Vitamina D3 en pols i vitamina D3 en grau d'alimentació per oli, grau alimentari, grau farmacèutic

Vitamina D3 en pols i vitamina D3 en grau d'alimentació d'oli, grau alimentari, grau farmacològic de vitamina D3 en pols i vitamina D3 en oli COA de pols de vitamina D3 (4MIU / g) COA de pols de vitamina D3 (500.000 IU / g) COA de vitamina D3 oli (1.000.000 IU / g)

Detalls del producte


Vitamina D3 en pols i vitamina D3 en grau d'alimentació per oli, grau alimentari, grau farmacèutic


Vitamin D3 Powder and Vitamin D3 in Oil Feed Grade, Food Grade, Pharmaceutical Grade.jpg

Producte

Pols de vitamina D3

Vitamina D3 en oli

Sinònims:

VD3 en pols

Pols de colecalciferol

Oli de vitamina D3

Cholecalciferol en oli

Tipus de grau:

Grau alimentari, grau alimentari, grau farmacèutic

Aparença

Pols o grànuls blancs a grocs clars.

Líquid groc

Imatges

Vitamin D3 powder.jpg


vitamin D3 oil.jpg

Assaig

40.000.000 IU / g (40MIU); 500.000 UI / g

o personalitzat.

5MIU / g; 4MIU / g; 1MIU / g; o personalitzat.

Diferència

Tots són vitamina D3. La diferència és una és la forma de pols, l'altra és la vitamina D3 soluble en oli. Diferent transportista.

Embalatge:

Tambor

Estany

Fórmula molecular: C 27 H 44 O

Vitamina D3 CAS: 67-97-0

 

Descripció:

Vitamina D3 Nom químic: (5Z, 7E) -9,10-secocholesta-5,7,10 (19) -trien-3ß-ol.

La majoria de la vitamina D3 fabricada existirà en forma de pols de vitamina D3 o vitamina D3 en oli

L'API de matèria primera de vitamina D3 (Cholecalciferol) és una de les 5 formes de vitamina D. És un secosteroid amb una molècula d'esteroides amb un anell obert. La vitamina D3 (colecalciferol) està inactiva: la vitamina D3 es transforma en la seva forma activa per dues hidroxilacions:

La 1a hidroxilació ocorrerà en el fetge, la hidroxilació de la 2a vegada es produirà al ronyó. La vitamina D3 es transformarà en calcitriol, l'acció està mediada pel receptor de vitamina D. El receptor de vitamina D3 és un receptor nuclear que regula la síntesi de centenars d'enzims i està present en pràcticament totes les cèl·lules del cos.

 

Vitamina D3   és una vitamina esteroide, un grup de prohormones solubles en greixos que ajuden a mantenir l'equilibri de calci al cos. La vitamina D3 (colecalciferol) és fonamental per als ossos i dents del creixement normal i la mineralització. Les investigacions i estudis més recents també ens van fer creure que la vitamina D3 també juga un paper important en la modulació del creixement cel·lular, les funcions neuromusculars i immunitàries. La vitamina D3 és necessària per absorbir i utilitzar el calci i el fòsfor dels nostres aliments. La vitamina D3 (colecalciferol) ajuda a la assimilació de la vitamina A. A més, la vitamina D3 (colecalciferol) té un fort efecte immunològic i ajudarà a controlar la pressió arterial.

La deficiència de vitamina D3 acabarà en la fragilitat òssia, les malalties de la pell i molts altres problemes de salut. Estils de vida modificats, condicions climatològiques i altres factors ambientals poden causar deficiència de vitamina D3.

 

Com a professional de la Xina Vitamina D3 en pols i vitamina D3 en grau d'alimentació a l'oli, grau alimentari, proveïdor i proveïdor de materials farmacèutics a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant vitamina D3 en pols i vitamina D3 en grau d'alimentació a l'oli, aliments Grau, API de grau farmacèutic de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Les precaucions haurien de prestar especial atenció a l'ús de la vitamina D3:

Qualsevol persona que tome més de 1300 IU de vitamina D3 cada dia hauria de realitzar proves de sang periòdiques per assegurar-se que no s'absorbeix massa el calci o que la funció renal i hepàtica no es vegi afectada negativament. La malaltia renal subjacent és una contraindicació. Les dosis elevades de vitamina D3 s'han de prendre acuradament sota la supervisió professional.

 

Ús:

La vitamina D3 té una àmplia aplicació en les indústries farmacèutiques, alimentàries, veterinàries i alimentàries mundials (premix);  

solucions de colecalciferol (Vitmamin D3) per al seu ús en suplements alimentaris humans;  

Resina de vitamina D3 en oli i vitamina D3 5MIU / g, 4MIU / g, 1MIU / g grau d'alimentació per al seu ús en suplements d'alimentació animal;


Informació més detallada sobre la vitamina D3:

La vitamina D3 és una substància corporal que molts creuen que exerceixen un efecte protector en l'esclerosi múltiple, tant en el desenvolupament de la malaltia com en la limitació de la seva progressió. La vitamina D3 és més coneguda pels seus efectes sobre el metabolisme del calci. Els nivells adequats de vitamina D3 són necessaris per mantenir la densitat mineral òssia i els nivells de calci sèric (sang). Això és especialment cert per als nens petits on s'utilitza per tractar raquitisme i en combinació amb la vitamina A per al tractament de l'osteoporosi en persones grans, especialment dones postmenopàusiques sovint subjectes a fractures per pèrdua de densitat òssia.

La vitamina D3 es pot produir fotoquímicament mitjançant l'acció de la llum del sol o la llum ultraviolada del 7-deshidroclorol esterol precursor que està present a l'epidermis o la pell dels animals més alts.

La vitamina D3 té un paper important en l'absorció del calci dels aliments i suplements en el corrent sanguínia per ser utilitzat en tot el cos. Sense abundant vitamina D3 a la sang, no es produirà un desenvolupament òssic normal i la contracció muscular. La vitamina D3 API normalment es considera que la matèria primera és la vitamina D preferida a causa de la seva activitat més biològica.

Pot haver-hi fins a 12 metabòlits o isòmers a la vitamina D3 que es troben en aliments animals. Quan la vitamina D3 es pren en forma d'oli de peix o es menja en aliments com ara ous o peixos, aquests metabòlits estaran presents.

 

La vitamina D3 és una vitamina soluble en greixos i la seva absorció depèn de la presència de bilis i greixos als intestins. Aquesta és la raó per la qual es pot convertir en oli de vitamina D3. En realitat, la vitamina D3 funciona més com una hormona que una vitamina. Molts investigadors ja prenen la vitamina D3 com una hormona a causa de la seva estructura química d'esterols i el fet que la llum del sol a la pell pugui utilitzar el seu cos per fer que la vitamina D.


Vitamina D3 MSDS disponible.


COA de pols de vitamina D3 (4MIU / g)

Nom del producte

Pols de vitamina D3 (4MIU / g)


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols de vitamina D3

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Solubilitat

Heu de complir

Compleix

Gamma de fusió

82 ° C ~ 87 ° C

82.2 ° C

7-Dehydrocholesterol

≤ 0,2%

<>

Absorció lleugera

0,46 ~ 0,50

0,469

Rotació òptica específica

+ 105 ° ~ + 112 °

+ 108,5 °

Potència (pols de vitamina D3)

> = 40.000.000 IU / g

40.110.000 IU / g

COA de pols de vitamina D3 (500.000 IU / g)

Nom del producte

Vitamina D3 (500.000 UI / g)


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols de vitamina D3

Granulats de liquiditat marró groc o groc.

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 5,0%

3,8%

Mida parcial (granularitat)

El 100% passa per un tamís de 0,85 mm

≥85% passen per tamís de 0,425 mm

100,0%

99,85%

Metalls pesants

≤ 10mg / kg

<10mg>

Arsènic

≤ 2mg / kg

<2mg>

Contingut (vitamina D3)

≥ 500, 000 IU / g

508.000 IU / g

COA de vitamina D3 (1.000.000 UI / g)

Vitamin D3 Oil package aluminium Tin.jpg

Nom del producte

Oli de vitamina D3 (1MIU / G) Grau farmacèutic


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Oli de vitamina D3

Líquid groc

Líquid groc

Valor àcid

≤ 2.0 mg KOH / g

0,45 mg de KOH / g

Valor de peróxido

≤ 20.0 meq / kg

2,20 meq / kg

Heavy Metall

≤ 10 mg / kg

<10 mg="">

Dirigir

≤ 2.0mg / kg

<0.2 mg="">

Arsènic

≤ 1,0 mg / kg

<0.2 mg="">

Compte bacterial total

≤ 1000cfu / g

<1000cfu>

Coli forma bacteris

≤ 100 MPN / 100 g

<100 mpn="">

Fongs i llevats

≤ 100 cfu / g

<100cfu>

Salmonel·la

No s'ha de detectar

No detectis

Contingut (assaig)

Oli de vitamina D3

≥ 1,000,000 IU / g

1.034.500 IU / g

Top de qualitat, oli pur de la vitamina D3, pols de la vitamina D3 en pols; Oli de vitamina D3, proveïdors de matèries primeres en pols de vitamina D3 a la Xina. Oli de vitamina D3 , fabricants d'API en pols de vitamina D3 .

 

Fengchen Group Co, Ltd fabrica la vitamina D3 per a diversos requisits com ara productes farmacèutics humans, suplements alimentaris humans, veterinaris d'animals i suplements d'alimentació animal. Ens adherim a les millors normes mundials i estàndards de control de qualitat i ha estat certificat per diversos organismes internacionals per a la nostra veritable vitamina D3 en pols i vitamina D3 en oli.


Si esteu buscant la pols de vitamina D3 i la vitamina D3 en grau d'alimentació per al petroli, grau alimentari, grau farmacèutic, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like