Oxacilina sal de sodi estèril per injecció de grau CAS 1173-88-2

Oxacilina Sal de sodi Estèril per injecció en grau CAS 1173-88-2 Nom del producte: Oxacilina Sal de sodi Steril Sinònims: Oxacilinum natricum, Oxacilina Sodio Número de CAS: 1173-88-2 Característiques: Pols blanc o pols cristal·lí Assay i Potència: 815 μg / Mg ~ 950μg / Mg Oxacilina (C19H19N3O5S) Fórmula: ...

Detalls del producte

Oxacilina sal de sodi estèril per injecció de grau CAS 1173-88-2 Oxacillin Sodium Salt Sterile for injection grade picture.jpg

Nom del producte: Oxacilina sal de sodi estèril

Sinònims: Oxacillinum natricum, Oxacilline Sodium

Número CAS: 1173-88-2

Característiques: Pols blanc o pols cristal·lí

Assay i Potència: 815μg / Mg ~ 950μg / Mg Oxacilina (C19H19N3O5S)

Fórmula: C19H18N3NaO5S · H2O 441.43

Oxacillin Sodium Salt Sterile for injection grade formula.gif

Paquet: 5 kg / llauna, 2 tines / ctn

Descripció:

Oxacilina Sodi La USP és una substància antibiòtica semisintética derivada de l'àcid 6-amino-penicilánico. És la sal sodi d'Oxacilina. El nom químic de Oxacillin Sodium és 4-Thia-1 azabicyclo [3.2.0] heptane-2-carboxylic acid, 3,3-dimethyl-6 - [[(5-methyl-3-phenyl-4 isoxazolyl) carbononyl] amino] -7-oxo-, sal monosòdic, monohidrat, [2S- (2α, 5α, 6ß)] -. És resistent a la inactivació per l'enzim penicil·linasa (beta-lactamesa).

Oxacillin Sodium s'aplica àmpliament per al tractament d'infeccions resistents a estafilococs causades per organismes grampositives.

L'activitat bactericida de Oxacillin sodi es deu a la seva capacitat d'inhibició de la síntesi de la paret cel·lular. Oxacillin sodiumis també s'uneix a proteïnes d'unió a la penicil·lina.

L'oxacil·lina sodi és estable contra la hidròlisi per moltes beta-lactameses, com les penicil·linasas i les cefalosporinases i algunes beta-lactameses d'espectre estès.

L'administració intravenosa de Oxacillin Sodium arribarà als seus nivells de sèrum màxim en uns 5 minuts després de la injecció. Amb l'administració IV lenta de 500 mg, Oxacillin Sodium donarà un nivell sérico màxim de 43 mcg / mL en uns 5 minuts.


Ús: Oxacilina Sodi estèril sol afegir una mica d'excipients farmacèutics, el dihidrogen fosfat de sodi. Inhibirà la síntesi de mucopeptidos en la paret cel·lular bacteriana. Si us plau, utilitzeu només Oxacillin Sodium quan hauria de funcionar.

S'hauria d'indicar l'oxacilina sódica en el tractament d'infeccions causades per estafilococs que produeixen penicil·linasa que han demostrat la susceptibilitat al fàrmac.

 

Mecanisme d'acció:

Oxacilina El sodi interferirà amb la tercera i última etapa de la síntesi de la paret cel·lular bacteriana. La lisi cel·lular és llavors mediada per enzims autolítics de la paret cel·lular bacteriana com les autolisines; és possible que Oxacillin interfereixi amb un inhibidor de l'autolisina.

 

Oxacilina Efectes secundaris del sodi :

Els efectes adversos inclouen la llengua inflada, negra o "peluda", la torda

COA-oxacilina sal de sodi estèril

Aparença

Oxacilina Sodi

Una pols blanca o pols cristal·lina

Compleix

Identificació A

A: El cromatograma de la preparació de l'assaig obtingut segons l'encàrrec de l'assaig presenta un màxim pic de oxacilina, el temps de retenció correspon a l'exposat en el cromatograma de la preparació estàndard obtinguda segons la indicació en l'assaig.

Compleix

Identificació B

Oxacilina Sodi

B: respon a les proves de sodi.

Compleix

Cristal·litat

Heu de complir

Compleix

pH

Oxacilina Sodi

4,5 ~ 7.5

6,68

Aigua (humitat)

3.5% ~ 5.0%

4,83%

Claredat de solució

≤ 0.75 #

≤ 0,5 # (-)

Color de la solució

Incolor

Incolor

Un assumpte particular

Compleix els requisits

Compleix

Matèria estranya visible

Absent

Absent

Endotoxina bacteriana

Compleix els requisits

Compleix

Esterilitat

Estèril

Estèril

Solvent residual


Ètol ≤ 0,5%

0,035%

Acetil etílic ≤ 0,5%

No es detecta

1-butanol ≤ 0,5%

0,021%

Acetat de butil ≤ 0,5%

0.15%

Assaig

815ug / mg ~ 950ug / mg Oxacilina Sodi

947.6ug / mg

Pols de sodi oxacilina d'alta qualitat; Proveïdors de matèries primeres de sodi oxacilina a la Xina. Fabricants de l'API Oxacillin Sodium.


Si esteu buscant la Sal Oxacilina de Sodi estèril per a la injecció de grau CAS 1173-88-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like