Riboflavina-5-fosfat Sodi, Riboflavina Fosfat Sódico BP, EP, USP

Riboflavina-5-fosfat Sodi, Riboflavina Fosfat Sodio BP, EP, USP Nom del producte: Riboflavina-5-fosfat Sodi, Riboflavina Fosfat Sodi, Sinònims: Riboflavina 5 'Fosfat sòdic Riboflaivn 5' Fosfat sòdic Vitamina B2 5 'Fosfat Sodi Vitamina B2 Fosfat Número de CAS de sodi: 130-40-5 ...

Detalls del producte

Riboflavina-5-fosfat Sodi, Riboflavina Fosfat Sódico BP, EP, USP

Riboflavin-5-phosphate Sodium, Riboflavin Phosphate Sodium BP, EP, USP picture.jpg

Nom del producte: Riboflavina-5-fosfat Sodi, Riboflavina Fosfat Sodi,

Sinònims:

Riboflavina 5 'fosfat sòdic

Fosfat sòdic de Riboflaivn 5 '

Vitamina b2 5 'fosfat sòdic

Fosfat de vitamina B2 Sodi

Riboflavin-5-phosphate Sodium, Riboflavin Phosphate Sodium BP, EP, USP picture and package picture for transportation.jpg

Número CAS: 130-40-5

Característiques: pols cristal·lina de color groc ataronjat; gairebé inodor i sabor lleugerament amarg; Es tracta d'una injecció humida, es dissol en aigua fàcilment, però lleugerament en etanol i difícilment es dissol en cloroform i en èter; Pols higroscòpica de color groc a taronja, amb lleugera olor.

Punt de fusió> 300 ° C

Puresa (assaig): 98% mín

Fórmula molecular: C17H20O9PN4Na.2H2O C17H21N4O9PNa

Estructura:

Riboflavin-5-phosphate Sodium, Riboflavin Phosphate Sodium BP, EP, USP Structure formula.jpg

Riboflavin-5-phosphate Sodium, Riboflavin Phosphate Sodium BP, EP, USP Structure formula-2.jpg

HS CODE: 29362300

ESPECIFICACIÓ D'EXPORTACIÓ: BP / USP / EP / JP


Riboflavin-5-phosphate Sodium, Riboflavin Phosphate Sodium BP, EP, USP Cargo picture.jpg

Paquet: 10Kgs o 25Kgs / Fibre Tambor

En contenidors ben segellats, emmagatzemats en un lloc fresc i sec i sense llum.

PARAULES CLAU:

Riboflavina-5-fosfat sòdic, Riboflavina Fosfat Sodio BP, EP, USP

Descripció:

Riboflavina (Vitamina B2) Fosfat de Sodi

Hi ha poca informació sobre el fosfat de Riboflavina sódica, encara que el seu component de riboflavina indica que és un derivat de la vitamina E, un antioxidant conegut. Segons els diccionaris mèdics, aquest ingredient "combina amb fosfat per formar cofactors d'enzims flavina mononucleotídico-FMN i flavina adenina dinucleótida-FAD, tots dos involucrats en reaccions d'oxidació-reducció". En altres paraules, el fosfat de riboflavina de sodi, que es pot desenvolupar a partir de la flavina soluble en aigua del complex de vitamina B (es troba en llet, carn d'òvul, ous, verdures verdes de fulla, cereals integrals i cereals enriquits i pans i diverses algues) Pot reduir l'oxidació a la pell, evitant l'assecat o les arrugues. Es considera més freqüentment un agent de condicionament de la pell quan s'utilitza en productes cosmètics i de cura personal, i també es considera un tractament acne suau.


Riboflavina 5'-Fosfat (Mononucleòtid de Flavina, FMN): servir com a portador d'electrònica en oxidacions i reduccions bioquímiques; actuant com a coenzim per a una sèrie d'enzims oxidatius, incloent NADH deshidrogenasa.

Riboflavina 5'-Fosfat sòdic: la sal sódica del riboflavin 5'-fosfat; administrats oralment o parenteralment en el tractament de la deficiència dietètica de riboflavina.


Riboflavina 5'-Fosfat és una forma més fàcil d'usar de B2 que riboflavina. * És un cofactor important per a l'activació i conversió d'altres vitamines del grup B, inclosa la niacina i la vitamina B6. *


Ús i aplicació

Riboflavina-5-fosfat sòdic és una espècie de matèria primera essencial en la producció de vitamina B complex.

Riboflavina-5-fosfat sòdic es pot utilitzar com a additiu en aliments i begudes.

En la indústria de pinsos, Riboflavin-5-phosphate sodium es pot utilitzar per a la producció d'electròlits multidimensionals solubles en aigua.

En medicina, es pot utilitzar per tractar diverses dificultats de VB2.


Tenir les mateixes accions que la vitamina B2, sent millor que la vitamina B2 és més fàcil de dissoldre's a l'aigua i ser absorbida i ofereix una elevada taxa d'ús intracorporial. Es produeix un efecte mèdic més notat mentre s'aplica al desordre d'algunes funcions orgàniques com la falla de la funció hepàtica i els impediments de fosforil de les malalties intestinals. També es pot utilitzar com a preparatiu per a la injecció de vitamina B2 estable, altament densificada i activa, l'agent complex de vitamina B i l'ungüent d'ull i actua com a additius en aliments i begudes.


Fengchen Group és un proveïdor líder de Riboflavina-5-fosfat sòdic, Riboflavina Fosfat Sodio BP, EP, USP Pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de Riboflavina-5-fosfat sòdic, Riboflavina Fosfat Sodio BP, EP, pols USP quan ho necessitin. Quan compreu Riboflavin-5-phosphate sodium, Riboflavin Phosphate Sodium BP, EP, USP Powder, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi de Riboflavina-5-fosfat sòdic, Riboflavina Fosfat BP Sòdic, EP, USP:

Elements de prova

Límits de prova

Resultats de prova

1.Appearance

Pols cristal · lina groga i groga

Es reuneix

2. Identificació

Positiu

Es reuneix

3.Acidesa o Alcalinitat

comproveu el color de la solució de prova
després d'afegir les solucions respectives

Es reuneix

4.Lumiflavina

Absorbància del filtrat a 440nm
no supera 0,025 (USP), no
més intens que BY6 (EP / BP)

0.008
Es reuneix

5. Absorbància

0.31-0.33 A373nm / A267nm
0.36-0.39 A444nm / A267nm

0,32
0,38

6. Mida de paper

El 100% passa per tamís de malla de 60

Es reuneix

7. Rotació específica

entre-115º i -135º
(EP / BP / USP)

-121º (USP)
-1300 (BP / EP)

8.Lossar en assecat

≤ 1,5%

0,4%

9. Metalls grassos

<>

Es reuneix

10.Residueu a Ignition

≤0.3% (USP)
≤0,1% (EP / BP)

0.1%

11. Dissolvents residuals

Mètode IV <467>
(USP)

Es reuneix

12. Assumpte (base imparcial)

98,0% -102,0% (USP)
97,0% -103,0% (EP / BP)

98,8% (USP)
99,7% (EP / BP)

CONCLUSIÓ: Riboflavin-5-phosphate sodium, Riboflavin Phosphate Sodium BP, EP, USP amb aquest número de lot compleix tots els requisits de la
seguint els compendis vàlids quan es prova d'acord amb això: EP + BP + USP.


Riboflavina-5-fosfat sòdic, Riboflavina Fosfat Sodio BP, EP, USP Mesures de seguretat / Efectes secundaris:

La base de dades de cosmètics considera que el fosfat de riboflavina de sodi és un ingredient de baix risc, i la llista de substàncies nacionals del medi ambient de Canadà la classifica "com no s'espera que sigui potencialment tòxica o nociva". No es va trobar cap estudi que incloïa efectes secundaris negatius o advertències de perill quant a l'ús d'aquest ingredient, com a suplement, ingredient alimentari o quan s'aplica tòpicament.

La vitamina B, però, se sap que causa de vegades la pell greixosa.

Sodis de Riboflavina-5-fosfat de qualitat superior, Riboflavina Fosfat Sodio BP, EP, USP pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Riboflavina-5-fosfat sòdic, Riboflavina Fosfat Sodio BP, EP, USP Proveïdor de matèria primera en pols a la Xina. Xina Riboflavina-5-fosfat sòdic, Riboflavina Fosfat Sodio BP, EP, USP Pols Fabricants a la Xina.

Si esteu buscant el riboflavina-5-fosfat sòdic, riboflavina fosfat sòdic bp, ep, usp, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: riboflavina-5-fosfat sòdic, riboflavina fosfat sòdic bp, ep, usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like