Sulfat de colistina o Colistin Sulfate API, matèria primera USP BP EP CAS 1264-72-8

Sulfat de colistina o Colistin Sulphate API, matèria primera USP BP EP CAS 1264-72-8 Nom del producte: Sulfat de Colistina (Sulfat de Colistina) Sinònims: Colistini sulfas Número CAS: 1264-72-8 Característiques: Pols blanc o gairebé blanc. El sulfat de colistina (sulfat de colistina) és higroscòpic. Una barreja dels sulfats de ...

Detalls del producte


Sulfat de colistina o Colistin Sulfate API, matèria primera USP BP EP CAS 1264-72-8 Colistin Sulfate or Colistin Sulphate API, Raw Material USP BP EP.jpg

Nom del producte: Sulfat de colistina (colistina sulfat) API, matèria primera

Sinònims: Colistini sulfas

Número CAS: 1264-72-8

Característiques: Pols blanc o gairebé blanc. El sulfat de colistina (sulfat de colistina) és higroscòpic

  Colistin Sulfate or Colistin Sulphate API, Raw Material USP BP EP formula-1.gif

  Colistin Sulfate or Colistin Sulphate API, Raw Material USP BP EP formula-2.gif

Colistin Sulfate or Colistin Sulphate API, Raw Material USP BP EP detailed information.jpg

Descripció:

La matèria primera de Sulfat de Colistina , API, també deletrea Clistin Sulphate, és una barreja dels sulfats de polipèptids produïts per determinades soques de Bacillus polymyxa var. colistinus o obtinguts per qualsevol altre mitjà.

El sulfat de colistina és una polimixina derivada de polipèptids cíclics antibásicos de Bacillus colistinus. Està compost de Polimixines E1 i E2 (o es pot nomenar Colistin sulfates A, B i C). Colistin sufate funciona com a detergents en les membranes cel·lulars. Elimina la membrana cel·lular bacteriana mitjançant un mecanisme similar al detergent. Químicament, el sulfat de colistina no és tan tòxic com la polimixina B, mentre que té propietats similars.

 

Amb el desenvolupament d'agents menys tòxics, com les penicil·lines i les cefalosporines, l'àrea d'ús de Colistin Sulfate es redueix molt, a excepció del tractament de les infeccions pulmonars resistents a múltiples vies. Ara bé, però, les bactèries gram-negatives multiresistents són cada vegada més seroses. I fins ara, no hi ha moltes substàncies antimicrobianes noves, Colistin Sulfate torna a la vista.

El 80% del sulfat Colistin dosificat no s'utilitzarà en el sistema corporal. Es trobaran sense canvis en l'orina amb gairebé cap excreció biliar. És a dir, només el 20% del colesterol sulfat (Colistin Sulphate) és utilitzat pel nostre organisme. Hi ha una bona raó per creure que la droga restant està inactiva en els teixits, però el mecanisme encara ens és desconegut.

 

El sulfat de colistina és un antibacterià altament selectiu. Previndrà i tractarà l'enteritis infecciosa causada per bacteris gram-ve especialment per Colibacillus, Salmonella en aus de corral i molts altres animals. El Sulfat de Colistina es concentra en el tracte intestinal, és per això que encara té la seva potència en aquest tracte, fins i tot amb aliments, enzims. Totes aquestes propietats fan de Colistin Sulfate un ingredient ideal per al tractament de moltes de les infeccions del tracte gastrointestinal.

 

NOTA: No utilitzeu el Sulfat de Colistina si conté partícules, està ennuvolat o descolorit, o si el vial està esquerdat o deteriorat.

Contingut:

Total de Colistins E1, E2, E3, E1-I i E1-7MOA: mínim 77,0%

Colistin E1-I: màxim 10,0%

Colistin E1-7MOA: màxim 10,0%

Colistin E3: màxim 10,0%

Estàndard: EP, USP, CPV.

Paquet: 20KGS / DRUM, Pes brut: aproximadament 24Kg / Tambor


Com a professional de la Xina Colistin Sulfate Salt Powder supplier and Manufacturer, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Colistin Sulfate Powder, matèria primera de la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Mecanisme d'acció del sulfat de colistina (sulfat de colistina)

El Sulfat de Colistina és una substància activa i superficial que penetra i interromp la membrana cel·lular bacteriana. El sulfat de colistina és policatònic. Té capacitats hidrofòbiques i filades lipòfiles. El sulfat de colistina interactua amb la membrana citoplasmàtica bacteriana i canvia la seva permeabilitat. Aquest efecte de Colistin Sulfate és bactericida. També es creu àmpliament que polimixines com el Sulfat de Colistina entren a la cèl·lula, precipiten components citoplasmàtics, principalment com ribosomes.

Ús: el sulfat de colistina (sulfat de colistina) és la matèria primera àmpliament utilitzada a la indústria veterinària. Lluitarà contra algun tipus d'infecció. També es pot fer en premís de Colistin Sulfate amb diferents continguts (assaig)


Els símptomes de la sobredosis de sulfat de colistina:

Marejos, canvis d'humor o mentals, moviments oculars descontrolats, inestabilitat, etc.

Efectes secundaris de colistina sulfat:

Sentir-se encoratjat, sensació de marejos, sentir els moviments circumdants, enrogiment de la pell, etc.

 

COA de Sulfat de Colistina (Sulfat de Colistina) Matèria primera, API

Nom del producte

Sulfat de Colistina (Sulfat de Colistina)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Heavy Metall

≤ 0,003%

<>

Acidesa (pH)

4.0 ~ 6.5

5.9

Rotació òptica específica

Sulfat de colistina

-63 ° ~ -73 °

-72 °

Substàncies relacionades

Impuresa individual ≤ 4.0%

Impureses totals ≤ 23,0%

1,8%

15,3%

Sulfat

(com a substància seca)

16.0% ~ 18.0%

17,1%

Cendres sulfatades

≤ 1,0%

0,4%

Pèrdua en l'assecat

≤ 3,5%

3.2%

Potència biològica

(com a substàncies humides)

(com subatance sec)

-------

-------

22634 u / mg

23431 u / mg

Assaig

Sulfat de colistina

E1 + E2 + E3 + E1-I + E1-7MOA≥ 77.0%

E1-I ≥ 10.0%

E1-7MOA ≥ 10.0%

E3 ≥ 10,0%

85,2%

0,7%

3.2%

2,8%

Sulfat de colistina (sulfat de colistina) en pols de qualitat superior; Sulfat de colistina (colistina sulfat) Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Sulfat de colistina (Colistin Sulphate) Fabricants de l'API.


Si esteu buscant l'API de Colistin Sulfate o Colistin Sulphate, Raw Material USP BP EP CAS 1264-72-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

Potser també t'agrada