Thamphenicol Powder Raw Material, API CAS 15318-45-3

Xina Thiamphenicol Suppliers, Xina Fabricants de Thiamphenicol CAS 15318-45-3 Nom del producte: Thiamphenicol Powder Raw Material, API CAS 15318-45-3 Sinònims: Thiophenicol, Thiamfenicol Número de CAS: 15318-45-3 Característiques: Pólvores cristalines blanques Assay: 98,0% ~ 100,5% Fórmula de Thamphenicol: Fórmula d'estructura C12H15Cl2NO5S: PARAULA CLAU: ...

Detalls del producte

Proveïdors de tiamfenicol de la Xina, fabricants de tiamfenicol de Xina, CAS 15318-45-3

Thiamphenicol Powder Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Thiamphenicol BP Standard

Sinònims: Tiofenicol, Tiamfenicol

Número CAS: 15318-45-3

Característiques: Powde blanc cristal·lí

Assay: 98.0% ~ 100.5% tiaminafenicol

Fórmula: C12H15Cl2NO5S

Fórmula d'estructura:

Thiamphenicol Powder Raw Material, API formula.jpg

PARAULA CLAVE: Thiamphenicol Powder Raw Material, API BP, EP, USP

Paquet: 25Kgs / Tambor;

Estabilitat: el tiamfenicol és una substància molt estable.


Descripció:

El tiamfenicol és un anàleg metilsulfonil de cloramfenicol. És un agent antibiòtic i immunosupressor. El tiamfenicol és insoluble en l'aigua, però molt soluble en els lípids.

Substàncies que inhibeixen el creixement o la reproducció de bacteris. En molts països, el tiamfenicol s'utilitza com a antibiòtic veterinari. En alguns països, també es pot utilitzar en humans. Hi ha un avantatge sobre el cloranfenicol: el tiamfenicol no s'ha associat mai amb anèmia aplàstica.

El tiamfenicol és un antibiòtic.

El tiamfenicol té un espectre similar d'activitat com el Chlormaphenicol, però és de 2,5 a 5 vegades més potent. El tiamfenicol s'utilitza especialment per al tractament de les infeccions de transmissió sexual i de la malaltia inflamatòria pèlvica.

L'estructura química de Thiamphenicol Powder Raw, API BP, EP, USP difereix de la del cloranfenicol en tenir un grup sulfo en lloc d'un nitro-grup; En conseqüència, el cloranfenicol i el tiamfenicol tenen diferents vies metabòliques. De fet, el tiamfenicol, a diferència del cloranfenicol, no és un substrat òptim per a l'enzim microsomal glucuronil transferasa hepàtic. Com a resultat, més de noranta-cinc per cent de Thiamphenicol administrats seran excretats sense canvis en animals de laboratori.

Aquests són alguns resultats d'assaigs:

Quan els hepatòcits porcins testedon, prop de trenta per cent de tiamfenicol sofreixen glucuronidació. Només un quinze per cent per cent per cent de cloranfenicol s'excreta com a compost primari. A més, es troba alguna arilamina a l'orina dels animals tractats amb cloranfenicol, que deriva de la reducció de nitro-grup. Mentre, no es detecta arilamina després del tractament amb Thiamphenicol.

 

Fengchen Group és un proveïdor líder de Thiamphenicol Powder Raw material, API de la Xina a la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de matèries primeres de pols de Thiamphenicol, API quan ho necessitin. Quan compreu o adquireixi Raw Material en pols de Thiamphenicol, API, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

 

Informació addicional : Thiamphenicol Powder Raw Material, API BP, EP, USP funciona perfectament contra bacteris sensibles, com els causats per Bacillus sanguinari de la grip, Escherichia coli, Salmonella i altres vies respiratòries, urinàries, intestí i infecció.

 

Propietats:

Nom: Thiamphenicol Powder Raw Material, API

EINECS: 239-355-3

Thamphenicol N ° del cas: 15318-45-3

Densitat: 1.491 g / cm3

Etanol de solubilitat de Thamphenicol: 50 mg / ml

Punt de fusió de Thamphenicol: 163-166 ° C

Fórmula: C12H15Cl2NO5S

Punt d'ebullició: 695.9 ° C a 760 mmHg

Pes molecular: 356,24

Flash Point: 374.7 ° C

COA de tiamfenicol

Nom del producte

Tiamfenicol

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca

Pols cristal·lina blanca

Identificació

(Tiamfenicol)

Heu de complir

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,0%

0.16%

Punt de fusió

163-167 ° C

163.0-164.0 ° C

Clorur

≤ 0,02%

<>

Rotació òptica específica

-21.0 ~ -24.0 °

-21.1 °

Metalls pesants

≤ 10 ppm

<>

Cendra sulfatada

≤0,1%

0,05%

Assay (Thiamphenicol)

98,0% ~ 100,5%

98.70%


Altres noms de pols de Thiamphenicol Raw Material, API BP, EP, USP:

Acetamida, 2,2-dicloro-N- [2-hidroxi-1- (hidroximetil) -2- [4- (metilsulfonil) fenil] etil] -, [R- (R *, R *)] -; (Metilsulfonil) cloranfenicol; D-Thiophenicol; Dd-threo-2-Dichloroacetamido-1- (4-metilsulfonilfenil) -1,3-propanodiol; Dextrosulfenidol;

 

Top Quality, Xina Pure Thamphenicol Powder / Substance fàbrica a la Xina; Proveïdor de matèries primeres de Xina Thiamphenicol a la Xina. Xina Thiamphenicol API fabricant a la Xina.


Si esteu buscant la matèria primera de pols de Thiamphenicol, API CAS 15318-45-3, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like