Oxibendazol, matèria primera en pols d'oxibendazol, API CAS 20559-55-1

Proveïdor d'oxibendazol de la Xina, fabricant d'oxibendazol de la Xina CAS 20559-55-1 Nom del producte: Oxibendazol, pols d'oxibendazol Matèria primera, API CAS 20559-55-1 Sinònims: Oxibendazolum; Oxibendazol; Oxibendasole; Oxibazol; Oxibendazolo Nom químic: metil N- (6-propoxi-1H-benzimidazol-2-il) carbamat Número CAS: 20559-55-1 Característiques: Blanc o ...

Detalls del producte

Proveïdor de Oxibendazol de la Xina, fabricant de Oxibendazol de la Xina, CAS 20559-55-1

Oxibendazole, Oxibendazol powder Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Oxibendazol , pols de Oxibendazol Matèria primera, API

Sinònims: Oxibendazolum; Oxibendazol; Oxibendasole; Oxibazol; Oxibendazolo

Nom químic: metil N- (6-propoxi-1H-benzimidazol-2-il) carbamato

Número CAS: 20559-55-1

Característiques: Pols blanc o gairebé blanc, sense olor

Assay: ≥ 98,0% d'oxibendazol

PARAULA CLAU: Oxibendazole

Fórmula: C12H15N3O3

Oxibendazole, Oxibendazol powder Raw Material, API formula.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció i aplicació:

L'oxibendazol és un inhibidor de la polimerasa per al tractament de les infeccions intestinals del helmint en humans i animals. Es pot utilitzar per al tractament en malalties infeccioses i parasitàries (sense especificar) i indicacions pediàtriques.

Oxibendazole és una substància de benzimidazol que interfereix amb les vies metabòliques. S'utilitza per protegir contra infestacions de cucs en cavalls i algunes mascotes domèstiques.

L'oxibendazol reduirà significativament la proporció de poltres positius. (al voltant del 86%).

Amb el nom químic "Àcid carbàmic, (5-propoxi-1H-benzimidazol-2-il) -, èster metílic",

Oxibendazol , polsera d'oxibendazol, l'API és un inhibidor de la polimerasa en assaigs de fase III per al tractament de les infeccions intestinals helmintas.

Oxibendazol , la matèria primera en pols d'oxibendazol, l'API pertany a la classe de compostos orgànics coneguts com a ésteres d'àcid 2-benzimidazolilcarbàmic. Són compostos heteropolimicàlics aromàtics que contenen un grup éster d'àcid carbàmic, que està unió a l'àtom C2 d'un grup bencimidazol.

Oxibendazol, pols de Oxibendazol Raw Material, API és un medicament de benzimidazol d'ampli espectre que s'utilitza àmpliament per controlar paràsits intestinals en gossos i altres animals.

 

Oxibendazole heltp per lluitar contra Toxocara canis, Trichuris vulpis, etc.

Altament dosificat o usat juntament amb dietilcarbamazina, es poden produir alguns efectes secundaris d'Oxibendazole. Per exemple, particularment l'hepatotoxicitat.

La dosi correcta suggerida ha de ser de quinze a vint mg ​​/ kg una vegada al dia, durant dos o tres dies.

 

Com a professional d' oxibendazol de la Xina, Oxibendazol en pols de matèries primeres, proveïdor de API i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Oxibendazole , Oxibendazol en pols de matèria primera, API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


Segons l'estudi Dades:

(1) Oxibendazol es redueix en el nombre d'ous de fortes / g (epg) en cavall en un 82% ~ 89%.

(2) Oxibendazole mata el cuc paràsit.

(3) Oxibendazole redueix el 97,6% dels gossos de cucs fecals (EPG) per a Toxocara canis, el 95,7% per a Trichuris vulpis, el 94,6% per Ancylostoma caninum i el 100% per Toxascaris leonine en gossos i gats.

Estàndard: CPV

Ús: La nostra matèria primera d'Oxibendazol s'utilitza per produir comprimits Oxibendazole i altres preparacions. Principalment per a ús veterinari.
Vida útil: 4 anys (48 mesos)

Mecanisme d'acció d' Oxibendazole :

Oxibendazol , pols de Oxibendazol Raw Material, l'API produeix alteracions degeneratives en el tegument i les cèl·lules intestinals del cuc per unió al lloc sensible a la colcicina de la tubulina. Per tant, inhibirà la seva polimerització o muntatge en microtúbuls. La pèrdua dels microtúbuls citoplasmàtics provocarà una disminució de l'absorció de glucosa per les fases larvàries i adultes dels paràsits susceptibles i esgotarà les seves botigues de glucogen. Els canvis degeneratius en el reticle endoplasmàtic, la mitocondria de la capa germinal i la posterior alliberació de lisosomes donen lloc a una disminució de la producció de trifosfat d'adenosina (ATP), que és l'energia necessària per a la supervivència de l'helmint. A causa de la disminució de la producció d'energia, el paràsit queda immobilitzat i, finalment, mor. L'anterior és el mecanisme d'acció de Oxibendazol , pols de Oxibendazol Raw Material, API. Funcionarà de manera efectiva com s'esperava.


COA d'oxibendazol

Nom del producte

Oxibendazol (Oxibendazolum)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols blanc o gairebé blanc, inodor

Compleix

Identificació

Heu de complir.

Compleix

Punt de fusió

224 ° C ~ 229 ° C

224.7 ° C ~ 225.5 ° C

Solubilitat

Molt lleugerament soluble en metanol i cloroform, pràcticament insoluble en aigua, poc soluble en àcid acètic

Compleix

Rotació òptica específica

-16 ° ~ -19 °

-17.5 °

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.22%

Residual a l'encès

≤0,5%

0.1%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Assay (Oxibendazole)

≥ 98,0%

99,44%

Noms estrangers

Oxibendazolum (llatí)

Oxibendazol (alemany)

 

Top quality, China Pure Oxibendazole Powder / Substance factory in China; Proveïdor de matèria primera d'Oxibendazol a la Xina. Xina Oxibendazole API Manufacturer in China.


Si esteu buscant el Oxibendazole, matèria primera en pols d'Oxibendazol, API CAS 20559-55-1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like