Material en pols de Cyromazine, API CAS 66215-27-8

Proveïdors de Cyromazine Xina, fabricants de Cyromazine de la Xina CAS 66215-27-8 Nom del producte: Cyromazine 98% Sinònims: Cypromazine, Cyclopropylmelamine Número CAS: 66215-27-8 Característiques: Pols cristal·lí blanc Assay: 98% Fórmula mínima: C6H10N6 Fórmula d'estructura: fusió Rang: 219 ~ 223 ° C ...

Detalls del producte

Proveïdors de cianzina de la Xina, fabricants de cianzines de la Xina CAS 66215-27-8

Cyromazine Powder Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Cyromazine 98% Min

Sinònims: Cypromazine, Cyclopropylmelamine

Número CAS: 66215-27-8

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assay: 98% mín

Fórmula: C6H10N6

Fórmula d'estructura:

Cyromazine Powder Raw Material, API structure.jpg

Gamma de fusió: 219 ~ 223 ° C

PARAULA CLAU: Cromàcia en pols de matèria primera, API

Densitat: 1.622 g / cm3

Estabilitat: no s'ha observat hidròlisi Estable <>

Paquet: 25Kgs / Tambor;


Descripció:

Cyromazine també es diu Cypromazine. És un regulador de creixement de l'insecte triazina. La Cyromazine (Cypromazine) s'utilitza principalment com insecticida i acaricida. És un dels derivats ciclopropil de la melamina. La Cyromazine funciona afectant el sistema nerviós de les fases larvàries immadures de certs insectes.

Cyromazine (Cypromazine) és un ectoparasiticida, un regulador de creixement d'insectes. Lluitarà contra les larves dípteres. Cyromazine és una substància aprovada per la FDA per al bestiar.

La cromazina pertany a la família d'aminotriazines, que són compostos orgànics que contenen un grup amino unit a un anell de triazina.

Com a regulador popular del creixement de l'insecte triazina amb una característica selectiva forta, Cyromazine Powder Raw Material, l'API s'utilitza àmpliament com additiu per a pinsos per controlar les mosques d'alimentació fecal. Particularment a Austràlia, Cyromazine Powder Raw Material, l'API es pot utilitzar per controlar el cop de mosca d'ovelles.

El nom químic de Cyromazine és N-ciclopropil-1,3,5-triazina-2,4,6-triamina.

 

Aplicacions clíniques:

Cyromazine és una triazina IGR amb aplicacions en ovelles per a la prevenció de la mioxi cutània i com a agent alimentari d'aus de corral per al control de mosques en femta de pollastre. Provocarà la distorsió estructural de les larves i la pupa, per inhibir l'eclosió dels insectes de Diptera.

La cromazina també inhibirà el desenvolupament larval i pupal en Ctenocephalides canis al interrompre la rotació de la cutícula durant l'ecdysis. Aquest efecte també s'observa en els fills de les puces que s'alimenten de gossos administrant cromacina per via oral.

 

Com a proveïdor professional de la Xina Cyromazine Raw Material i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Cyromazine API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Farmacocinètica:

El material cròmic de pols de Cyromazine, l'API, com insecticida i un acaricida, es pot absorbir ràpidament després de l'administració oral, amb la majoria de les dosis excretades a l'orina en un termini de 72 hores. Les baixes dosis de Cyromazine en els aliments poden provocar una pèrdua d'eficàcia. Tanmateix, a dosis més altes, aquest efecte de Cyromazine és menys rellevant clínicament.

 

Efectes secundaris de Cyromazine Powder Raw Material, API:

Normalment, Cyromazine es considera molt segur. No obstant això, quan es combina amb DEC per a l'administració diària, es poden produir efectes adversos fatals. El mecanisme d'aquests efectes secundaris continua sent un misteri.

----------------

Material cítric en pols de Cyromazine, API és un derivat ciclopropil de melamina. La Cyromazine funciona afectant el sistema nerviós de les fases larvàries immadures de certs insectes. En medicina veterinària, la cromazina és famosa sobretot per ser un ectoparasiticida.

 

Usos:

1. La matèria primera en pols de Cyromazine, l'API ajudarà a controlar les larves de dípters en els fems de pollastre alimentant a les aus o tractant els llocs de cria.

2. Cromàcia en pols de matèria primera, API també es pot aplicar per controlar les mosques en animals.

3. De vegades, Cyromazine s'utilitza per ser un spray foliar per controlar els miners de fulla (Liriomyzasp.) En vegetals (sobretot api, tomàquets, enciam), melons, bolets, patates i ornamentals.

4. La cromazina és efectiva en el tractament de malalties com la sarna, la pediculosi, etc. Funciona com agent antiparasítico per a ús veterinari.

----------------------

Mode d'actuació:

Cromazina en pols de matèria primera, l'API és un regulador de creixement d'insectes amb acció de contacte, que interfereix amb la mutació i la mort. Quan s'utilitza a les plantes, l'acció és sistèmica: aplicada a les fulles, Cyromazine exhibeix un fort efecte translaminar; aplicat al sòl, Cyromazine serà recollit per les arrels i translocado acropement.

----------------------

Ús:

Cyromazine (Cypromazine) és la matèria primera per produir alguns medicaments veterinaris.


COA de Cyromazine:

Nom del producte

Cyromazine

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Solubilitat

Heu de complir

Compleix

Gamma de fusió

219 ~ 223 ° C

222.5 ~ 223.0 ° C

Identificació A (Cyromazine)

HPLC: semblant en el temps de retenció al cim principal de la referència

Compleix

Identificació B (Cyromazine)

IR: s'ajusta al criteri CRS

Compleix

Clorur

≤ 1,5%

0,42%

Humitat

≤ 1,0%

0.15%

Substàncies relacionades

Els punts corresponents a impureses no són més intensos que els punts del cromatograma amb la solució de referència (2%).

≤2.0%

El lloc que està molt lluny del lloc principal no és més intens que el punt del cromatograma amb la solució de referència (0,25%).

≤0,25%


Assay (Cyromazine)

≥98%

98,1%

Altres noms:

1,3,5-Triazina-2,4,6-triamina, N-ciclopropil- (9CI); 2,4-Diamino-6- (ciclopropilamino) -s-triazina; 2-ciclopropilamino-4,6-diamino-s-triazina; Cyclopropylmelamine;

 

Màxima qualitat, Xina Pure Cyromazine Powder / Substance fàbrica a la Xina; Proveïdor de matèria primera de Xina Cyromazine a la Xina. Xina Cyromazine fabricant API a la Xina.

 

La informació sobre la matèria primera de Cyromazine, l'API esmentada anteriorment, es basa en el nostre coneixement actual i no hauria de ser considerada com una intenció de la nostra companyia de proporcionar informació mèdica o com a consell per a un tractament específic per a animals.


Si esteu buscant el material en pols de Cyromazine, API CAS 66215-27-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

Potser també t'agrada