Ceftiofur sal de sodi API, matèria primera estèril i no estèril CAS 104010-37-9

CCeftiofur Sal de sodi API, matèria primera estèril i no estèril CAS 104010-37-9 Nom del producte: Ceftiofur Sodio Steril Sinònims: Ceftiofur sódico Tipus: Ceftiofur Sodio Esteril, Ceftiofur Sodio No estèril Número CAS: 104010-37-9 Característiques: Blanc a pols groguenc Contingut: ≥ 98% Fórmula: C19H16N5NaO7S3 ...

Detalls del producte


Ceftiofur sal de sodi API, matèria primera estèril i no estèril CAS 104010-37-9 Ceftiofur Sodium Salt API, Raw material Sterile and Non-sterile.jpg

Nom del producte: Ceftiofur Sodium Sterile API, matèria primera estèril o no estèrils

Sinònims: Ceftiofur de sodi

Tipus: Ceftiofur Sodio Esteril, Ceftiofur Sodi No Steril

Número CAS: 104010-37-9

Característiques: Pols blanc a groguenc

Contingut: ≥ 98%

Fórmula: C19H16N5NaO7S3

Ceftiofur Sodium Salt API, Raw material Sterile and Non-sterile formula.jpg

Densitat: 1.81g / cm3

Paquet: 5KG / TIN, 2TIN / CTN

Descripció:

Ceftiofur Sodium raw material, API és la sal sódica de Ceftiofur. Es tracta d'un antibiòtic de cefalosporina d'espectre ampli actiu contra bacteris gram-positius i gram-negatius que inclouen soques productores de beta-lactamesa. Ceftiofur sòdic pertany a cefalosporines de tercera generació. Només s'utilitza com antibiòtics veterinaris amb una eficàcia antimicrobiana clara i superior. La matèria primera de sèxid Ceftiofur és bactericida. Detindrà el procés normal de síntesi de la paret cel·lular. S'utilitza per tractar la infecció amb bacteris ceftiofur sensibles en vaques, vedells i ovelles.

En comparació amb altres fàrmacs veterinaris antimicrobianos, Ceftiofur sòdic presenta un espectre més ampli d'antimicrobians i no indueix fàcilment la resistència al fàrmac. Ceftiofur sòdic tindrà un residu molt baix després de l'ús. Amb els seus avantatges, Ceftiofur sòdic s'utilitza àmpliament en bovins, porcs, cavalls, ovelles i aus de corral per tractar malalties.

 

Fengchen Group és un proveïdor líder de Ceftiofur Sodium Powder de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de Ceftiofur Sodium quan necessitin. Quan vulgueu comprar o comprar Ceftiofur Sodium API , dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Ús: Ceftiofur Sodio estèril i Ceftiofur Sodio No estèril són alhora veterinaris anti-biòtics. S'utilitza per als animals. Aneu amb compte amb la dosificació que s'utilitzarà a l'animal.

Ceftiofur sodi ha demostrat una excel·lent activitat vitroandina contra Mannheimia haemolytica i Pasteurella multocida, dos dels organismes patògens més importants associats a la malaltia respiratòria bovina (pneumònia, febre d'enviament)


COA- Ceftiofur Sodio estèril

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Ceftiofur sodi

Pols blanc a groguenc

Compleix

Identificació

Ceftiofur sodi

1) HPLC & IR: s'ha de complir

2) Reacció de sodi

Compleix

Compleix

Humitat

≤ 3.0%

1.3%

PH

5.5 ~ 7.5

7.0

Claredat de la solució

Esborrar o no més opalescents que la suspensió de referència I

Clar

Color de la solució

Color incolor o no més intens que l'estàndard Y9 o OY9

solució.

<>

Solubilitat

Soluble en aigua

Compleix

Sovents residuals

Acetona ≤ 2,0%

1,2%

Endotoxines bacterianes

≤ 0,85EU / mg

Compleix

Esterilitat

Heu de complir

Compleix

Sustancia relacionada (Total)

≤ 3,0% (en sec)

1,4%

Ceftiofur (C19H17N5O7S3)

≥ 85,0% (en seca)

89,4%

Ceftiofur sodi

≥ 98%

99,8%

Noms estrangers:

Ceftiofurum (llatí) Sodi

Ceftiofur (alemany) Sodi

Ceftiofur (francès) Sodi

Ceftiofur (espanyol) Sodi

Pols de sègol de Ceftiofur pura qualitat superior; Ceftiofur Sodium Raw Material Suppliers a la Xina. Ceftiofur fabricants d'API de sodi.


Si esteu buscant l'API sal Ceftiofur Sodium, matèria primera estèril i no estèril CAS 104010-37-9, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like