Acetilsiloniltililsin Tartrate, Trolvalosin Tartrate Powder Raw Material, API CAS 63428-13-7

Xina Acetylisovaleryltylosin Tartrate Suppliers, Manufacturers CAS 63428-13-7 Nom del producte: Acetylisovaleryltylosin Tartrate, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, API CAS 63428-13-7 Sinònims:, Acetylisovaleryltylosin, Tartrate Acetylisovaleryltylosin Número CAS: 63428-13-7 Característiques: Blanc o fora de blanc ...

Detalls del producte

Proveïdors de acetilsovaleriltiosina de tartrat de Xina, fabricants CAS 63428-13-7

Acetylisovaleryltylosin Tartrate, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Acetyl Isovaleryl tylosin Tartrate o Acetylisovaleryltylosin Tartrate, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, API

Sinònims: Acetylisovaleryltylosin, Tartrate Acetylisovaleryltylosin

Número CAS: 63428-13-7

Característiques: Pols blanc o blanc

Assay: ≥ 800u / mg Acetylisovaleryltylosin Tartrate, Acetyl Isovaleryl tylosin Tartrate

Fórmula: C57H93NO25; C53H87NO19 · x (C4H6O6)

Solubilitat: Acetil Isovaleryl tylosin El tartrat és fàcilment soluble en alcohol metílic, soluble en aigua, acetona o triclorometà, lleugerament soluble en acetato de etilo o éter etílic, poc soluble en etano

Fórmula d'estructura:

Acetylisovaleryltylosin Tartrate, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, API formula.jpg

Paraula clau: Acetyl Isovaleryl tylosin Tartrate, Acetylisovaleryltylosin Tartrate, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, API

Paquet: 10Kgs / Tambor;


Descripció i ús:

Acetil Isovaleryl tylosin Tartrate o Acetylisovaleryltylosin Tartrate és un ús com un antibiòtic de macròlids de nova generació per al medicament veterinari.

També s'anomena Tylvalosin Tartrate.

Acetylisovaleryltylosin Tartrate, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, API pertany a fàrmacs antibiòtics, que s'utilitza principalment per tractar diverses infeccions del tracte respiratori i intestinal del bestiar i de les aus de corral. Acetylisovaleryltylosin Tartrate, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, l'API també és capaç d'estimular els cossos animals per produir molts fagocits, especialment els macròfags. Com a conseqüència, inhibirà moltes malalties virals, com peste porcina, pseudorabies, PRRS, PCV, grip porcina, etc. Acetilsaliberiltillosin Tartrate, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, API és el medicament preferit de les malalties respiratòries de bestiar i aus de corral i de la proliferació porcina enteritis.

 

Com a professional de la Xina Acetylisovaleryltylosin Tartrate, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, proveïdor API i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Acetylisovaleryltylosin Tartrate, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Acetylisovaleryltylosin Tartrate, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, API té una nova estructura química única, que augmentarà significativament la resistència al medicament. Interferiría amb la síntesi de proteïnes mitjançant la unió a la subunitat del ribosoma 50S, el seu metabolit 3-AT encara amb activitat antibacteriana. Generalment, l'acetilsiloniltillosin tartrato, el material brut en pols de Tylvalosin Tartrate, es considera que l'API és l'antibiòtic més sensible contra Mycoplasma al món.

 

COA de Acetylisovaleryltylosin Tartrate (Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, API):

Nom del producte

Acetilsalovalerillosil tartrato (acetil isovalilil tilosin tartrat)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols blanc o blanc

Compleix

Identificació

(Tartrato de acetilsovaleriltilososin)

La major absorció a una longitud d'ona de 290 mm.

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤4,0%

1,6%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Tyramine

Heu de complir

Compleix

pH

3.0 - 5.0

4.0

Assaig

(Tartrato de acetilsovaleriltilososin)

≥ 800u / mg

829u / mg


Top Quality, Xina Pure Acetilsiloniltilosin Tartrate (Tylvalosin Tartrate) Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Acetyl Isovaleryl tylosin Tartrate (Tylvalosin Tartrate) Proveïdor de matèries primeres a la Xina. Xina Acetyl Isovaleryl tylosin Tartrate (Tylvalosin Tartrate) Fabricant API a la Xina.


Si esteu buscant el Tartrato Acetylisovaleryltylosin, Tylvalosin Tartrate Powder Raw Material, API CAS 63428-13-7, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like