Flunixin Meglumine API, matèria primera USP CAS 42461-84-7

Flunixin Meglumine API, matèria primera USP CAS 42461-84-7 Nom del producte: Flunixin Meglumina Sinònims: Flunixini megluminum ad usum veterinarium Número CAS: 42461-84-7 Característiques: pols cristal·lí blanc o gairebé blanc. Assay:: 99% ~ 101% Flunixin Meglumine Solubilitat: pràcticament insoluble en acetona ...

Detalls del producte


Flunixin Meglumine API, matèria primera USP CAS 42461-84-7

Flunixin Meglumine API, Raw material USP picture.jpg

Nom del producte: Flunixin Meglumine API, matèria primera

Sinònims: Flunixini megluminum ad usum veterinarium

Número CAS: 42461-84-7

Característiques: pols cristal·lí blanc o gairebé blanc.

Assay:: 99% ~ 101% Flunixin Meglumine API, matèria primera

Solubilitat: pràcticament insoluble en acetona. Freqüentment soluble en aigua i en metanol.

Fórmula: C 14 H 11 F 3 N 2 O 2 · C 7 H 17 NO 5

Flunixin Meglumine API, Raw material USP formula.gif

Paquet: 25Kg / Tambor de fibra

Descripció:

La matèria primera de meglúmina de Flunixin, l'API és una substància no narcòtica, no esteroide, antiinflamatòria, analgèsica, inhibidor de la ciclooxigenasa, analgèsica, antipirètica i antiotaxóxica.

Després d'haver estat afegit a formulacions de pasta o grànul, Flunixin Meglumine es pot prendre per via oral. Flunixin Meglumine també es pot utilitzar per via intramuscular o intravenosa si està convenientment esterilitzat. Considerant que Flunixin Meglumine és molt irritant per al teixit i l'IM s'ha associat amb la miconecrosi en cavalls, Flunixin Meglumine IV és molt més preferit.

Com que Flunixin Meglumine apunta el teixit inflamat, el dolor còlic , el dolor musculoesquelètic i el dolor ocular és l'aplicació principal. Flunixin Meglumine pot alleujar els efectes negatius de l'endotoxemia.

 

Com a professional de la Xina Flunixin Meglumine API, proveïdor i fabricant de matèries primeres, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Flunixin Meglumine API, matèria primera de la Xina durant gairebé 10 anys.


RSV-Flunixin Meglumine

Flunixin Meglumine API, Raw material USP spectrum.jpg

Ús: Flunixin La matèria primera Meglumina es pot utilitzar per produir Flunixin Meglumine Paste. I ser utilitzat en la producció de medicaments veterinaris.

Els trastorns musculoesquelètics associats amb el dolor i l'artritis inflamatòria, la tendinitis, la miositis, la lamenitis i la coixèmia es poden reduir per la matèria primera Megunum Flunixin, API. Flunixin Meglumine també ajudarà a tractar malalties respiratòries, infeccions per pneumònia i pasteurella. Choque endotòxic bacterià en cavalls i gossos,. Mastitis. A les aplicacions de Flunixin Meglumine també s'inclouen antipiréticos (remugants i gossos) i un cop de calor en gossos, bovins, ovelles, cabres i camells.


COA-Flunixin Meglumine API, matèria primera

Nom del producte

Flunixin Meglumine

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Flunixin Meglumine

Pols cristal·lina blanca o blanca

Compleix

Identificació

Flunixin Meglumine

Absorció infraroja: 197M

Absorció ultraviolada: 197U

Compleix

Gamma de fusió

137 ° C ~ 140 ° C

137 ° C ~ 139 ° C

pH

7,0 ~ 9,0

8.21

Rotation específica

-9.0 ° ~ -12.0 °

-10.54 °

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.26%

Residu en ignició

≤ 0,2%

0,07%

Impureses individuals

≤ 0,2%

<>

Total impureses

≤ 0,5%

<>

Assaig

(Flunixin Meglumine)

99,0% ~ 101,0%

99,8%

Noms estrangers

Flunixinum Meglumine (llatí)

Flunixin Meglumine (alemany)

Flunixine   Meglumina (francès)

Meglumina Flunixino (espanyol)

 

Poli Meglumina Pura Flunixin de qualitat superior; Proveïdors de matèries primeres de Flunixin Meglumine a la Xina. Fabricants de API de Flunixin Meglumine.

 

Descàrrec de responsabilitat
(1) Tots els drets reservats. Es prohibeix expressament la reproducció total o parcial sense permís escrit.
(2) Fem un esforç per garantir que la informació aquí presentada sigui exacta, però no pretén ser inclusiva i només s'ha d'utilitzar com a referència.
(3) No fem cap garantia, expressa o implícita, respecte a aquesta informació, i no assumim cap responsabilitat derivada del seu ús. Els usuaris han de fer les seves pròpies investigacions per determinar la idoneïtat de la informació per als seus propòsits particulars.


Si esteu buscant l'API Flunixin Meglumine, Matèria primera USP CAS 42461-84-7, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like