Tiamulin Hydrogen Fumarate API, matèria primera CAS 55297-96-6

Tiamulin Hydrogen Fumarate API, matèria primera CAS 55297-96-6 Nom del producte: Tiamulin Hidrogen Fumarate Sinònims: Tiamutilina, Tiamulin Fumarato o Tiamulin Hydragen Fumarate CAS: 55297-96-6 Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca. Contingut: 97% ~ 102% en forma anhidra Fórmula: C28H47NO4S · C4H4O4 ...

Detalls del producte


Tiamulin Hydrogen Fumarate API, matèria primera CAS 55297-96-6 Tiamulin Hydrogen Fumarate API, Raw Material.jpg

Nom del producte: Tiamulin Hydrogen Fumarate API, Raw Material

Sinònims: Tiamutilina, Tiamulin Fumarate o Tiamulin Hydragen Fumarate

CAS: 55297-96-6

Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca.

Contingut: 97% ~ 102% en forma anhidra

Fórmula: C28H47NO4S · C4H4O4

Tiamulin Hydrogen Fumarate API, Raw Material BP, USP formula.jpg

Paquet: 25Kg / Tambor de fibra

Descripció:

L'API de Tiamulin Hydrogen Fumarate, Raw Material és una substància antibiótica de pleuromutilina que s'utilitza en la fabricació de medicaments veterinaris, especialment per al bestiar i les aus de corral. Tiamulin Hydrogen Fumarate té una estructura química de pleuromutilina similar a la de valnemulin HCl. La cadena lateral d'hidroxiacetil se substitueix per una part més gran de dietilaminoetiltioacetil. Això dóna a Tiamulin Hydrogen Fumarate una millor hidrofobicitat. La part hemi-fumarate proporciona una sal estable amb una millor solubilitat en aigua. La part de tiamulina és un antibiòtic potent i altament selectiu actiu contra molts bacteris Gram-positius. No hi ha resistència creuada a les classes d'antibiòtics existents a causa del seu mode d'acció especial per inhibir la síntesi de proteïnes vinculant-se al domini V de l'ARNr 23S.

Classificada com un tipus de medicament antibiòtic per a porcs i preparats, Tiamulin Hydrogen Fumarate és una matèria primera farmacèutica (API) àmpliament utilitzada per als animals. S'utilitza per al tractament de la malaltia de les vies respiratòries cròniques, la pneumònia per micoplasma del porc i la pneumònia de la pleura hemòpica, i també es pot utilitzar per a la disenteria causada per treponema porcí. Una sèrie de Shigella, klebsiella i E. coli també són molt susceptibles a Tiamulin Hydrogen Fumarate.

Com a professional de la Xina Tiamulin Hydrogen Fumarate API, proveïdor i fabricant de matèries primeres , FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Tiamulin Hydrogen Fumarate API, matèria primera de la Xina durant gairebé 10 anys.


Ús: Tiamulin El fumumat d'hidrogen (Tiamulin Fumarate) és una matèria primera anti-biòtica veterana. S'utilitza principalment per a porcs i aus de corral.

Tiamulin Hydrogen Fumarate (Tiamulin Fumarate) és la derivada semisintètica de pleuromutilina. Es demostra clínicament que Tiamulin Hydrogen Fumarate és efectiu per combatre la disenteria porcina i l'artritis miocoplàsica. En general, Tiamulin té molt pocs efectes adversos.

Només per als animals: no per a ús humà.

Advertència:

Mantingueu-ho fora de l'abast dels nens. Pot causar irritació si s'exposa directament a la pols de Tiamulin Hydrogen Fumarate.

Ús d'aus de corral: Tiamulina El fumarat d'hidrogen és bo per controlar la micoplasmosi de sèpticemia d'aus de corral, la micoplasmosi del sac sinovial, augmentar la velocitat de col·locació, reduir la taxa de mortalitat, promoure l'augment de pes de la dorking.

Ús del porc: Tiamulin Hydrogen Fumarate defensarà i tractarà eficaçment la infecció per mycoplasmosis i la malaltia de colibacil, salmonel, infecció per espiroqueta, etc.


Precaucions:

-No utilitzeu Tiamulin Hydrogen Fumarate en combinació amb ionòmetres de poliéter com Monensin, Salinomycin, etc;

-Eviteu contacte amb els ulls i la pell.

Índexs principals: Fumarat d'hidrogen de Tiamulina

Nom del producte

Tiamulin hidrogen fumarat


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Punt de fusió

Tiamulin Hydrogen Fumarate

143C ~ 152C

148C

Rotació òptica específica

+ 24 ~ + 28

+ 26

Fumarate

83.7 ~ 87.3mg

86.8mg

Puresa cromatogràfica

Qualsevol impuresa individual ≤ 1,0%

Qualsevol impuresa no identificada 0,5%

Impuresa total ≤ 3,0%

<>

<>

<>

Color i claredat de la solució


≤ 0,030 (650 nm)

0.006

≤ 0,150 (400 nm)

0.022

pH

Tiamulin Hydrogen Fumarate

3.1 ~ 4.1

3.6

Límit de dissolvents de residus

Heu de complir

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,50%

0,10%

Residu a igntion

≤ 0,10%

0,04%

Heavy Metall

≤ 0,001%

<>

Assay (Tiamulin Hydrogen Fumarate)

97% ~ 102% en forma anhidra

100,0%

Noms estrangers

Tiamulinum Hydrogen Fumarate (llatí)

Tiamulin Hydrogen Fumarate (alemany)

Tiamulina Hidrogen Fumarate (francès)

Tiamulina Hidrogen Fumarate (espanyol)

 

Top quality, Pure Tiamulin Hydrogen Fumarate Powder; Proveïdors de matèries primeres de Tiamulin Hydrogen Fumarate a la Xina. Fabricants d'API de Tiamulin Hydrogen Fumarate.

 

Descàrrec de responsabilitat
(1) Tots els drets reservats. Es prohibeix expressament la reproducció total o parcial sense permís escrit.
(2) Fem tot el possible per assegurar que la informació aquí presentada sigui correcta. Tanmateix, la informació anterior no s'ha de considerar inclosa i només s'ha d'utilitzar com a referència.
(3) No fem cap garantia, expressa o implícita, respecte a aquesta informació, i no assumim cap responsabilitat derivada del seu ús. Els usuaris han de fer les seves pròpies investigacions per determinar la idoneïtat de la informació per als seus propòsits particulars.

 


Si esteu buscant l'API Tiamulin Hydrogen Fumarate, matèria primera CAS 55297-96-6, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like