Sulfaguanidina en pols API, matèria primera EP, BP, USP CAS 56-67-0

Xina Sulfaguanidina Proveïdors, Xina Sulfaguanidina Fabricants CAS 56-67-0 Nom del producte: Sulfaguanidina en pols API, matèria primera EP, BP, USP CAS 56-67-0 Sinònims: Sulphaguanidine, Sulfaguine, Sulfaguanidum, Sulfaguanidin Número de CAS: 56-67-0 Nom químic: N- (aminoiminometil) -4-aminobencensulfonamida Característiques: Una o gairebé blanca ...

Detalls del producte

Proveïdors de Sulfaguanidina de Xina, fabricants de Sulfaguanidina de la Xina, CAS 56-67-0

Sulfaguanidine Powder API, Raw Material EP, BP, USP.jpg

Nom del producte: Sulfaguanidina en pols API, matèria primera EP, BP, USP CAS 56-67-0

Sinònims: Sulphaguanidine, Sulfaguine, Sulfaguanidum, Sulfaguanidin

Número CAS: 56-67-0

Nom químic: N- (aminoiminometil) -4-aminobencenosulfonamida

Característiques: Pols cristal·lines blanques o gairebé blanques

Assay: 99.0% ~ 101.0% Sulfaguanidina

Fórmula: C7H10N4O2S

Fórmula d'estructura:

Sulfaguanidine Powder API, Raw Material EP, BP, USP formula.jpg

Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor

Paraules clau: API en pols de sulfagluanidina, matèria primera EP, BP, USP CAS 56-67-0

Estàndard: BP, BPV


Descripció:

Sulfaguanidina és una substància antimicrobiana. Es demostra àmpliament que Sulfaguanidina té la capacitat de tractar infeccions enteriques.

Sulfaguanidina és un derivat de guanidina de sulfanilamida utilitzada en medicaments veterinaris.

Sulfaguanidina no està ben absorbida per l'intestí, però és adequada per al tractament de la disenteria de bacil.lar i altres infeccions enteriques.

Especificacions:

Sulfaguanidina (Sulphaguanidine) en pols API, Raw Material EP, BP, USP és un medicament sulfa de baix grau. És capaç d'inhibir els bacteris. Sulfaguanidina (sulfaguanidina) s'utilitza principalment per produir sulfadiazina, sulfametazina i altres fàrmacs de sulfa de gran grau.

Sulfaguanidina (sulphaguanidine) és una sulfonamida antibacteriana intestinal proposada per al tractament de la disenteria i per a l'esterilització del còlon abans de la cirurgia del tracte gastrointestinal. És un agent antimicrobiano del grup de sulfanilamida. En la seva majoria, la sulfaguanidina (sulfaguanidina) es farà en forma de tableta i pols per tractar infeccions intestinals com la disenteria.

 

Ús:

Sulfaguanidina és un fàrmac antiinflamatori antimicrobiano de Sulfonamides per al tractament de la disenteria bacilària bacteriana, enteritis ulcerativa bacteriana.


1. Sulfaguanidina (sulphaguanidine) pertany a sulfa drogues i s'utilitza per al tractament de la disenteria i enteritis bacilars.
2. Sulfaguanidina (Sulphaguanidine) es pot aplicar per al tractament de les infeccions antibacterianes intestinals com l'enteritis bacteriana de disenteria. També ajudarà a prevenir la infecció abans de la cirurgia de l'intestí.
3. Sulfaguanidina (sulphaguanidine) és sempre la primera opció per al tractament de la lepra. És molt adequat per al tractament de diversos tipus de lepra. Sulfaguanidina (sulphaguanidine) també contribueix a alleujar els símptomes clínics. En general, pot alleujar ràpidament les lesions de la mucosa amb la millora de les lesions de la pell que es produeixen més lentament, fins i tot amb una velocitat més lenta en la neuropatia, donant lloc a un llarg curs. Però Sulfaguanidina (sulphaguanidine) desenvolupa fàcilment la resistència al fàrmac.

4. A més, Sulfaguanidina (Sulphaguanidine) també es pot aplicar per al tractament de dermatitis herpetiforme, lupus, psoriasi, malalties del fong muscular i malària. Les tabletas de sulfagluanidina (sulphaguanidine) són la formulació més coneguda.

 

Mètode de producció de Sulfaguanidina (sulphaguanidine):

1. El producte acabat de Sulfaguanidina (Sulphaguanidine) es pot produir a través de la fusió de sulfa i nitrat de guanidina a la gasosa i condensació addicional al buit.

2. Sulfaguanidina (sulphaguanidine) també es pot produir alternativament a partir de la reacció entre clorur d'acesulfam i nitrat de guanidina en la solució mixta d'acetona i aigua en presència d'hidròxid de sodi.

3. Utilitzeu el clorur de p-nitrobencenosulfonil com a matèria primera, passem per la reacció d'hidrogenació catalítica per fer que el clorur de p-aminobencenosulfonilo i una amonificació addicional per generar sulfonamidas i després reaccionar amb nitrat de guanidina per obtenir sulfaguanidina.

 

Com a proveïdor professional de la Xina Sulfaguanidina (Sulphaguanidine) proveïdor de matèries primeres i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant l'API Sulfaguanidina (Sulfaguanidina) de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Interaccions amb drogues:

1. La solubilitat de Sulfaguanidina (Sulphaguanidine) es pot millorar amb l'administració simultània de medicaments alcalins d'orina. D'aquesta manera, l'excreció de Sulfaguanidina (Sulphaguanidine) també augmenta.

2. Sulfaguanidina (Sulphaguanidine) no es pot utilitzar en conjunció amb l'àcid 4-aminobenzoic, que substituirà l'absorció, en comptes de Sulfaguanidina (Sulphaguanidine), per bacteris i és mútuament antagonista entre si. A més, Sulfaguanidina (sulphaguanidine) no funciona bé juntament amb medicaments anestèsics locals que contenen el grup p-amino-benzoílo com procaïna, tetracaïna, etc.

COA de Sulfaguanidina

Nom del producte

Sulfaguanidina

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Blanc o gairebé blanc cristal·lí o pols

Compleix

Identificació

(Sulfaguanidina)

Passi la reacció positiva IR

Conformar

Pèrdua en l'assecat

6,0% ~ 8,0%

7,70%

Heavy Metall (ppm)

≤ 20 ppm

<>

Punt de fusió

189 ° C ~ 192 ° C

189.8 ° C ~ 192.0 ° C

Clorur

≤ 100 ppm

<>

Cendres de sulfat

≤ 0,1%

0,05%

Substància relacionada

≤ 0,5%

<>

Assay (Sulfaguanidina)

99,0% ~ 101,0%

99,67%

Propietat:

Nom: Sulfaguanidina

EINECS: 200-345-9

Sulfaguanidina Núm. CAS: 57-67-0

Densitat: 1,62 g / cm3

Sulfaguanidina Solubilitat: 1g / L en aigua a 25 ° C

Punt de fusió de sulfulfanilina: 190-193 ° C

Fórmula: C7H10N4O2S

Punt d'ebullició: 488,4 ° C a 760 mmHg

Pes molecular: 214.24

Punt d'inflamació: 249.2 ° C

Informació de transport de sulfulfanidina: UN 3249 6.1 / PG 3

Codis de risc: 36/37/38

 

Propietat química:

Sulfaguanidina (Sulphaguanidine) apareix com una pols cristal·lina d'agulla amb el punt de fusió de 190-193 . 1 g d'aquest producte es pot dissoldre en uns 1000 ml d'aigua a 25 , dissolt en uns 10 ml d'aigua a 100 . És lleugerament soluble en etanol o acetona i és fàcilment soluble en àcid clorhídric diluït. Sulfaguanidina (Sulphaguanidine) és inesgotable i insípida, i el seu color s'aprofundeix en el cas de la llum.

 

Altres noms: ((4-aminofenil) sulfonil) guanidina; ((p-Aminofenil) sulfonil) guanidina; 1 - ((p-aminofenil) sulfonil) guanidina; 1-Amino-4 - (([amino (imino) metil] amino) sulfonil) benceno; 1-sulfanililguanidina; 4-amino-n- (aminoiminometil) -bencenosulfonamida; 4-amino-n- (diaminometilen) -bencenosulfonamida; 4-amino-N- (diaminometilen) bencenosulfonamida

 

Top Quality, Xina Pure Sulfaguanidine Powder / Substance Factory a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de Sulfaguanidina a la Xina. Xina Sulfaguanidina API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant l'API Sulfaguanidine Powder, Raw Material EP, BP, USP CAS 56-67-0, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Sulfaguanidina en pols API, matèria primera EP, BP, USP CAS 56-67-0, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like