Ampicilina esteril de pols de sal de sodi API, matèria primera BP, USP CAS 69-52-3

Ampicilina esteril de pols de sal de sodi API, matèria primera BP, USP CAS 69-52-3 Nom del producte: Ampicil·lina Sodi Sal Pols Sinònims: Ampicil·lina natriú, Ampicil·lina sòdica Número CAS: 69-52-3 Característiques: Pols blanc o gairebé blanc Assay: 91.0 % ~ 100,5% en forma anhidra Fórmula: C16H18N3NaO4S Estructura: CLAU ...

Detalls del producte

Ampicil·lina estèrica de pols de sal de sodi BP, USP CAS 69-52-3

1.jpg

Nom del producte: Ampicil·lina de pols de sodi en sal

Sinònims: ampicil·lina natriú, ampicil·lina sòdica

Número CAS: 69-52-3

Característiques: Pols blanc o gairebé blanc

Assay: 91.0% ~ 100.5% sobre base anhidra

Fórmula: C16H18N3NaO4S

Estructura:

2.jpg

Paraules clau: Ampicil·lina Sodi, Ampicil·lina, Sal de Sodi, Ampicil·lina, Pols de Sodi, Ampicil·lina estèrica, Sodi, Ampicil·lina, Sodi, Estèril.

Paquet: 7KG / TIN, 2TIN / CARTON

Temps d'enviament:

Descripció:

Ampicil·lina El sodi és la sal monosòdica de [2S- [2α, 5α, 6β (S *)]] - 6 - [(aminofenilacetil)

amino] -3,3-dimetil-7-oxo-4-tia-1-azabiciclo [3.2.0] heptà-2-carboxílic. Es tracta d'un derivat semisintètic d'aminopenicil·lina d'espectre ampli i oral. Pertany a la penicil·lina. Per ser exactament, és un derivat semisintético de la penicil·lina.

Mecanisme d'acció:

Ampicil·lina sodi inhibirà la síntesi de la paret cel·lular bacteriana, unint-se a proteïnes d'unió a la penicil·lina. El peptidoglicà és una substància molt important de la paret cel·lular bacteriana. D'aquesta manera, la sal de sodi d'Ampicil·lina inhibirà la síntesi de peptidoglicà. Finalment, el bacteri és assassinat o el creixement es deté.

Mètode detallat de la producció:

La nostra pols d'ampicil·lina de sodi es fabrica mitjançant mètode de liofilització i mètode de dissolvent.

Com a professional proveïdor i proveïdor de pols d'ampicil·lina esterilina de sal de Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant pols de sal sódica ampicil·lina esteril de la Xina durant gairebé 10 anys.

Usos:

Ampicil·lina El sodi s'utilitza àmpliament per lluitar contra una gran varietat d'infeccions bacterianes. Es tracta d'un antibiòtic relacionat amb la penicil·lina. Ampicil·lina Sodi treballa per aturar el creixement de bacteris.

Tingueu en compte que Ampicillin Sodium tracta només infeccions bacterianes. No funcionarà si hi ha una infecció viral causada.

Ampicil·lina La pols esteril de sodi és per a ús intramuscular o intravenós

Efectes secundaris:

Els efectes secundaris inclouen nàusees, vòmits o diarrea, anafilaxi, urticària, malestar gastrointestinal, disÀscàstia sanguínia. Si alguna d'aquestes persisteix o s'agreuja, contacteu immediatament amb el metge o farmacèutic. L'ús innecessari o l'ús excessiu de qualsevol antibiòtic pot conduir a la seva disminució de l'efectivitat. En cas de sobredosis, hi pot haver símptomes molt seriosos com passar o problemes respiratoris.

Contraindicacions d'Ampicil·lina Sodi

Si teniu alguna reacció d'hipersensibilitat prèvia a qualsevol tipus de penicil·lina. Si us plau, dirigiu-vos als vostres metges per obtenir ajuda. Ells decidiran si es pot utilitzar Ampicil·lina Sodi.

COA d' Ampicil·lina Sodi

PRUEBA

REFERÈNCIA

RESULTATS

Personatges
Ampicil·lina Sodi

Pols blanc o gairebé blanc

Pols blanca

Identificació
Ampicil·lina en pols de sodi

Heu de complir

Compleix

Aparença de la solució

≤2

0,5

Absorbància (430 nm)

≤ 0,15

0.03

pH

8,0 ~ 10,0

8.89

Rotació òptica específica

+ 258 ~ + 287

+ 273.5

Substància relacionada
Ampicil·lina Dimmer
Altres impureses individuals màximes

≤ 4,5%
≤ 2.0%

3,24%
0,36%

2-Àcid etilhexanoic

≤ 0,8%

0.00020%

Clorur de metilè

≤ 0,2%

0,049%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Humitat

≤ 2.0%

0,93%

Esterilitat

Heu de complir

Compleix

Endotoxines bacterianes

<0.15eu>

Compleix

Assaig
Ampicil·lina Sodi

91.0% ~ 100.5% en base anhidra

94.99%

Certifiquem que la qualitat d'aquest producte compleix amb l'especificació (Referència BP2012)

Ampicil·lina pura esterilitzada de pols de sal de sodi; Ampicil·lina esteril Proveïdors de matèries primeres en pols de sal de sodi a la Xina. Xina Ampicil·lina esterilitzada de pols de sodi en fabricants d'API.

Si esteu buscant l'API esteril de pols de sodi amb ampicil·lina esteril, Raw Material BP, USP CAS 69-52-3, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Ampicil·lina esteril de pols de sal de sodi API, matèria primera BP, USP CAS 69-52-3, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like