Sulfacloropiridacina Material en pols de sodi, API BP, EP, USP CAS 23282-55-5

Sulfacloropiridacina Material en pols de sodi, API BP, EP, USP CAS 23282-55-5 Nom del Producte: Sulfacloropiridina Sodi Sinònims: Sulfacloropiridazina sódica, Sulfacloropirritina Sodi; Sulfaclorpiridazina sódica, Sulfaclorpiridacina Sodi CAS Número: 23282-55-5 Nom químic: ...

Detalls del producte

Sulfacloropiridazina Sodi CAS 23282-55-5

Sulfachloropyridazine Sodium Powder Raw Material, API BP, EP, USP.jpg

Nom del producte: Sulfacloropiridacina Material en pols de sodi, API BP, EP, USP CAS 23282-55-5

Sinònims: Sulfacloropiridazina de sodi, Sulfacloropiridazina Sodi; Sulfaclorpiridazina de sodi, Sulfaclorpiridazina Sodi

Número CAS: 23282-55-5

Nom químic: sodi; (4-aminofenil) sulfonil- (6-cloropirridaz-3-il) azanida

Característiques: pols cristal·lina blanca a groga clara

Assay (Contingut): 99,0% Sulfacloropiridina Sodi Min

Fórmula: C10H8ClN4NaO2S

Fórmula d'estructura:

Sulfachloropyridazine Sodium Powder Raw Material, API BP, EP, USP formula.jpg

Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor

Paraules clau: Sulfacloropiridacina, Sodium, Sulfachloropyridazine, Material en pols, API BP, EP, USP

Descripció:

Sulfacloropiridazina Sodi (Sulfacloropiridazina de sodi) pot bloquejar la síntesi de folat microbiana. Igual que el que fan els fàrmacs de sulfonamida, Sulfachloropyridazine Sodium es pot utilitzar per tractar infeccions d'E. coli i Pasteurella en bestiar.

Amb l'activitat antimicrobiana d'ampli espectre, Sulfachloropyridazine Sodium (Sulfachloropyridazine de Sodi) lluitarà contra els bacteris Gram-positius i Gram-negatius.

De manera oral, només es necessita una a tres hores per aconseguir una concentració plasmàtica. Sulfacloropiridazina Sodi (Sulfacloropiridazina de sodi) també a la llista de fàrmacs d'ulfermamida. Té un rendiment meravellós en tractar infeccions de bestiar (porcs, pollastres) E. coli i Pasteurella.

 

Sol·licitud:

Sulfacloropiridazina Sodi (Sulfacloropiridazina de sodi) és una substància antibacteriana veterinària antiinflamatòria. Compleix CPV, BP, estàndard EP.

Sulfacloropiridazina Sodi (Sulfacloropiridazina de sodi) s'utilitza principalment per al bestiar i les aus de corral e. infecció per coli i bacil de pap.

Com a medicament efectiu anti-flogística ramadera, Sulfachloropyridazine Sodium (Sulfachloropyridazine) s'utilitza principalment per al tractament de la infecció per estafilococs, la malaltia de Bai Kou, el còlera de gallina i la febre tifoidea i altres malalties infeccioses.

 

La Sulfacloropiridazina Sodium (Sulfacloropiridazina de Sodi) del grup Fengchen es pot produir segons les ordres del client.
La nostra Sulfachloropyridazine Sodium Sulfachloropyridazine, API, Raw Material BP, USP, EP es fabrica i s'exporta a tots els països de l'Orient Mitjà i els altres continents com Uzbekistan, Tailàndia, Bangladesh, Vietnam, Cambodja, Rússia, Bielorússia, Lituània, Eslovènia, Nova Zelanda, Bielorússia, Ucraïna, Corea, Japó, etc.

Cada any, la Xina exporta uns 200Mts de Sulfacloropiridazina de Sodi (Sulfacloropiridazina de Sodi) en el mercat mundial. La Sulfacloropiridazina Sodium (Sulfacloropiridazina de Sodi) del grup Fengchen pren almenys el 15% de la quota de mercat.

  

Ús:

Sulfacloropiridazina Sodi (Sulfacloropiridazina de sodi) és una substància antimicrobiana d'ampli espectre.

COA de Sulfacloropiridazina Sodi

Nom del producte

Sulfacloropiridacina Sodi

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina groga a pols lleugera

Compleix

Identificació

(Sulfacloropiridazina Sodi)

(1) TCL

(2) IR

(3) Amines primàries aromàtiques

Compleix

pH

7.2 ~ 9.2

8.6

Claredat

Clar

Clar

Substància relacionada

Impureza individual ≤ 0,3%

0,05%

Substància relacionada

Impureza total ≤ 1,0%

0.25%

Aigua (KF)

≤ 5,0%

3,6%

Com

≤ 0,0002%

<>

Assaig

(Sulfacloropiridazina Sodi)

≥ 99,0%

99,8%

Propietat:

Nom: Sulfacloropiridazina sodi

EINECS: 245-553-0

Sulfacloropiridazina Sodi (Sulfacloropiridazina de sodi) Codi CAS: 23282-55-5

Densitat: 1.588 g / cm3

Sulfacloropiridacina Sodi (Sulfacloropiridacina de sodi) Fórmula: C10H9ClN4O2S.Na

Punt d'ebullició: 559.7 ° C a 760 mmHg

Pes molecular: 306.70

Flash Point: 292.3 ° C

 

Altres noms:

N- (6-cloropiridazin-3-il) sulfanilamidat de sodi

 

Sulfacloropiridacina de puresa de la Xina, de qualitat superior, fàbrica de substàncies i fàrmacs de sodi a la Xina; Xina Sulfacloropiridacina Proveïdors de matèria primera de sodi a la Xina. Xina Sulfachloropyridazine Sodium API Manufacturers in China.

 

Descàrrec de responsabilitat:

Hem fet tots els esforços possibles per assegurar que la informació sobre Sulfachloropyridazine Sodium Sulfachloropyridazine, API, Raw Material BP, USP, EP proporcionada aquí és precisa, actualitzada i completa, però, no s'ha de tractar com a substitueixen l'assessorament mèdic professional, el diagnòstic o el tractament. Fengchen Group només proporciona una font de referència per obtenir informació comuna sobre Sulfacloropiridazina, Sodi Sulfacloropiridazina, API, Raw Material BP, USP, EP i no garanteix la seva exactitud o exhaustivitat. L'absència d'una advertència per a qualsevol fàrmac o combinació d'aquests, no s'hauria d'assumir que indiqui que l' API Sulfachloropyridazine Sodium Sulfachloropyridazine, Raw Material BP, USP, EP o la combinació és segura, efectiva o apropiada per a un pacient determinat. Fengchen Group no assumeix cap responsabilitat per cap aspecte de l'assistència sanitària administrada amb l'ajuda de la informació sobre Sulfachloropyridazine Sodium Sulfachloropyridazine (API, Raw Material BP, USP, EP proporcionada anteriorment). Si teniu dubtes sobre el vostre medicament, us recomanem que consulteu amb el vostre metge, infermera o proveïdor de serveis mèdics.


Si esteu buscant la Sulfachloropyridazine Sodium Powder Raw Material, API BP, EP, USP CAS 23282-55-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like