Ofloxacin CAS 82419-36-1 i Levofloxacin Hemihydrate Raw material, API CAS 138199-71-0

Ofloxacin CAS 82419-36-1 i Levofloxacin Hemihydrate Raw material, API CAS 138199-71-0 Certificat d'anàlisi: Levofloxacin Hemihydrate Certificat d'anàlisi: Levofloxacin Hemihydrate

Detalls del producte

Ofloxacin CAS 82419-36-1 i Levofloxacin Hemihydrate Raw material, API CAS 138199-71-0 Ofloxacin base and Levofloxacin Hemihydrate Raw material, API.jpg

Producte

Ofloxacin

Levyloxacin Hemihidrat

Sinònims:

Ofloxacinum, Ofloxacina

Levofloxacina

CAS

82419-36-1

138199-71-0

Aparença:

Pols groc pàl·lid groc clar o brillant

Pols cristal·lina groguenca

Assaig

98,5% ~ 101,5%

98,5% Min

Fórmula:

C18H20FN3O4

C18H20FN3O4 · 1 / 2H2O

Estructura:

Ofloxacin base Raw material, API formula.gif

Levofloxacin Hemihydrate Raw material, API formula.jpg

Informació d'embalatge

25Kg / tambor de cartró

25Kg / tambor de cartró

Descripció de la matèria primera de Ofloxacin, API:

Amb un nom químic 8-Fluoro-3-metil-9- (4-metil-piperazin-1-il) -6-oxo-2,3-dihidro-6H-1-oxa-3a-aza-fenalè-5- àcid carboxílic, Ofloxacin Raw Material, API és una substància antibacteriana fluoroquinolones sintètica (quinolona). Ofloxacin dirigirà els bacteris al sistema corporal. Les bactèries causades per infeccions de la pell, els pulmons, la pròstata o el tracte urinari (bufeta i ronyons) són les principals indicacions de Ofloxacin. A més, Ofloxacin Raw Material, l'API també s'utilitza per guarir o lluitar contra la malaltia inflamatòria pèlvica i la clamídia i / o la gonorrea.

Ofloxacin Raw Material, l'API interferirà amb l'activitat de supercoilatge de la girosfera d'ADN bacteriana, i s'aturarà la replicació de l'ADN.

Ofloxacin posarà fi a la replicació de l'ADN bacteriana lligant-se a un enzim anomenat girsasa d'ADN, que permet que la unitat es requereixi per replicar una doble hèlix d'ADN en dos.

Una cosa que hem de prestar especial atenció és que Ofloxacin Raw Material, l'API té una afinitat 100 vegades major per la girosfera d'ADN bacteriana que per als mamífers. Treballarà contra o s'orientarà tant a bacteris Gram-positives com a Gram-negatives.

 

Mecanisme d'acció de Ofloxacin:

Ofloxacin actua sobre la girosfera de l'ADN i la toposiomerasa IV, enzims que impediran l'excés de sobreexplotació de l'ADN durant la replicació o la transcripció. En interferir amb aquesta funció, Ofloxacin finalment aturarà la divisió cel·lular.

 

Ofloxacina Rutina d'eliminació en el cos:

L'eliminació d'Ofloxacina és principalment per la rutina d'excreció renal. Al voltant del 65% -80% d'un dosi oral ofloxacin administrada s'excreta sense canvis a través dels ronyons en aproximadament quaranta vuit hores. 4% ~ 8% per cent deloxacina serà excretat a les femtes. Això indica un petit grau d'excreció biliar de la ofloxacina.

--------------------------------

Descripció de Levofloxacin Hemihydrate Raw Material, API:

Levofloxacin Hemihydrate és un agent antibacterial de fluoroquinolona sintètic (fluoroquinolones) que inhibeix l'activitat de supercoilatge de la girosina d'ADN bacteriana, i deté la replicació de l'ADN.

La levofloxacina, una fluoroquinolona antiinfectable, és l'isòmer L de òpticament actiu de la dooxacina. Levofloxacina s'utilitza per tractar la conjuntivitis bacteriana, la sinusitis, la bronquitis crònica, la pneumònia adquirida a la comunitat i la pneumònia causada per ceps resistents a la penicil·lina de Streptococcus pneumoniae , infeccions de la pell i estructura de la pell, infeccions del tracte urinari complicades i pielonefritis aguda.

 

Levofloxacin Hemihidrat Indicacions:

Levofloxacin Hemihydrate està àmpliament indicat per tractar la conjuntivitis bacteriana causada per ceps susceptibles com les espècies Corynebacterium, Staphylococus aureus, Staphylococcus epidermidis, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus (Grups C / F / G), estreptococs del grup Viridans, Acinetobacter lwoffii, Haemophilus influenzae, Serratia marcescens, etc.

 

Levofloxacin Hemihidrat Mecanisme d'acció:

Levofloxacina El hemihidrato inhibirà les topoisomerases bacterianes de tipus II, topoisomerasa IV i girosílisis d'ADN. Igual que altres fluoroquinolones, Levofloxacin Hemihydrate interfereix les subunitats A de l'ADN Gyrase. Aquest procés portarà a la ruptura de la cadena en un cromosoma bacterià, supercoilatge i ressecció; Com a resultat, la replicació i la transcripció de l'ADN es veuran efectuades o fins i tot detingudes.

--------------------------------

Com a professional de la Xina Ofloxacin, Levofloxacin Hemihydrate Raw Material API proveïdor i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Ofloxacin, Levofloxacin Hemihydrate Raw Material API de la Xina durant gairebé 10 anys.


Certificat d'anàlisi: Levofloxacin Hemihydrate raw material, API

Nom del producte

Ofloxacin


Articles analítics

Especificacions

Resultats analítics

Característiques

Ofloxacin

Pols cristal·lina verd groc o blanc

Compleix

Identificació

Ofloxacin

A: prova d'IR

B: prova UV

Compleix

Compleix

Rotació específica

D20

-1 ° ~ + 1 °

+ 0,26 °

Dissolvents Residuals

A: Metanol

B: etanol

≤0.005%

≤0,05%

<>

<>

Test de puresa (HPIC)

A: impuresa individual

B: 9-desfluoroofloxacina

C: impuresa total

≤0,3%

≤0,2%

≤0,5%

0.11%

0,09%

0.23%

Metalls pesants

≤0.001%

<>

Arsènic

≤1ug / g

Compleix

Assaig (sobre la base seca)

≥98,5% Ofloxacin

99,2%

Certificat d'anàlisi: Levofloxacin Hemihydrate raw material, API

Ítems

ESTÀNDARD

RESULTATS

Aparença

Pols cristal·lina groga ( Levyloxacin Hemihydrate )

Pols cristal·lina groguenca

Rotació òptica específica

-92 ° - -99 °

-97.2 °

IR d'identificació

L'espectre IR de la mostra s'ajusta a l'estàndard de referència.

compleix

Identificació HPLC

El temps de retenció del pic major en el cromatograma de la mostra correspon al de referència estàndard. ( Levofloxacin Hemihydrate )

compleix

PH de solució

6,8 ~ 7,6

7.0

Claredat de solució

És clar o la seva opalescència no és més pronunciada que la de la suspensió de referència 1.0

Clar

Absorbància UV

≤0,05

0.002

Aigua

2,1% ~ 2,7%

2.7%

Impuresa A

≤0,2%

<>

Impuresa B

≤0,2%

0,07%

Impuresa C

≤0,2%

No trobat

Qualsevol altra impuresa

≤0,1%

0,05%

Suma d'impureses

≤0,5%

0.14%

R-ofloxacin

≤0,5%

0.22%

Etanol

≤0,1%

0,062%

DMSO

≤0,1%

No trobat

Cloroform

≤0.006%

0.0057%

Residu en ignició

≤0,1%

0,04%

Metalls pesants

≤ 10 ppm

3ppm

Assay (en anhidra)

98.0% ~ 102.0% C18H20FN3O4 Levofloxacina Hemihidrat

99,5%

Topoil, Ofloxacina pura , Levofloxacina Hemihidrat en pols; Ofloxacina, Levofloxacina Proveïdors de matèries primeres Hemihidrat a la Xina. Ofloxacin, fabricants d'API d' Hemihydrate de Levofloxacin .


Si esteu cercant la Ofloxacin CAS 82419-36-1 i Levofloxacin Hemihydrate Raw Material, API CAS 138199-71-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like