Ivermectin API, Raw Material o Ivermectine 99% EP USP BP CAS 70288-86-7

Ivermectin API, Raw Material o Ivermectine 99% EP USP BP CAS 70288-86-7 Nom del producte: Ivermectin Sinònims: Ivermectine, Ivermecti, Ivermectinum CAS: 70288-86-7 Característiques: Pols cristal·lí blanc o groguenc. Una mica higroscòpic. Contingut: Ivermectina (H2B1a + H2B1b): Fórmula 95.0% ~ 102.0%: ...

Detalls del producte


Ivermectin API, Raw Material o Ivermectine 99% EP USP BP CAS 70288-86-7 Ivermectin API, Raw Material or Ivermectine 99% EP USP BP.jpg

Nom del producte: Ivermectin API, Raw Material

Sinònims: Ivermectina, Ivermecti, Ivermectinum

CAS: 70288-86-7

Característiques: pols cristal·lí blanc o groguenc. Una mica higroscòpic.

Contingut: Ivermectin (H2B1a + H2B1b): 95,0% ~ 102,0%

Fórmula: C48H74O14

Ivermectin API, Raw Material or Ivermectine 99% EP USP BP formula and details.jpg

Paquet: 25Kg / Tambor de fibra; 1Kg / bossa de làmina d'alumini

Descripció:

Ivermectin és una matèria primera semisintètica d'antiparasitari, anthelminitic, API. Pertany a milbemycins (agents antiparasitarios potents) que són un grup de lactona de 16 membres pentacíclics derivats del bacteri del sòl Streptomyces avermitilis. En alguns casos (per exemple, Milbemycin E), falta l'anell de tetrahidrofuranilo. Ivermectin és la avermectina més freqüent i popularment vista. Ivermectin s'utilitza principalment per fabricar les formulacions que ajudaran a lluitar contra els cucs. Notablement, Ivermectin no funciona quan es tracta de tenia. La majoria de les vegades, Ivermectin es pren per via oral. Ivermectin és eficaç contra infestacions de cucs com la forta irolidosi, l'ascariasis, etc.

Ivermectin sembla funcionar paralitzant i matant els fills de cucs adults. També és capaç de frenar la velocitat de reproducció del cuc dels adults. Això farà que nosaltres tenim menys cucs a la pell, la sang i els ulls.

 

Com a proveïdor professional de la Xina Ivermectin Raw Material i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Ivermectin API de la Xina durant gairebé 10 anys.

Cada any, la Xina exporta uns 100Mts d'Ivermectin en matèria primera al mercat mundial. L'Ivermectina del Grup Fengchen pren almenys el 10% de la quota de mercat.


Ús: Ivermectin és un objectiu substancial en infeccions causades per alguns paràsits.

Ivermectin té una funció anthelmíntica. Matarà els paràsits sensibles a Ivermectin.

Per exemple, els piojos, les sarna, la ceguesa del riu, etc. són els paràsits dirigits.

Eviteu el contacte directe amb la pell.


Mecanisme d'acció:

Ivermectina s'uneix selectivament i amb alta afinitat als canals iònics de clorur de glutamat en el múscul invertebrat i les cèl·lules nervioses de la microfilaria. El procés anterior condueix a un augment de la permeabilitat de la membrana cel·lular als ions de clor i resulta en una hiperpolarització de la cèl·lula que paralitzarà i matarà el paràsit.

També es creu en moltes investigacions que l'API de matèria primera d'Ivermectin funcionarà com a agonista del neurotransmissor de l'àcid gamma-aminobutírico i que interrompre la transmissió neurosinàptica del sistema nerviós central (CNS) mediada per GABA. La Ivermectin també pot afectar el desenvolupament intrauterí normal d'O. volvulus microfilariae i pot inhibir el seu alliberament de l'úter de cucs femenins de gravetat.

 

Rutina d'eliminació d' Ivermectina :

Ivermectin es metabolitza en el fetge i la ivermectina i / o els seus metabòlits s'extreuen gairebé exclusivament a les femures durant un període estimat de dotze dies, només un màxim d'un per cent de la dosi administrada excretada a l'orina.


Índexs principals: Ivermectina

Producte

Ivermectina


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Solubilitat

Partículament insoluble en aigua, lliurement soluble en clorur de metilè, soluble en alcohol

Compleix

Identificació

Ivermectina

1. IR: s'ha de complir

2. HPLC: s'ha de complir

Compleix

Aparença de la solució

La solució és clara ≤ BY 7

Compleix

Rotació òptica específica

-17 ° ~ 20 °

-18.5 °

Substància relacionada

a) .Impuretat (1.3 <1,5) ≤="">

b). Qualsevol altra impuresa especificada ≤ 1,0%

c). Qualsevol impuresa no especificada ≤ 0.20%

d) impureses totals ≤ 5,0%

a). 2.1%

b). A: 0,4%, E: 0,2%, H: 0,1%, J1: 0,4%, J2: 0,1%, F o I (RRT0,86): 0,1%, Per I (RRT1,56): 0,1%

c) .RRT1.11: 0,05%

d) 3,3%

Etanol

≤ 5,0%

3,7%

Formamida

≤ 3.0%

2.3%

Heavy Metall

≤ 0,002%

<>

Humitat

≤ 1,0%

0,08%

Cendres sulfatades

≤ 0,1%

0,02%

Contingut (H 2 B 1a + H 2 B 1b )

95.0% ~ 102.0% (Ivermectin)

96,8%

H 2 B 1a / (H 2 B 1a + H 2 B 1b )

≥ 90,0%

98,2%

Ivermectina pura en pols de qualitat superior; Proveïdors de matèries primeres d'Ivermectin a la Xina. Fabricants d'Ivermectin API.

Descàrrec de responsabilitat
(1) Tots els drets reservats. Es prohibeix expressament la reproducció total o parcial sense permís escrit.
(2) Fem tot el possible per assegurar que la informació aquí presentada sigui correcta. Tanmateix, la informació anterior no s'ha de considerar inclosa i només s'ha d'utilitzar com a referència.
(3) No fem cap garantia, expressa o implícita, respecte a aquesta informació, i no assumim cap responsabilitat derivada del seu ús. Els usuaris han de fer les seves pròpies investigacions per determinar la idoneïtat de la informació per als seus propòsits particulars.

 


Si cerqueu l'Ivermectin API, Raw Material o Ivermectine 99% EP USP BP CAS 70288-86-7, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like