Clortetraciclina 15% 20% Premix

Clortetraciclina 15% 20% Emmagatzematge de premixes: segellat i emmagatzemat en un lloc fresc i sec, evita la llum solar directa. Clortetraciclina (15% o 20%). La substància efectiva de Premix és Chlortetracycline, un fàrmac antimicrobiano de tetraciclina d'ampli espectre. S'utilitza per als animals. Clortetraciclina (15% o ...

Detalls del producte

Clortetraciclina 15% 20% Premix  

Chlortetracycline Premix 15% 20%.jpg

Producte

Chloretraciclina 15% Premix

Chloretraciclina 20% Premix

Sinònims:

Chlortetracycline Premix 15%

Chloretraciclina premezclada 20%

Aparença:

Pols marró o granular

Pols marró o granular

Assaig

15%

20%

Informació d'embalatge

25 kg / bossa

25 kg / bossa

Emmagatzematge: segellat i emmagatzemat en un lloc fresc i sec, evita la llum solar directa

La clortetraciclina (15% o 20%) La substància efectiva de Premix és Chlortetracycline, un fàrmac antimicrobiano de tetraciclina d'ampli espectre. S'utilitza per als animals. Chloretraciclina (15% o 20%) La premissa s'utilitza normalment en l'alimentació. Inhibirà i tractarà les infeccions d'aus de corral i ramaderes relacionades amb la disenteria blanca, el paratifoide, el còlera, etc. La clortetraciclina premix (15% o 20%) també promourà la permeabilitat i absorció d'alguns elements nutritius. Això farà que l'animal tingui un millor apetit. D'aquesta manera, la clortetraciclina (15% o el 20%) Premix obviament els farà créixer més ràpid amb la mateixa alimentació.


Altres productes relacionats:

Clortetraciclina 15% 20% Premix

Clorhidrat Clorratraciclina o Chloretraciclina HCL CAS 64-72-2

Top Quality, Chloretraciclina 15% Premix, Chloretraciclina 20% Premix en pols; Chloretraciclina 15% Premix, Chloretraciclina 20% Premix Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Chloretraciclina 15% Premix, Chloretraciclina 20% Premix Fabricants API.


Si esteu buscant la clorretraciclina 15% premix al 20%, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like