Pantotenat de calci Vitamina B5, API àcid pantotènic, matèria primera CAS 137-08-6

Pantothenate de calci Vitamina B5, API àcid pantotènic, matèria primera CAS 137-08-6 Nom del producte: Pantotenat de calci (vitamina B5) Sinònims: Sal de calci de pantotènic, VB5, Pantotenat Calci Número de CAS: 137-08-6 Característiques: Pols blanc, assaig lleugerament higroscòpic: 98,0% ~ 101,0% Fórmula de pantotenà de calci: ...

Detalls del producte

Pantotenat de calci Vitamina B5, API àcid pantotènic, matèria primera CAS 137-08-6

Calcium Pantothenate Vitamin B5, Pantothenic Acid API, Raw Material.jpg

Nom del producte: Pantotenat de calci (vitamina B5)

Sinònims: àcid pantotènic, sal de calci, VB5, pantotenat de calci, pantotenat D-calci

Número CAS: 137-08-6

Característiques: pols blanca, lleugerament higroscòpica

Assay: 98.0% ~ 101.0% pantotenat de calci , API àcid pantotènic, matèria primera

Fórmula: C18H32CaN2O10; C18H32N2O10Ca

Fórmula d'estructura:

Calcium Pantothenate Vitamin B5, Pantothenic Acid API, Raw Material formula.jpg

Paraula clau: pantotenat de calci, vitamina B5 , API àcid pantotènic, matèria primera

Estàndard: Pantotenat de calci (vitamina B5) estàndard USP

Paquet: 25Kgs / Tambor; 25Kgs / Ctn

Descripció:

El pantotenat de calci o la vitamina B5 és una butiril-beta-alanina que també es pot veure com àcid pantoic complexat amb beta alanina. És un component de la coenzima A ( CoA ) i una part del complex de vitamina B2 . El pantotenat de calci o la vitamina B5 protegeix les cèl·lules contra el dany peroxidatiu augmentant el glutatió.

El pantotenat de calci ( API àcid pantotènic, matèria primera) és la sal de calci de la vitamina B5 soluble en aigua . Es troba de forma ubiqua a les plantes i els teixits animals. El pantotenat de calci o la vitamina B5 té propietats antioxidants. És un factor de creixement en el sistema. El pantotenat de calci és essencial per a diverses funcions metabòliques, com el metabolisme dels carbohidrats, les proteïnes i els àcids grassos. La vitamina B5 també participa en la síntesi d'hemoglobina, hormones esteroides, colesterol , lípids, etc.

 

La vitamina B5 o el pantotenat de calci són un suplement clau que ajuda a mantenir la funció corporal i el metabolisme. El pantotenat de calci ( API àcid pantotènic, matèria primera ) és una substància que pot millorar les nostres condicions de salut. La vitamina B5 aporta moltes funcions del nostre organisme. El pantotenat de calci ajuda a convertir l'aliment en energia. A més, la vitamina B5 ajuda al cos a utilitzar proteïnes i greixos que portem dels aliments.   El pantotenat de calci també és important per al sistema immune, el sistema nerviós . La vitamina B5 és un precursor del coenzim A, per això serà bo per al nostre fetge.

D El pantotenat de calci és una substància sintètica fabricada amb àcid pantotènic. En la seva majoria, es ven com un suplement de vitamina B5 de nutrició. La vitamina B5 és una de les 8 vitamina B i un nutrient essencial. El sistema del cos humà utilitzarà Pantothenate de calci (API àcid pantotènic, matèria primera) per crear energia i descompondre els carbohidrats i els greixos. Les necessitats humanes i animals necessiten pantotenat de calci (API àcid pantotènic, matèria primera) per dur a terme algunes funcions del sistema nerviós normal. Els professionals també suggeriran pantotenat de calcio D per tractar l'acne i la rigidesa del matí relacionada amb l'artritis reumatoide.

La manca de pantotenat de calci ( API àcid pantotènic, matèria primera ) és un motiu de l'acne. Si el nostre sistema és curt o fins i tot no té pantotenat de calci, es produirà glàndules d'oïda hiperactiva que és causa de l'acne. Aquestes glàndules obstrueixen la pell, capturen bacteris i produeixen espiells i espinelles. Prendre regularment un suplement de pantotenat de calci de calci reduirà notablement els riscos de l'acne en l'adolescència. Per evitar que es desenvolupin símptomes de deficiència, s'ha de prendre totes les vitamines del grup B. Cal afegir altres suplements importants a més de les vitamines del complex B juntament amb pantotenat de calci, incloent sofre, manganès, vitamina C i zinc.

Els que pateixen al·lèrgies o estrès, o aquells que fan activitat extenuante poden necessitar més pantotenat de calci, de manera que és necessari augmentar el requisit. Els requisits de vitamina B5 també poden augmentar si algú està prenent determinats fàrmacs, incloent aspirina, diürètics, antiàcids, antibiòtics i pastilles per dormir.

  

Propietats de pantotenat de calci:

En general, el pantotenat de calci (API àcid pantotènic, matèria primera) és una pols blanca. Hi ha un altre avantatge, el pantotenat de calci és gairebé inodor. És higroscòpic. Tast amarg.

La solució de pantotenat de calci és lleugerament alcalina. Es dissol fàcilment a l'aigua.

Pel que fa a l'estabilitat, el pantotenat D-calci té una vora sobre la forma pura d'àcid pantotènic. En altres paraules, l'àcid pantotènic lliurement disponible no és tan estable com el que conté calci. A més, l'absorció de l'àcid pantotènic D-càlcic en el sistema humà és superior a l'àcid pantotènic lliure.

 

Efectes secundaris del pantotinato de calci:

Pot haver-hi pocs efectes secundaris, quan s'utilitzi el suplement de pantotenato de calci. Inclou cefalea, pell seca i ulls, diarrea, freqüència intestinal, irritació estomacal

En realitat, realment no hem de preocupar-nos per les reaccions adverses. Com que els efectes secundaris són tan petits o fins i tot menors, es desapareixeran en pocs dies. El pantotenat de calci (API àcid pantotènic, matèria primera) no causarà problemes greus.

El pantotenat de calci (API àcid pantotènic, matèria primera), quan es pren juntament amb suplements complexos B, ajudarà a alleujar amb eficàcia el possible efecte secundari. Investigacions recents ja han confirmat que el Pantotenat de calci és realment una substància molt segura.

 

Com un professional de Pantotenat de Calci de la Xina, el proveïdor i proveïdor de matèries primeres de vitamina B5, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant pantotenat de calci, pols de vitamina B5 de la Xina durant gairebé 10 anys. Serem la vostra elecció perfecta.


Ús:

El pantotenat de calci o la vitamina B5 s'utilitza com a additiu en medicaments farmacèutics i altres productes sanitaris.

Beneficis de calcio Pantothenate, beneficis de la vitamina B5

1.Needed per a la funció Bodily

El pantotenat de calci és un ingredient important per a la producció de glòbuls vermells. La vitamina B5 també pot ajudar al nostre cos a fabricar sexe i hormones esteroides .

El pantotenat de calci manté un tracte digestiu sa.

També es creu que la síntesi de lipids i neurotransmissors essencials està relacionada amb el pantotenat de calci .

2. Antiinflamatòria

3. El pantotenat de calci ajudarà a reduir l'estrès

La vitamina B5 ens permetrà mantenir la resposta adaptativa, minimitzar alguns dels efectes sistèmics de l'estrès

4 Millora les condicions de salut cardíaca

5 El pantotenat de calci és molt bo per a la nostra funció hepàtica

6. La vitamina B5 pot prevenir la pèrdua del cabell

 

Més informació sobre el pantotenat D-Calci (API àcid pantotènic, matèria primera):

El pantotenat D-Calci (API àcid pantotènic, matèria primera) s'utilitzarà en el nostre organisme per fabricar glòbuls vermells i hormones relacionades amb l'estrès en les glàndules suprarenals. A més, aplicar una mica de pantotenat de calci (API àcid pantotènic, matèria primera) en els llocs ferits reduirà notablement el temps de cicatrització de les ferides.

Pantothenate D-Calci (API àcid pantotènic, matèria primera) també juga un paper important en mantenir els triglicèrids a un nivell sa.

Altres beneficis provats del pantotenat D-Calci és que es requereix substància per al nostre cos per obtenir resistència a les al·lèrgies, l'estrès i el xoc. També és necessari per a la protecció contra el dany cel·lular causat per la radiació.

La deficiència de pantotenat de calci és poc freqüent. Una vegada que es produeixi, donarà lloc a molts resultats no desitjats com hipoglucèmia, malalties i trastorns de la pell o úlceres duodenals.

Les vitamines B com el pantotenat de calci (API àcid pantotènic, matèria primera) es poden absorbir fàcilment del tracte gastrointestinal, a excepció de les persones que pateixen síndrome de malabsorció.

El pantotenat D-Calci ja no existirà si els aliments es bullen a l'aigua. Serà fàcilment destruït per calor, conserves, congelació o exposició a àcids i àlcalis com el vinagre i el bicarbonat de sodi.

 

 

Mecanisme d'acció:

Pantothenate D-Calci (vitamina B5, API àcid pantotènic, matèria primera) és un precursor del coenzim A. És una substància important per a moltes funcions metabòliques, com el metabolisme dels carbohidrats, les proteïnes i els lípids. Pantothenate D-Calci (vitamina B5, API àcid pantotènic, matèria primera) també s'utilitza en la síntesi d'esteroides, porfirines, acetilcolina i altres substàncies. Tot i que no està provat, també pot ser necessari per a la funció epitelial normal.

 

Fonts de pantotenat D-Calci (vitamina B5, API àcid pantotènic, matèria primera)

Els aliments que són les fonts més significatives són les rovells d'ou, el iogurt, la llet, el formatge, les nous, el germen de blat i els grans sencers.

Un recordatori molt important: el pantotenat D-Calci (vitamina B5, API àcid pantotènic, matèria primera) es destruirà fàcilment durant la cocció.

 

 

Efectes secundaris de calcio Pantothenate:

Mai s'ha informat.

 

Calcium Pantothenate Precaucions:

En quantitats adequades, el pantotenato de calci-D (vitamina B5, API àcid pantotènic, matèria primera) és molt segur. Si es pren massa, pot causar diarrea. Per a les persones que pateixen hemofília, el pantotenat D-Calci no és una opció recomanada tret que el vostre metge insisteixi a prescriure'l. Perquè aquí pot ser un temps prolongat necessari per aturar el sagnat.


COA de pantotenat de calci (vitamina B5)

Nom del producte

Pantotenat de calci (VB5)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols blanca, lleugerament higroscòpica

Compleix

Identificació A

Absorció infraroja <197k>: concordant amb l'espectre de referència

Compleix

Identificació B

Prova de calci: s'ha de complir
- Pantotenat de calci

Compleix

Solubilitat

Freqüentment soluble en aigua, lleugerament soluble en alcohol, pràcticament insoluble en èter

Compleix

Aparença de la solució

Clar i incolor

Clar i incolor

pH

6,8 ~ 8,0

Compleix

Rotació òptica específica

+ 25.5 ° ~ + 27.5 °

+ 26.7 °

Clorurs

≤ 200 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 5,0%

3,8%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Assay (pantotenat de calci)

98,0% ~ 101,0%

98,9%

Propietats:

Nom: Pantotenat de calci D (vitamina B5, API àcid pantotènic, matèria primera)

EINECS: 205-278-9

Nº CAS: 137-08-6

Densitat: 1.266 g / cm3

Solubilitat: aigua: 50 mg / ml a 25 ° C, clar, gairebé incolor

Punt de fusió del pantotenat D-Calci: 190 ° C

Fórmula: C18H32CaN2O10

Punt d'ebullició: 551.5 ° C a 760 mmHg

Pes molecular: 476,54

Punt d'inflamació: 287.3 ° C

 

Top quality, Xina Pure Pantothenate Calci o Vitamina B5 Powder / Substance fàbrica a la Xina; Xina Pantotenat de calci o proveïdor de matèria primera de vitamina B5 a la Xina. Xina Pantotenato de calci o fabricant d'API de vitamina B5 a la Xina.

Si esteu buscant el Pantotenat de calci Vitamina B5, API d'àcid pantotènic, matèria primera CAS 137-08-6, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like