Albendazole Raw Material, Alberaozle API BP EP USP CPV CAS 54965-21-8

Albendazole Raw Material, Alberaozle API BP EP USP CPV CAS 54965-21-8 Nom del Producte: Albendazol Sinònims: Albendazol, Albendasol, Albendazolum Número de CAS: 54965-21-8 Característiques: Una pols blanca o lleugerament groguenca, Assay: 98% ~ 102 Fórmula d'Albendazol: Paquet C12H15N3O2S: 25Kg / Ús de Tambor de fibra: Albendazole és ...

Detalls del producte

Albendazole Raw Material, Alberaozle API BP EP USP CPV CAS 54965-21-8 Albendazole Raw Material API, USP, CP.jpg

Nom del producte: Albendazole Raw Material, Albendazole API

Sinònims: Albendazol, Albendasol, Albendazolum

Número CAS: 54965-21-8

Característiques: Una pols blanca o lleugerament groguenca,

Assay: 98% ~ 102% Albendazol

Fórmula: C12H15N3O2S

Albendazole Raw Material formula.gif

Paquet: 25Kg / Tambor de fibra

Descripció:

La matèria primera d'Albendazol és un anthelmintic d'ampli espectre de benzimidazol per a humans i animals, amb el nom químic N- [6- (propilsulfanil) -1H-1,3-benzodiazol-2-il] carbamat. Està estructuralment relacionat amb mebendazol. Com a derivat de Benzimidazol, Albendazole té un anell de benceno unit a un anell Imidazole.

Com a substància utilitzada per al tractament d'una varietat d'infestacions de cucs paràsits, l' API d'Albendazole interfereix amb les proteïnes en l'intestí o en les cèl·lules absorbents del cuc. Aquest procés no permetrà que el cuc absorbeixi el sucre, que és un element essencial per a la supervivència del cuc. Per tant, les botigues d'energia del cuc estan esgotades. Sense fonts d'energia, els cucs són assassinats. El mode principal d'acció per al albendazol és el seu efecte inhibidor sobre la polimerització de la tubulina, que resulta en la pèrdua de microtúbuls citoplasmàtics.

La matèria primera d'Albendazole s'utilitza per tractar la malaltia hidatídica i la infecció del sistema nerviós causada per tènues de porc, cucs vermells, cucs de corral, ascariasis, cucs i últiquiasis en animals. Albendazole controlarà (prevenir el creixement, la producció) i matar aquests cucs. Parlant habitualment, Albendazole es pren per boca.

La informació esmentada anteriorment es basa en el nostre coneixement actual i no hauria de ser considerada com una intenció de la nostra empresa per proporcionar informació mèdica o com a consell per a un tractament específic per a animals. Per a qualsevol atenció mèdica per als seus animals, la ramaderia, si us plau consulteu un Veterinari / Veterinari.

Com a professional de subministrament i fabricant de matèries primeres a la Xina de Albendazol, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Albendazole API de la Xina durant gairebé 10 anys.


Ús: Albendazole és una substància antiparasitària. S'utilitza per matar els paràsits dins del cos.

S'atura el creixement dels cucs. Més comú, Albendazole s'utilitza en la producció de productes veterinaris. Hi ha formulacions de comprimits d'Alberaozle, suspensions orals, etc. La majoria es prenen per via oral. Abendaozle pot causar nàusees, problemes abdominals. Pacient amb problemes de fetge o en l'embaràs, no es recomana utilitzar aquesta substància. Assegureu-vos que no sou al·lèrgic a Albendazole abans d'usar-lo.

 

Mecanisme d'acció d'Albendazole:

L'albendazol produeix alteracions degeneratives en el tegument i les cèl·lules intestinals del cuc per unió al lloc sensible a la colcicina de la tubulina, per la qual cosa inhibeix la seva polimerització o ensamblat en microtúbuls. La pèrdua o la falta de microtúbuls citoplasmàtics provocarà una absorció de sucre afectada i algunes fases importants dels paràsits susceptibles. Les reserves de glucògens també s'esgotaran. Això tallarà la font d'energia del cuc, que és mortal per a la supervivència dels cucs. A causa de la manca d'energia, el cuc de paràsits morirà lentament des de "Starvation".

 

Efectes secundaris de Abendazole:

Els efectes secundaris comuns d'Albendazole poden ser nàusees, dolors abdominals i mals de cap.

L'abendazol pot tenir efectes secundaris més greus com la supressió de medul·la òssia si no continua usant albendazol.

 


COA-Alberaozle

Nom del producte

Albendazole

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Pèrdua en l'assecat

Albendazole

≤ 0,5%

0.27%

Residu en ignició

≤ 0,2%

0.1%

Substància relacionada

≤ 0,5%

0.27%

Tamany de partícula

90% ≤ 20 micres

90% <20>

Assay (Albendazole)

98,0% ~ 102,0%

99,06%

Pols d'Albendazol de qualitat superior; Proveïdors de matèries primeres d'Albendazol a la Xina. Fabricants d'API d'Albendazole.


Descàrrec de responsabilitat
(1) Tots els drets reservats. Es prohibeix expressament la reproducció total o parcial sense permís escrit.
(2) Fem tot el possible per assegurar que la informació aquí presentada sigui correcta. Tanmateix, la informació anterior no s'ha de considerar inclosa i només s'ha d'utilitzar com a referència.
(3) No fem cap garantia, expressa o implícita, respecte a aquesta informació, i no assumim cap responsabilitat derivada del seu ús. Els usuaris han de fer les seves pròpies investigacions per determinar la idoneïtat de la informació per als seus propòsits particulars.


Si esteu buscant l'Albendazole Raw Material, Alberaozle API BP EP USP CPV CAS 54965-21-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like