Bacitracin Precipit de desilicilato de metilè

Bacitracin Precipit de desilicilato de metilina Nom del producte: Bacitracin Disilicilat de metilè Premix Assay: Bacitracina Disilicilat de metilè 10%, Bacitracina Disilicilat de metilè 11% Informació sobre el paquet: 25KGS / Tambor; 25Kgs / Bag KEY Words: Bacitracin Metilin Desalicilat Descripció de Bacitracin ...

Detalls del producte

Bacitracin Precipit de desilicilato de metilè

Bacitracin Methylene Disalicylate Premix.png

Nom del producte: Bacitracin Precipit de desilicilato de metilè
Assaig: Bacitracina Desilicilato de metilè 10%, Bacilacina Desilicilat de metilè 11%

Informació del paquet: 25KGS / Tambor; 25 kg / bossa
Paraules clau: bacilacina, desilicilat de metilè

Descripció de Bacitracin Precipit de desilicilato de metilè

Producte

Nom en anglès: Bacitracin Precipit de desilicilato de metilè

Ingredients principals

Bacalcina Disilicilat de metilè

Propietats

Formes de pols o grànuls

Mecanisme d'acció

La bacitracina té una bona activitat antibacteriana contra la majoria de bacteris Gram positius, com ara Staphylococcus aureus, estreptococcus, enterococcus, clostridium, corynebacterium, etc., i efectiu per als actinomicets i l'espiroqueta. Els bacteris sensibles poques vegades tenen resistència al fàrmac.
El bacilacina desilicilat de metilè existeix en el cos animal amb les formes de metil·lenil desilicat. L'eficàcia antibacteriana promou encara més si existeix un desalicilat de metilè. Com a additiu alimentari mèdic, el producte pot promoure òbviament el creixement i millorar l'espérum antibacterià si s'utilitza juntament amb medicaments antitabec negatius.

Indicació

Promoure el creixement i l'eficiència de la utilització de pinsos i prevenir les malalties intestinals

Efecte advers

Sense efectes adversos

Període de retirada

0 dia

Especificació

100 g: 10 g (400 000 unitats); 100 g: 11 g (440.000 unitats)

Emmagatzematge

Emmagatzemi en un lloc tancat i sec

Vida útil

2 anys

Especificació: Bacitracin Metilin Desalicilat Premix 10%
Dosificació: alimentació mixta: alimentació de 1,000 kg, 300-500 g per a garrins, 200 ~ 400g per a porcs en creixement; 200 ~ 400 g per a les aus creixents, 200-300 g per a les aus de colza

Especificació: Bacitracin Metilin Desalicilat Premix 11%
Dosificació: alimentació mixta: alimentació de 1,000 kg, 250-450g per a garrins, 200 ~ 350g per a porcs en creixement; 200 ~ 350g per a les aus de cultiu, 200-250gües d'ous

Com a professional de la Xina Bacitracin Methylene Disalicylate Premix 10%, 11% proveïdor i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Bacitracin Methylene Disalicylate Premix 10%, 11% de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Poli de premis en polietilè disilicilat de Bacitracina pura qualitat; Proveïdors de matèries primeres premezcladas de Bacitracin Metilin Disalicilato a la Xina. Bacitracin Fabricants de la API de desilicilato de metilina disimulada.

 

Descàrrec de responsabilitat:

Hem fet tots els esforços possibles per assegurar que la informació sobre Bacitracin Methylene Disalicylate Premix 10%, l'11% proporcionada aquí és precisa, actualitzada i completa, però, no s'ha de tractar com a substitut de l'assessorament mèdic professional, diagnòstic o tractament. Fengchen Group només proporciona una font de referència per obtenir informació comuna sobre Bacitracin Methylene Disalicylate Premix 10%, 11% i no garanteix la seva exactitud o exhaustivitat. L'absència d'una advertència per a qualsevol fàrmac o combinació d'aquests, no s'hauria d'assenyalar que indica que Bacitracin Methylene Disalicylate Premix 10%, 11% o combinació és segura, efectiva o apropiada per a un pacient determinat. Fengchen Group no assumeix cap responsabilitat per cap aspecte de l'assistència sanitària administrada amb l'ajuda de la informació sobre Bacitracin Metilin Desalicilat Premix 10%, un 11% proporcionat anteriorment. Si teniu dubtes sobre el vostre medicament, us recomanem que consulteu amb el vostre metge, infermera o proveïdor de serveis mèdics.


Si busqueu la premix de bacilacin metilin desalicilat, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Bacitracin premezcla de metilen desalicilat, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like