Ascòbica o vitamina C API, grau alimentari de matèries primeres i grau farmacèutic CAS 50-81-7 i vitamina C DC 97

Ascorbic o Vitamina C API, grau alimentari de matèries primeres i grau farmacèutic CAS 50-81-7 i vitamina C DC 97 Nom del producte: Àcid ascòrbic Sinònims: Vitamina C, VC, Acidum ascorbicum Altres tipus de formes: Vitamina C DC 97, Vitamina C DC 90 Número CAS: 50-81-7 Característiques: (1) Àcid ascòrbic (vitamina C): un blanc o ...

Detalls del producte

Ascòbica o vitamina C API, grau alimentari de matèries primeres i grau farmacèutic CAS 50-81-7 i vitamina C DC 97


Ascorbic or Vitamin C API, Raw Material Food Grade and Pharmaceutical Grade.jpg

Nom del producte: àcid ascòrbic revestit i sense recobriment de matèria primera, API

Sinònims: Vitamina C, VC, Acidum ascorbicum

Altres tipus de formularis: Vitamina C DC 97, Vitamina C DC 90

Número CAS: 50-81-7

Característiques:

(1) Àcid ascòrbic (vitamina C): pols cristal·lina blanca o gairebé blanca o cristalls incolors. La vitamina C es descolorarà si s'exposa a l'aire i a la humitat.

(2) Vitamina C DC90 i DC 97: grànuls blancs o semi-blancs.

Punt de fusió: uns 190 ° C. I es fondrà amb la descomposició.

Assay: 99% Min

Tipus de grau: àcid ascòrbic (vitamina C) Grau alimentari i grau farmacèutic

Fórmula: C6H8O

Estructura:

Ascorbic or Vitamin C API, Raw Material Food Grade and Pharmaceutical Grade formula.gif

Paquet: 25Kg / Ctn, etc.


Descripció:

La vitamina C, també àmpliament anomenada Ascorbic Aicd, API de matèria primera és una vitamina soluble en aigua. La vitamina C (àcid ascòrbic) és un material cristal·lí blanc que és estable en forma seca. Ascorbic Adic és una nutrició molt important per formar i mantenir ossos i vasos sanguinis. La vitamina C és àmpliament coneguda per les seves propietats antioxidants i per la capacitat de reparar els teixits corporals. La deficiència de la vitamina C o la deficiència d'àcid ascòrbic acabaran en fatiga, debilitat muscular, dolors musculars i musculars, hemorràgies, erupcions en les cames, etc. La manca d'acidesa ascórbica (vitamina C) pot causar escorbut. L'àcid ascòrbic (vitamina C) s'utilitza en la fabricació de fàrmacs multivitamínics administrats per via oral i diversos suplements dietètics.

Degut a que la vitamina C és soluble en aigua, s'ha de reposar regularment i es troba normalment en fruites fresques, especialment en la família cítrica que està dominada per taronges, llimones, llimes i mandarines. La vitamina C (àcid ascòrbic) també és abundant en verdures de fulla verda.

-----

La vitamina C recoberta (àcid ascòrbic recobert) el 97,5% es pot utilitzar com a matèria primera farmacèutica. És àmpliament utilitzat en el procés de fabricació de càpsules de vitamina C i premixes d'àcid ascòrbic en la fabricació farmacèutica. Vitamina C recoberta (àcid ascòrbic recobert) 97,5% també es pot utilitzar per fer premixes que contenen vitamina C en la indústria alimentària. La vitamina C revestida un 97,5% té una forta capacitat anti-oxidació i es pot utilitzar com a additiu per a pinsos en la indústria aquàtica.

Ens trobem entre els fabricants i proveïdors més prestigiosos de vitamina C i àcid ascòrbic, matèries primeres, API.

La vitamina C és un cofactor en almenys 8 reaccions enzimàtiques, incloent diverses reaccions de síntesi de col·lagen importants en el procés de cicatrització de ferides. L'àcid ascòrbic (vitamina C) també pot funcionar com un antioxidant contra l'estrès oxidatiu.

Com a proveïdor professional de la Xina Vitamina C (àcid ascòrbic) proveïdor de matèries primeres i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant vitamina C (àcid ascòrbic) API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


Ús: L'ajuda ascòrbica (vitamina C) existeix en aliments com ara fruites, verdures. És una nutrició important per a la salut i el sistema immunitari, els vasos sanguinis. La vitamina C contribueix molt a l'absorció humana del ferro.

La deficiència de vitamina C (àcid ascòrbic) acabarà amb una mala pell, cansament, pèrdua de dents i algun problema de dolor articular. És un efectiu antioxidant.

La preparació prevalent disponible és: pastilles orals Ascorbic, Multi-Vitamines, etc.

Si vostè té malaltia renal o pedres renals, utilitzeu acuradament l'ajuda ascòrbica (vitamina C).

FUNCIÓ:

La vitamina C té moltes funcions: l'àcid ascòrbic pot actuar com a coenzim o com a cofactor al cos. En el metabolisme, l'API de vitamina C ajuda a acceptar i donar l'hidrogen. L'àcid ascòrbic també juga un paper important en la síntesi de neurotransmissors, compostos que permeten la transmissió de l'impuls nerviós entre els axons nerviosos.

La vitamina C s'aplica àmpliament a la producció de diversos medicaments com a material clínicament important per a la pràctica curativa complementària en diferents sectors. Com a additius alimentaris, l'àcid ascòrbic actua com a gent superior i fiable en aspectes nutricionals, antisèptics i de processament de farina. La matèria primera de vitamina C també ajuda a millorar el sistema immunològic.

En conclusió:

1) La vitamina C s'utilitza en la producció de diversos medicaments, és un medicament important per a

Tractament complementari clínic

2) L'àcid ascòrbic es pot utilitzar en l'additiu alimentari. És un agent nutritiu bo i segur, així com un agent antisèptic i de cocció del procés de farina

3) La vitamina C es pot utilitzar en additius per a pinsos i pot millorar la immunitat dels animals

Malaltia


COA típic per a l'ajuda ascòrbica (vitamina C)

Nom del producte

Vitamina C

(Àcid ascòrbic)


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Claredat de solució

Clar

Clar

Color de la solució

≤ BY7

Àcid ascòrbic, vitamina C

passar

Punt de fusió

Àcid ascòrbic, vitamina C

Al voltant de 190 ° C

191.0 ° C

Rotació òptica específica

+ 20.5 ° ~ + 21.5 °

20,94 °

Valor de PH

2.1-2.8

2,34

Substància relacionada

Impuresa C≤0,15%

Impuresa D≤0,10%

Qualsevol altra impuresa no específica ≤0,10%

Total impureses ≤0,20%

Compleix

Oxalate

≤ 0,2%

<>

Cendres de sulfat

(residu amb ignició)

≤ 0,1%

0,03%

Ferro

≤ 2 ppm

<>

Coure

≤ 5 ppm

<>

Metalls pesants

≤ 10 ppm

<>

Assaig

Àcid ascòrbic, vitamina C

99,0% ~ 100,5%

99,63%

COA típic per a la vitamina C DC90 i la vitamina C DC97

Nom del producte

Vitamina C DC90 i Vitamina C DC97

(Àcid ascòrbic DC90 i DC97)


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Granulat blanc o semicolí.

Vitamina C DC90 i Vitamina C DC97

Compleix

Identificació

Àcid ascòrbic DC90 i DC97

Heu de complir

Compleix

Heavy Metall

≤ 0,001%

<>

Arsènic (com)

≤ 0,0002%

<>

Plom (Pb)

≤ 0,0002%

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,70%

0,38%

Residu en ignició

≤ 0,10%

0,02%

Assajos Vitamina C DC

Vitamina C DC90 ≥ 90.0%

Vitamina C DC97 ≥ 97,0%

PASSAR

Àcid ascòrbic pur, àcid ascòrbic pur, vitamina C en pols; Àcid ascòrbic, proveïdors de matèries primeres de vitamina C a la Xina. Àcid ascòrbic, fabricants de vitamina C API.

EMMAGATZEMATGE:

L'ajuda ascórbica (vitamina C) s'ha de mantenir en un recipient ben tancat, en una zona fresca, seca i ventilada. Protecció contra dany físic. Aïllar des de qualsevol font de calor o encès. Fora de substàncies incompatibles. Els recipients d'aquesta ajuda ascòrbica (vitamina C) poden ser perillosos quan estan buits ja que conserven residus de productes (pols, sòlids); observeu totes les advertències i precaucions indicades per al producte Ascorbic Aid (Vitamina C).
Si esteu buscant l'API Ascorbic o Vitamina C, grau alimentari de matèries primeres i grau farmacològic CAS 50-81-7 i vitamina C DC 97, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like