Base d'enrofloxacina CAS 93106-60-6 i Clorhidrato d'Enrofloxacino o HCL CAS 112732-17-9

Base d'enrofloxacina CAS 93106-60-6 i Clorhidrato de Enrofloxacina o Hcl CAS 112732-17-9. Ús: Enrofloxacina, i és clorur, Enrofloxacina Hcl (Clorhidrato de Enrofloxacina) és el pur antibiòtic utilitzat en medicaments veterinaris. Aquesta droga és una fluoroquinolones antibiòtics. No s'utilitzen per guarir ...

Detalls del producte

Base d'enrofloxacina CAS 93106-60-6 i clorhidrato d'enrofloxacina o HCl CAS 112732-17-9 Enrofloxacin Base and Enrofloxacin Hydrochloride or HCL.jpg

Producte

Base d'enrofloxacina

Enrofloxacina API, matèria primera

Clorhidrato d'enrofloxacina

Sinònims:

Enrofloxacina, Enrofloxacinum

Enrofloxacin Hcl API, matèria primera

CAS

93106-60-6

112732-17-9

Aparença:

Pols cristal·lí groc lleugerament groguenc o lleuger

Pols cristal·lina blanca o blanca

Assaig

≥98,5%

≥98,5%

Fórmula:

C19H22FN3O3

C19H23ClFN3O3

Estructura:

Enrofloxacin Base formula.jpg

Enrofloxacin Hydrochloride or HCL formula.jpg

Informació d'embalatge

25Kg / tambor de cartró

25Kg / tambor de cartró

Descripció:

El clorhidrato d'enrofloxacina és la forma d'hidroclorur d'Enrofloxacina. La base d'Enrofloxacina i l'Enrofloxacina HCl són antibiòtics de fluoroquinolona sintètics . A causa de la seva pròpia activitat d'espectre ampli, la base d'Enrofloxacina i la matèria primera Enrofloxacin HCl, l'API treballa contra infecció bacteriana única i infeccions bacterianes mixtes. També és efectiu contra la micoplasmosi en aus de corral.

L'activitat bactericida del clorhidrato d'enrofloxacina depèn de la concentració, amb una mort cel·lular de bacteris susceptibles que es produeix dins de vint minuts a trenta minuts després d'exposar-se a Enrofloxacina HCl.

A més, la matèria primera d'Enrofloxacin Hydrochloride, l'API també va demostrar que té un efecte post-antibiòtic important tant per a bacteris Gram-negatives com Gram-positives i Enrofloxacin HCl està actiu tant en fases estacionàries com de creixement de la replicació bacteriana.

Fengchen Group és un proveïdor líder d' Enrofloxacin Hydrochloride , Enrofloxacin Base, matèria primera de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat d' Enrofloxacin Hydrochloride , Enrofloxacin Base Base quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Enrofloxacin Hcl , Enrofloxacin Base API , dirigiu-vos al grup Fengchen.

Cada any, la Xina exporta al voltant del 150Mts d' Enrofloxacina Clorhidrat , Enrofloxacina Base de matèries primeres al mercat mundial. El Clorhidrato de Enrofloxacino del Grup Fengchen, l' API Base d'Enrofloxacina , adopta almenys el 15% del mercat sencer.


Ús: Enrofloxacina, i és clorur Enrofloxacina HCl (Clorhidrato de Enrofloxacina)

és el pur antibiòtic utilitzat en medicaments veterinaris. Aquesta droga és una fluoroquinolones antibiòtics. No s'utilitzen per curar infeccions virals, fongs i paràsits. L'enrofloxacina és efectiu contra un bacteri de gran espectre. Enrofloxacina i Enrofloxacina HCl té una millor disponibilitat de biocompatibilitat que Ciprofloxacina.


Ús d'hidroclorur d'enrofloxacina:  

L'hidroclorur d'Enrofloxacina i la Base d'Enrofloxacina es mostren àmpliament en els ingredients de les formulacions d'ús veterinari acabat per al tractament de la malaltia de Mycoplasma de gallines, colibacilosis aviària i pullorosi infectats artificialment en pollastres i salmonel·losi d'aus de corral, pleuropneumonía, paratifoides de porcí ... Per a bestiar boví, ovelles, conills, gossos Les formulacions, l'hidroclorur d'Enrofloxacina i la base d'Enrofloxacina també tenen un paper important.

 

Mecanisme d'acció Clorhidrato d'enrofloxacina i base d'enrofloxacina :

Encara que el mecanisme d'acció de l'hidroclorur d'Enrofloxacina i de l'enrofloxacina no es coneix plenament avui, es creu que actua inhibint la girosina d'ADN bacteriana   (una topoisomerasa de tipus II ), evitant d'aquesta manera la superconfiltració de l'ADN i la síntesi de l'ADN.


Certificat d'anàlisi: Enrofloxacin

Nom del producte

Base d'enrofloxacina

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Descripció

Base d'enrofloxacina

Pols cristal·lí groc lleugerament groguenc o lleuger

Lleugerament groguenc

Identificació A

Base d'enrofloxacina

HPLC

Compleix

Identificació B

IR

Compleix

Punt de fusió

221 ° C -226 ° C

224.0 ° C -225.0 ° C

Àcid fluoroquinolónico

Compleixi el requisit

Compleix

Ciprofloxacina

≤0.40%

0.14%

Qualsevol altra impuresa

≤0,30%

0,06%

Impuresa total

≤0,70%

0,37%

Claredat de solució

Heu de complir

Compleix

Color de la solució

Heu de complir

Compleix

Assay (base d'enrofloxacina)

≥98,5%.

99,5%

Certificat d'anàlisi: clorhidrato d'enrofloxacina

Nom del producte

Enrofloxacina HCl

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Enrofloxacina HCl

Pols cristal·lina blanca o blanca

Compleix

Identificació

Heu de complir.

Compleix

Fluor

≥ 4,5%

4,5%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Assaig

≥ 98,5% clorhidrato d'enrofloxacina

99,4%

Noms estrangers

Enrofloxacinum (llatí)

Enrofloxacina (alemany)

Enrofloxacina (francès)

Enrofloxacino (espanyol)

 

Pols d'hidroclorur de Enrofloxacina pura en qualitat superior; Proveïdors de matèries primeres d'enrofloxacina HCl a la Xina. Fabricants de la API d'enrofloxacina hidroclorur.

 

Descàrrec de responsabilitat
(1) Tots els drets reservats. Es prohibeix expressament la reproducció total o parcial sense permís escrit.
(2) Fem tot el possible per assegurar que la informació aquí presentada sigui correcta. Tanmateix, la informació anterior no s'ha de considerar inclosa i només s'ha d'utilitzar com a referència.
(3) No fem cap garantia, expressa o implícita, respecte a aquesta informació, i no assumim cap responsabilitat derivada del seu ús. Els usuaris han de fer les seves pròpies investigacions per determinar la idoneïtat de la informació per als seus propòsits particulars.

 


Si busqueu la base d'enrofloxacina cas 93106-60-6 i el clorhidrato de enrofloxacina o cas 112732-17-9, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like