Febantel Powder API, Raw Material BP, EP, USP CAS 58306-30-2

Xina Febantel Suppliers, Xina Febantel Manufacturers CAS 58306-30-2 Nom del producte: Febantel Powder API, Raw Material BP, EP, USP CAS 58306-30-2 Sinònims: Febantelum Número CAS: 58306-30-2 Característiques: Blanc o gairebé blanc pols cristal·lí Assay: 97.5% ~ 102.0% Febantel Fórmula: C20H22N4O6S Fórmula d'estructura: PARAULA CLAU: Febantel Standard: ...

Detalls del producte

Proveïdors de Febantel de la Xina, fabricants de Febantel de la Xina CAS 58306-30-2

Febantel Powder API, Raw Material BP, EP, USP.jpg

Nom del producte: Febantel Powder API, Raw Material, BP, EP, USP

Sinònims: Febantelum

Número CAS: 58306-30-2

Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Assay: 97.5% ~ 102.0% Febantel

Fórmula: C20H22N4O6S

Fórmula d'estructura:

Febantel Powder API, Raw Material BP, EP, USP formula.jpg

PARAULA CLAU: Febantel Powder API, Raw Material, BP, EP, USP

Estàndard: EP7.0 Standard Febantel Powder API, Raw Material, BP, EP, USP

Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:

Febantel és destructiu als cucs paràsits. S'utilitza terapèuticament en el tractament de la helmintiasi animal.

Febantel és una substància anthelmíntica d'ampli espectre. És eficaç contra els cucs vermells.

Depenent de la dosi, Febantel també treballa contra algunes tenia (per exemple, Moniezia spp ). No està treballant contra els flucs (per exemple, els adults Fasciola hepatica ) a la dosi terapèutica habitual. I Febantel no treballa completament contra els paràsits externs.

Febantel es dóna principalment per via oral. S'utilitza abundantment en mascotes (principalment en pastilles, pastilles, etc. o suspensions orals) sovint barrejades amb altres antihelmíntics. L'ús de Febantel en bestiar és sovint per additius alimentaris.

L'eficàcia de Febantel contra el paràsit depèn del formulari de lliurament i de la dosi administrada.

L' API de Febantel Powder, Raw Material, BP, EP, USP és un anthelmintic d'imidazothiazole àmpliament utilitzat en ovelles, bestiar i cavalls. No només té un ampli espectre d'eficàcia contra els nematodes, sinó que, al mateix temps, Febantel és segur per al seu ús en totes les etapes de l'embaràs. Només en una condició, no s'ha d'utilitzar dins de 7 dies de bromsalans.

El nom químic de Febantel és (N - {- [2,3-bis- (metoxicarbonil) -guanido] -5- (feniltio) -fenil} -2-metoxiacetamida). És eficaç quan lluita contra diversos paràsits gastrointestinals en animals. L' API de Febantel Powder, Raw Material, BP, EP, USP es considera un prodròg. Es sofreix una eliminació hidrolítica d'un grup metoxiacetil i ciclació per produir bencimidazol, fenbendazol.

 

Altra informació: com una fenilguanidina anthelmíntica, Febantel és una pols gairebé incolora. És insoluble en aigua i alcohol. Químicament i estructuralment, Febantel està relacionat amb els benzimidazoles.

Com que Febantel es metabolitza almenys parcialment a Fenbendazole i Oxibendazole, de vegades es considera categoritzat com a substàncies de probenzimidazol.

 

Com a professional de la Xina Febantel Powder API, Raw Material, BP, EP, USP proveïdor i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Febantel Powder API, Raw Material, BP, EP, USP de la Xina a la Xina gairebé 10 anys.


Ús:

Febantel es farà en pastilles, pastilles o suspensions orals per ajudar a combatre animals contra cucs.

És un medicament antihelmíntico.

Ara, Febantel s'aplica popularment per combatre les tapes en gossos, gats de cucs en gossos, galls de cucs en gossos. També és útil en altres condicions.

 

Propietats de Febantel:

Nom: Febantel

EINECS: 261-205-0

Febantel N ° CAS: 58306-30-2

Densitat: 1,31 g / cm3

Febantel Punt de fusió: 129-130 ° C

Fórmula: C20H22N4O6S

Pes molecular: 446.48

Aspecte: sòlid blanc a blanc

Sinònims: Carbamicacid, [[2 - [(metoxiacetil) amino] -4- (feniltio) fenil] carbonimidoyl] bis-, èster dimetílic (9CI); Rintal;

 

Febantel Informació de seguretat:

Per ingestió, Febantel Powder API, Raw Material, BP, EP, USP és moderadament tòxic. Quan s'escalfa a la descomposició, Febantel emetrà vapors molt tòxics de NOx i SOx.

R22: nociu si s'empassa

 

Toxicitat aguda:

Normalment, si es pren per via oral, Febantel té una baixa toxicitat per a la rata, el ratolí, el gos, etc. Va ser una mica més tòxic per al conill. Mitjançant l'exposició a la inhalació, API de Febantel Powder, Raw Material, BP, EP, USP té una toxicitat aguda baixa per a la rata. Per exposició dèrmica, Fenbantel també és de baixa toxicitat aguda per al conill.

 

Mecanisme d'acció i farmacologia de Febantel:

Febantel bloquejarà l'absorció de glucosa. També interferirà el metabolisme energètic del paràsit.

Febantel és capaç d'inhibir la fumarato reductasa del cuc, com a resultat, la captació de glucosa queda bloquejada. La majoria de l'activitat es creu que es deriva dels metabolits actius, fenbendazol i oxfendazol.


Emmagatzematge de Febantel:

Mantingueu Febantel a temperatura ambient, eviteu la calor i la llum directa.

No congeli l' API de Febantel Powder, Raw Material, BP, EP, USP a menys que ho requereixi el paquet d'inserció. Mantingueu a Febantel fora de l'abast dels nens.

No elimineu l' API de Febantel Powder, Raw Material, BP, EP, USP al bany o aboqueu-lo al drenatge, tret que ho indiquin. Febantel descartat incorrectament pot contaminar el medi ambient. Consulteu el vostre farmacèutic o metge per obtenir més informació sobre com es pot descartar de forma segura a Febantel.

 

Efectes secundaris de Febantel:

Efectes adversos: Quan s'utilitza Febantel a les dosis recomanades en cavalls, és poc probable que es produeixin reaccions adverses. L'anafilaxia és un possible efecte secundari, però no hi ha cap document que ho suporti. A dosis molt altes (aproximadament vuit vegades), una diarrea autolimitant pot ser l'efecte secundari.

 

Sobredosis / Toxicitat : En cavalls, Febantel té un marge de seguretat 40X reportat després d'una única dosi oral. Els comptes de glòbuls vermells reduïts lleugerament disminueixen l'hemoglobina i l'hematòcre després de 21 dies després de l'administració. Les dosis repetides de vuit vegades recomanades només provocaran una diarrea autolimitant.


COA de Febantel

Nom del producte

Febantel

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Compleix

Identificació
(Febantel)

Hauria de complir l'espectre de Febantel CRS.

Compleix

Substàncies relacionades

Impuresa A ≤ 0,1%

<>

Impuresa B ≤ 0,1%

<>

Impuresa C ≤ 0.1%

<>

Impuresa no especificada ≤ 0,2%

<>

Impureses totals ≤ 0,5%

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.1%

Cendres sulfatades

≤ 0,1%

0,08%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Assaig (Febantel)

97,5% ~ 102,0% sobre base seca

99,9%

Noms estrangers

Febantelum (llatí)

 

Màxima qualitat, fàbrica de pols de Febantel pura de la Xina / substància a la Xina; Xina subministrador de matèries primeres de Febantel a la Xina. Xina Febantel API Fabricant a la Xina.


Si esteu buscant l'API de Febantel Powder, Raw Material BP, EP, USP CAS 58306-30-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

Potser també t'agrada