la deficiència de vitamina B 12.

Efectes secundaris de cianocobalamina:

Normalment no té efectes secundaris

Una reacció al·lèrgica molt greu a aquest medicament és escassa.

-----------

Obteniu ajuda mèdica d'emergència el més aviat possible si té algun d'aquests símptomes d'una reacció al·lèrgica a la cianocobalamina, la vitamina B12, l'API Powder BP, l'EP, la USP, com segueix:

Dificultat respiratòria, urticària, inflor del llavi, la gola, la llengua o la cara.

Truqui al seu metge alhora si té un efecte secundari greu de cianocobalamina, vitamina B12 matèria primera, API Powder BP, EP, USP, com:

inflor, augment de pes ràpid, dolor en el pit, sensació d'alè, fins i tot amb esforç suau, calor inusual, enrogiment o dolor en un braç o cama.

Els efectes secundaris més greus poden incloure: mal de cap, marejos, debilitat; nàusees, etc.

------------


COA de cianocobalamina:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
cianocobalamina

Pols cristal·lina de color vermell fosc o cristalls

Compleix

Identificació A
cianocobalamina

Ració de la densitat òptica
(A361 / A550nm) 3.15 ~ 3.40

3,25

Identificació B
cianocobalamina

Ració de la densitat òptica
(A361 / A278nm) 1.70 ~ 1.90

1,87

TLC

Heu de complir

Compleix

Cobalt

Positiu

Positiu

Cianur

Positiu

Positiu

Pseudo-cianocobalamina

Heu de complir

Compleix

Substància relacionada

≤ 3.0%

1,6%

Pèrdua en l'assecat

≤ 12,0%

2.2%

Residual Sovent (GC)
Acetona

≤ 5000 ppm

200ppm

Residual Sovent (GC)
Etanol

≤ 5000 ppm

<>

Total de recompte de plats

<100>

10 cfu

Llevat i motlle

<10>

<10>

Pyrogen

Heu de complir

Compleix

Assaig (a base seca)

96,0% ~ 100,5%
Cianocobalamina

99,4%

La qualitat superior, la puresa de cianocobalamina en pols de Xina, la vitamina B12 API USP, BP, EP de productes farmacèutics i la fàbrica de grau alimentari a la Xina; Xina, cianocobalamina en pols, vitamina B12 USP, BP, EP de productes farmacèutics i proveïdors de matèries primeres de qualitat alimentària a la Xina. Xina Cianocobalamina en pols, Vitamina B12 API USP, BP, EP de productes farmacèutics i fabricants de grau alimentari a la Xina.

Si esteu buscant la matèria primera de cianocobalamina, la vitamina B12 API Raw Material Powder CAS 68-19-9, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Cianocobalamina Raw Material, vitamina B12 API Raw Material powder CAS 68-19-9, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like