Tylosin Tartrate Granular o Powder Raw Material, API CAS 1405-54-5

Tylosin Tartrate Granular o Powder Raw Material, API CAS 1405-54-5 Ús: Tylosin Tartrate és un antibiòtic àmpliament utilitzat que també es pot utilitzar com additiu. Hi ha forma de pols de tilsil tartrat granular (granulada) i tilsin tartrat. Només s'utilitza als animals, no a l'ésser humà. El més freqüentment utilitzat és produir ...

Detalls del producte


Tylosin Tartrate Granular o Powder Raw Material, API CAS 1405-54-5 Tylosin Tartrate Granular or Powder Raw Material, API.jpg

Nom del producte:

Tylosin Tartrate Granular Raw Material, API

Tylosin Tartrate Powder Raw Material, API

Sinònims:

Tylosini Tartras ad usum veterinarium

Característiques:

Pols gairebé blanc o lleugerament groc i higroscòpic

Número CAS:

1405-54-5

Assaig:

Potència ≥800u / mg

Fórmula:

C49H81NO23; C 46 H 77 NO 17 • C 4 H 6 O 6

Paquet:

25Kg / tambor

Diferència:

Major mida de partícula

Mida de partícules més petita


Tylosin Tartrate Granular or Powder Raw Material, API formula and composition.jpgTylosin Tartrate Granular or Powder Raw Material, API formula.jpg

Emmagatzematge de matèria primera de tilsina Tartrate, API :

Emmagatzemi en un recipient sec i ben segellat. Mantingueu l' API de Tylosin Tartrate , la matèria primera de l'abast dels nens.

 

Descripció:

Tilosina Tartrate és una sal de Tartrate de Tylosien. També és un antibiòtic de macròlids d'ampli espectre, principalment utilitzat contra cocci Gram-positiu i Gram-negatiu. Després de l'administració oral, s'obtenen nivells de sang terapèutics entre 2 i 4 hores.  

La tartrato de tilossina és efectiu contra una gran quantitat d'agents causants de malalties (p. Ex. Pasteurella, Streptococci, Corynebacteria, Staphylococci, etc.). És especialment eficaç quan es tracta de Mycoplasma gallisepticum (complex CRD). El tartat de Tilosina s'absorbeix bé de les parts proximals del tracte digestiu, raó per la qual es produirà un canvi terapèutic en la sang. Tylosin Tartrate també està ben difós en fluids corporals i teixits. També és eficient tractar i curar sinovitis i sinusitis infeccioses, així com diverses altres malalties avícoles.

 

Mecanisme d'acció:

Efectes tartosilats de tilosina en organismes susceptibles. Inhibeix la síntesi de proteïnes de bacteris.

 

Com a professional de la Xina Tylosin Tartrate matèria primera, proveïdor i fabricant de l' API , FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Tylosin Tartrate, matèria primera, API de la Xina durant gairebé 10 anys.


Ús: Tylosin Tartrate és un antibiòtic àmpliament utilitzat que també es pot utilitzar com a additiu. Hi ha forma de pols de tilsil tartrat granular (granulada) i tilsin tartrat. Només s'utilitza als animals, no a l'ésser humà. El més freqüentment utilitzat és produir medicaments veterinaris. Les formulacions acabades produïdes amb Tylosin Tartrate Granular (Granule) i Tylosin Tartrate Powder, s'utilitzen per combatre les malalties bacterianes. Pot ser utilitzat per a molts animals. Igual que un altre producte relacionat, Tylosin Tartrate només tindrà com a objectiu certes bacteris. Escolteu els professionals abans de l'ús final. En la seva majoria, Tylosin Tartrate és conegut per ser efectiu per a la colitis, etc.

Forma de medicaments finals:

Tylosin Tartrate està disponible en formulacions orals, intramamari i altres productes diferents amb diferents concentracions.

En general, Tylosin Tartrate s'utilitza en medicaments veterinaris. També s'utilitza per estudiar síntesi de proteïnes a nivell del ribosoma 50S, prevenció d'abscess en el lloc d'implants en bestiar boví, etc.

 

Per a animals diferents:

Pollastres:   Tylosin Tartrate ajudarà a tractar i controlar la malaltia respiratòria crònica.

Porcí:   Tylosin Tartrate també ajudarà a controlar i controlar la disenteria porcina.

Abelles:   Per al control de American Foulbrood

 

Seguretat:

No respireu la pols de Tylosin Tartrate. Utilitza roba de protecció adequada i guants de protecció. En cas d'accident o si no se sent bé, consulteu el metge immediatament.


Certificat d'anàlisi-Tilsina Tartrate Raw Material, API

Nom del producte

Pols de tirosina Tartrate


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

PH del tartat de tilossina

5.0 ~ 7.2

6.3

Tilosina A

≥80%

87,2%

Suma de Tylosin A, B, C, D

≥95%

95,5%

Tyramine

≤0.35%

0.16%

Pèrdua en l'assecat

≤4,5%

1,5%

Cendres sulfatades

≤2,5%

0,9%

Potència

≥800u / mg Tiltosina Tartrate

900u / mg

Tòtil de gran qualitat, tritònic pur o pols en pols; Proveïdors de matèries primeres en granulat o en pols de Tylosin Tartrate a la Xina. Fabricants d'API granulars o pols de tilsina tàtrica.

Si esteu buscant el material granulat en pols de Tylosin Tartrate o API CAS 1405-54-5, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like