Sulfat d'apramicina o API de saturació d'apramicina, matèria primera CAS 41194-16-5

Sulfat d'Apramicina o API de Sulfat de Apramicina, matèria primera CAS 41194-16-5 Nom del producte: Sulfat d'Apramicina (Sulfat d'Apramicina) Número CAS: 41194-16-5 o 65710-07-8 Característiques: Pols marró clar o material granular. Solubilitat: el sulfat d'apramicina (sulfat d'apramicina) es dissoldrà fàcilment a l'aigua, però ...

Detalls del producte


Sulfat d'apramicina o API de saturació d'apramicina, matèria primera CAS 41194-16-5 Apramycin Sulfate or Apramycin Sulphate API, Raw Material.jpg

Nom del producte: Sulfat d'apramicina (Apramicina Sulfat) API, matèria primera

Sinònims: sal de sulfat d'apramicina

Número CAS: 41194-16-5 o 65710-07-8

Característiques: pols marró clar o material granular.

Solubilitat: el sulfat d'apramicina (sulfat d'apramicina) es dissoldrà fàcilment a l'aigua, però no es dissol en dissolvents orgànics com el metanol, el cloroform, etc. La solució aquosa de sulfat d'apramicina és molt estable. No és perillós en absolut.

Assay: potència no inferior a 550ug / mg. Va comptar amb API d'Apramicina Sulfat, matèria primera

Fórmula: C21H41N5O11,2½H2SO4 784.8

Apramycin Sulfate or Apramycin Sulphate API, Raw Material formula.gif

Paquet: 10Bou (unitat de mil milions) / estany d'alumini / tambor


Descripció:

El sulfat d'apramicina és un aminoglicósido bactericida d'ampli espectre. És efectiu en bacteris gram -ve i gram + ve. El sulfat d'apramicina forma part del grup aminociclitol. Pot ser produït per l'actinomicet Streptomyces tenebrarius . El sulfat d'apramicina és molt soluble en aigua, lleugerament soluble en els alcohols inferiors i essencialment insoluble d'una altra manera.

La matèria primera de Sulfat d'Apramicina, l'API és un antibiòtic estructuralment únic. Amb el nom químic (2R, 3R, 4S, 5S, 6S) -2 - {[(2R, 3S, 4R, 4aR, 6S, 7R, 8aS) -7-amino-6 - {[(1R, 2R, 3S , 4R, 6S) -4,6-diamino-2,3-dihidroxiciclohexil] oxi} -4-hidroxi-3- (metilamino) - octahidropirano [3,2-b] piran-2-il] oxi} -5- amino-6- (hidroximetil) oxanol-3,4-diol , conté un grup de sucre bicíclic i una deoxistreptamina monosustituïda.

  APM de l'apramicina Sulfat, la matèria primera es destaca entre els aminoglicòsids pel seu mecanisme d'acció que es basa en el bloqueig de la translocació i la seva propietat per unir-se al lloc de descodificació eucariota tot i les diferències en els residus clau requerits per al reconeixement de l'apramicina Sulfat per l'objectiu bacterià. Apramicina Sulfat API, la matèria primera s'uneix a la ranura profunda de l'ARN que forma una hèlix contínuament apilada que inclou parells de bases no CA i GA no canòniques i una adenina bulged-out. El mode d'unió de l'apramicina a l'ARN del lloc de decodificació humà és diferent del reconeixement d'aminoglucósids de l'objectiu bacterià, que suggereix una base molecular per a les accions del sulfat d'apramicina en eucariotes i bacteris.

 

Indicacions de sulfat d'apramicina:

El sulfat d'apramicina es fa servir per al tractament de la disenteria bacil.lar a les vedelles E. Coli, la malaltia de l'aire a les aus de corral.

 

Com a proveïdor i proveïdor professional de la pols de sal de sulfat de l'apramicina a Xina , FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant la matèria primera d' Apramicina Sulfat de la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Mecanisme d'acció d'Apramicina Sulfat:

Transfiguració de blocs de sal de saturació d'apramicina. D'aquesta manera, inhibeix la síntesi de proteïnes. El sulfat d'apramicina també es pot unir al lloc de descodificació eucariota. Quan es donen baixes concentracions, el sulfat d'apramicina és més efectiu que la kanamicina A, estreptomicina, amikacina o gentamicina. El sulfat d'apramicina inhibirà l'allargament i també induirà l'interpretació errònia del mRNA durant el temps de síntesi de proteïnes.

 

Mode d'acció de Sulfat d'Apramicina

El sulfat de l'apramicina actua contra els bacteris exercint marcadament efectes inhibidors sobre la síntesi de proteïnes a nivell del ribosoma.

 

Efectes secundaris del sulfat d'apramicina:

L'ús de molt de temps generarà resistència al consum.


Ús: El sulfat d'apramicina (sulfat d'apramicina) és un antibiòtic aminoglucósido. És una nova generació de medicaments veterinaris. Està aprovat pel Ministeri d'Agricultura de la República Popular de Xina.

El sulfat d'apramicina (Apramycin Sulphate) treballa contra el G-Bacterium en la indústria veterinària. És un antibiòtic bo. No hi haurà resistència al fàrmac per al sulfat d'apramicina. L'aplicació és per a les infeccions d'animals.

Condicions d'emmagatzematge: forma protegida sol directe. Contenidor hermètic.

Advertències i notes:

Els animals tractats no han de ser sacrificats per al seu ús en aliments durant almenys 28 dies després de l'últim tractament amb aquest fàrmac.


COA de sulfat d'apramicina

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Sulfat d'apramicina

Pols groguenc o groguenc

Pols groguenca

Identificació

Sulfat d'apramicina

Heu de complir.

Compleix

Punt de fusió

152 ° C ~ 156 ° C

155.0 ° C ~ 155.5 ° C

Impuresa individual

≤ 14.0%

6,4%

Qualsevol altra impuresa

≤ 4.0%

2.4%

Total impureses

≤ 30,0%

15,4%

Pèrdua en l'assecat

≤ 10%

7,3%

Residual a l'encès

≤ 1,0%

0,3%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Assaig

Sulfat d'apramicina

≥ 550units / mg (secs)

Assecat: 594units / mg

No sec: 548units / mg


Sulfat d'apramicina pura (sulfat d'apramicina) en pols superior; Sulfat d'Apramicina (Aprimicina Sulfat) Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Sulfat d'apramicina (Aprimicina Sulfat) Fabricants d'API.


Si esteu buscant l'APM de l'Apramicina o l'API de l'Apramicina Sòlida, matèria primera CAS 41194-16-5, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like