Sulbactama pura Sal de sodi estèril per a injecció CAS 69388-84-7

Sulbactam Sal de sodi estèril CAS 69388-84-7 Nom del producte: Sulbactam Sal de sodi Sterile Sinònims: Sulbactama de sodi Número CAS: 69388-84-7 Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca. Potència: 886μg / mg ~ 941μg / mg Fórmula: C8H10NNaO5S Paquet: 6KG / llauna; 2 tints / cartró d'ús: Sulbactam ...

Detalls del producte

Sal de sodi de Sulbactam estèril per a la injecció CAS 69388-84-7 Pure Sulbactam Sodium Salt Sterile for injection picture.jpg

Nom del producte: Sulbactam Sodium Salt Sterile

Sinònims: Sulbactama de sodi

Número CAS: 69388-84-7

Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca.

Potència: 886μg / mg ~ 941μg / mg

Fórmula: C8H10NNaO5S

Pure Sulbactam Sodium Salt Sterile for injection formula.gif

Paquet: 6 kg / llauna; 2 tints / cartró

Sulbactam sal de sodi estèril Descripció:

Amb el nom químic, Sodium (2S-cis) -3,3-dimethyl-7-oxo-4-thia-1-azabicyclo [3.2.0] heptane-2-carboxylate 4,4-dioxide o Sodium (2S, 5R ) -3,3-dimetil-4,4,7-trioxo-4λ⁶-thia-1-azabicyclo [3.2.0] heptane-2-carboxylic acid, Sulbactam Sodium Salt Sterile és un inhibidor de la β-lactamasa que s'utilitza habitualment juntament amb penicil·lines o cefalosporinas (és a dir, antibiòtics β-lactàmics) per augmentar la seva capacitat antibacteriana. El principal objectiu és l'obtenció d'organismes productors de β-lactamasa. La β-lactamesa és un enzim produït per bacteris que jugarà un paper important en la destrucció de l'activitat dels antibiòtics.

Molt i molt popular, Sulbactam sodi està disponible conjuntament amb Ampicillin o Ampicillin Sodium slat.  

Sulbactam sodi inhibirà la lactamesa més àmpliament vista. Tanmateix, Sulbactam sodi no interactua amb cefalosporinasa ampc. I no funcionarà, o no funciona notablement contra bacteris com Citrobacter, Pseudomonas aeruginosa, Serratia i Enterobacter.

 

Com a proveïdor i proveïdor professional de la Xina Sulbactam Sodium Raw Materials , FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Sulbactam Sodium API de la Xina durant gairebé 10 anys.

Ús: Sulbactam El sodi és una matèria primera amb una capacitat antibacteriana molt limitada. Sol utilitzar juntament amb cefalosporinas. La combinació Sulbactam Sodium i Cef és una medicina molt exitosa per combatre les infeccions.

La matèria primera de Sulbactam Sodium tractarà els teixits intraabdominals, ginecològics, de la pell o tous, i les infeccions de la cirurgia.


COA- Sulbactam Sodi

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lí blanc o gairebé blanc

Compleix

Identificació A

Sulbactam sodi

A: El temps de retenció del pic major en el cromatograma de la preparació de l'assaig correspon al que figura en el cromatograma de la preparació estàndard, tal com es va obtenir a l'assaig.

Compleix

Identificació B

Sulbactam sodi

B: compleix els requisits de les proves de sodi.

Compleix

Cristal·litat

Heu de complir

Compleix

Endotoxines bacterianes

≤ 0.17EU / mg

<0.05eu>

Esterilitat

Heu de complir

Compleix

Humitat (Aigua)

≤ 1,0%

0,05%

Assaig

(Sobre bases anhidres)

886 ug / mg ~ 941 ug / mg

(Sulbactam sodi)

905 ug / mg

Pols de sodi en pols de Sulbactama de qualitat superior; Proveïdors de matèria primera de Sulbactam Sodium a la Xina. Fabricants de l'API de Sulbactam Sodium.


Si esteu buscant la Sal Pura Sulbactam Sodílico per a la injecció CAS 69388-84-7, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

Potser també t'agrada