Rafoxanide Powder Raw Material, API CAS 22662-39-1

Proveïdors Xina Rafoxanide, fabricants de Rafoxanide Xina CAS 22662-39-1 Nom del producte: Rafoxanide Powder Raw Material, API CAS 22662-39-1 Sinònims: Rafoxanidum, Rafoxanida, Ranide; Flukanide, Rafoxanid Número CAS: 22662-39-1 Característiques: pols blanc o gairebé blanc Assay: 98.0% ~ 102.0% Fórmula Rafoxanida: C19H11Cl2I2NO3 ...

Detalls del producte

Proveïdors Xina Rafoxanide, fabricants de Rafoxanide Xina CAS 22662-39-1

Rafoxanide Powder Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Rafoxanide

Sinònims: Rafoxanidum, Rafoxanida, Ranide; Flukanide, Rafoxanid

Número CAS: 22662-39-1

Característiques: Pols blancs o gairebé blancs

Assay: 98,0% ~ 102,0% Rafoxanide

Fórmula: C19H11Cl2I2NO3

Rafoxanide Powder Raw Material, API formula.jpg

PARAULA CLAU: Rafoxanide Powder Raw Material, API

Estàndard: Rafoxanide BPV 85 Standard

Paquet: 25Kgs / Tambor

Per satisfer les diverses necessitats dels clients, oferim Rafoxanide Powder Raw Material, API en diverses opcions d'embalatge.

Descripció:

Rafoxanide és un compost orgànic associat a la família de Salicilanilides anthelmíntico.

Pertany a derivats clorats de Salicilanilides. Rafoxanide s'utilitza com a fàrmac anthelmíntico per a ús veterinari contra infeccions de cucs paràsits.

Rafoxanide és la matèria primera utilitzada per controlar i tractar infestacions de nematodes. També s'utilitzen en pràctiques veterinàries.

Amb el nom químic "N- [3-cloro-4- (4-clorofenoxi) fenil] -2-hidroxi-3,5-diiodobenzamida", Rafoxanide Powder Raw Material, API és un fàrmac antihelmíntico veterinari per a animals de pasturatge; S'utilitza per tractar malfactes, cucs i altres infestacions.

Rafoxanide Powder Raw Material, API , CAS No. 22662-39-1 , és un compost orgànic pertanyent a la família de Salicylanilides anthelmintic. Compta amb Mol Formula C19H11 Cl2I2NO3, Mol. Wt 626.01 gm / mol. Cau sota la categoria de derivats clorats de Salicilanilides, els altres derivats clorats inclouen Oxyclozamide i Niclosamide. Rafoxanide Powder Raw Material, l'API pot ser una substància Anthelmíntica efectiva per a ús veterinari contra infeccions de cucs paràsits, etc.

 

NOTA: Rafoxanide Powder Raw Material, API és un fàrmac antiparasitari (només per a ús veterinari). Lluitarà i controlarà els flocs de fetge dels animals, cucs vermells gastrointestinals en ovelles, bovins i cabres. La capacitat antiparasitària de Rafoxanide no només pot matar el paràsit, sinó que també evitarà la seva infestació. No obstant això, Rafoxanide no s'hauria d'utilitzar per a bestiar, gossos i gats.

 

Com a professional de la Xina Rafoxanide Powder Raw Material, proveïdor i fabricant d' API a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Rafoxanide Powder Raw Material, API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Funcions de Rafoxanide :

-As agents antinematodals:

Rafoxanide Powder Raw Material, l'API s'utilitza en el tractament o el control de les infestacions de nematodes. També s'aplica àmpliament en la pràctica veterinària.

-As agents antiplatelmíntics

Rafoxanide Powder Raw Material, l'API tractarà el cistòstat, el trematode o altres infestacions de cucs planos en animals.

 

Ús:

Normalment, Rafoxanide solia tractar el cistòtic o altres infestacions de cucs planos en animals.

Rafoxanide és un fàrmac antiparasitari eficaç (només per a ús veterinari). És eficaç quan es tracta de fetge fetge, cucs vermells gastrointestinals en animals. L'habilitat antiparasitària de Rafoxanide no només mata el paràsit, sinó que també impedeix la seva infestació.

Rafoxanide és un receptor d'hormones tiroïdals, que s'utilitza àmpliament en la producció de fàrmacs antiparasitaris.

 

Nostre material en pols Rafoxanide, l'API confirma els més alts estàndards d'ús en totes les formes de dosificació. És l'elecció ideal per a ús veterinari. Nostre Rafoxanide compleix amb el veterinari BP amb bona estabilitat i excel·lent consistència. Fitxer mestre VMF o farmacèutic: hi ha una part oberta per garantir els estàndards de qualitat dels nostres productes. Com a sol·licituds del client, Rafoxanide Powder Raw Material, l'API està disponible amb diferents mides de microns per al seu ús en suspensió, suspensió oral o drenatge, etc.

 

Propietats:

Nom: Rafoxanide

Fórmula molecular: C19H11Cl2I2NO3

Massa mitjana: 626.010 Da

Massa monoisotòpica: 624.820496 Da

Rafoxanide Density: 2.0 ± 0.1 g / cm3

Rafoxanide Punt d'ebullició: 526.6 ± 50.0 ° C a 760 mmHg

Pressió de vapor: 0,0 ± 1,4 mmHg a 25 ° C

Entalpia de vaporització: 83,1 ± 3,0 kJ / mol

Rafoxanide Flash Point: 272.3 ± 30.1 ° C

Índex de refracció: 1.753

Refractivitat molar: 124,8 ± 0,3 cm3

COA de Rafoxanide

Nom del producte

Rafoxanide

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols blancs o gairebé blancs

Compleix

Identificació
(Rafoxanide)

Absorció IR
Absorció UV

Compleix
Compleix

Punt de fusió

Al voltant de 175 ° C

173.2 ~ 174.1 ° C

Impuresa total

≤ 1,0%

Compleix

Impuresa individual

≤ 0,5%

Compleix

Altres impureses

≤ 0,5%

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0,31%

Residu en ignició

≤ 0,1%

0,07%

Tamany de partícula

95% ≤ 45 μm

Compleix

Assajos (Rafoxanide)

98,0% ~ 102,0%

99,67%

Top Quality, Xina Pure Rafoxanide Powder / Substance Factory a la Xina; Xina Proveïdor de matèries primeres Rafoxanide a la Xina. Xina Rafoxanide API fabricant a la Xina.

 

La informació esmentada anteriorment es basa en el nostre coneixement actual i no s'ha de considerar com una intenció del grup FENGCHEN de proporcionar informació mèdica o com a consell per a un tractament específic per a animals. Per a qualsevol atenció mèdica per als seus animals, el bestiar, aconsellem als nostres clients que consultin un Veterinari / Veterinari i actuï segons el seu consell.


Si esteu buscant el material en pols Rafoxanide Powder, API CAS 22662-39-1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like