Ceftizoxima pols de sal de sodi BP, EP, USP (estèrils) CAS 64485-93-4

Ceftizoxime Sodium Powder Salt BP, EP, USP (Sterile) CAS 64485-93-4 Nom del producte: Ceftizoxime Sodium Salt Powder Sinònims: Ceftizoxime Na, Ceftizoxime natrium, CAS Number: 64485-93-4 Característiques: cristall blanc o lleugerament groguenc o pols Assay: 916ug / mg ~ 964ug / mg Ceftizoxime Sodium ...

Detalls del producte

Ceftizoxima pols de sal de sodi BP, EP, USP (estèrils) CAS 64485-93-4

Ceftizoxime Sodium Salt Powder BP, EP, USP (Sterile).jpg

Nom del producte: Ceftizoxime Sodium Salt Powder API, Raw Material

Sinònims: Ceftizoxime Na, Ceftizoxime natrium,

Número CAS: 64485-93-4

Característiques: Cristall blanc o lleugerament groguenc o pols

Assay: 916ug / mg ~ 964ug / mg Ceftizoxime Sodium

Fórmula: C16H16N5NaO7S2

Estructura:

Ceftizoxime Sodium Salt Powder BP, EP, USP (Sterile) formula.jpg

Ceftizoxime Sodium Salt Powder BP, EP, USP (Sterile) formula-2.jpg

PARAULES CLAU: Ceftizoxime Sodium, Ceftizoxime Sal de Sodi, Ceftizoxime Sodium Powder,

Ceftizoxime Sodium USP, Ceftizoxime Sodium EP Powder API, Raw Material

Paquet: 6Kgs / contenidor d'alumini; 2 contenidors / caixa de cartró

Emmagatzematge: emmagatzemi en un lloc sec i protegit un lloc lleuger a temperatura ambient.

Estabilitat: estable. Incompatible amb forts agents oxidants.

Descripció:

Ceftizoxime El sodi és la sal de Na de Ceftizoxime. Pertany a cefalosporinas de tercera generació.

Amb l'antibiòtic de cefalosporina d'ampli espectre, Ceftizoxime Salt de Sodi és una substància esterilosa, semisintètica i beta-lactamesa que es administra per via intravenosa o per supositor.

L'avantatge de Ceftizoxime Sodium és molt resistent a un ampli espectre de beta-lactamases i actua contra molts organismes aerobios i anaerobis gram-positius i gram-negatius. Ceftizoxime El sodi té molt pocs efectes secundaris. Es considera un fàrmac segur i efectiu en pacients d'edat avançada i pacients amb problemes hematològics.

Ceftizoxime El sodi no es metabolitza, i s'excreta pràcticament sense canvis pels nostres ronyons en 1 dia. Això assegurarà una alta concentració urinària.

Ceftizoxime Sal de sodi està indicada per al tractament d'infeccions com 1. Septicèmia, 2. Infeccions urinàries del tracte, 3. Malaltia inflamatòria pèlvica, 4. Infeccions de l'estructura cutània i cutània, 5. Infeccions respiratòries inferiors, 6. Gonorrea, incloent cervicals i uretrals no complicats. gonorrea

Mecanisme d'acció de Ceftizoxima Sodi:

Amb un ampli espectre d'activitat contra moltes microciències nocives, Ceftizoxime Sodium té una excel·lent estabilitat beta-lactamesa. S'uneix a proteïnes específiques d'unió a la penicil·lina que es troben dins de la paret cel·lular bacteriana. Ceftizoxime El sodi inhibeix la tercera i última etapa de la síntesi de la paret cel·lular bacteriana. Aquest és el mecanisme del rei bacterià.

Com a professional esteril de la Xina, Ceftizoxime Sodium Salt Powder, la matèria primera API USP, BP, proveïdor i fabricant EP, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant esteril de Ceftizoxime Sodium Salt Powder materies primeres API USP, BP, EP de la Xina per gairebé 10 anys.

Com que es tracta d'un antibiòtic d'ampli espectre, Ceftizoxime Sodium Salt s'ha d'administrar amb precaució en persones amb antecedents de malaltia gastrointestinal, especialment colitis.

Tot i que Ceftizoxime Salt de sodi no s'ha demostrat que produeix cap alteració en la funció renal, s'ha de valorar l'estat renal, especialment en els pacients greus que reben la teràpia màxima de dosi. L'ús prolongat de Ceftizoxime Sodium Salt pot provocar un creixement excessiu d'organismes no susceptibles. S'haurien de prendre mesures adequades si es produeix una superinfecció després de l'ús. L'observació atenta és molt important.

Ceftizoxime Sodi sense una bona prova no és probable que proporcioni beneficis per al nostre pacient. Hi ha un gran risc de resistència a les drogues, que mai és el que esperàvem.

------------------------

Ceftizoxime Sodium BP USP EP Powder API, Raw Material

Registre del CAS número 68401-82-1

Sinònims: (6R, 7R) -7 - [[(2Z) - (2-Amino-4-tiazolil) (metoxiimino) acetil] amino] -8-oxo-5-tia-1-azabiciclo [4.2.0] oct Sal de sodi d'àcid 2-ene-2-carboxílic

Fórmula molecular: C13H12N5NaO5S2

Pes molecular: 405,38

Com un antibiòtic de cefalosporina de tercera generació , Ceftizoxime Sodium EP Powder API, Raw Material és capaç d'ajudar a tractar les infeccions. Serà injectat en un múscul gran o s'afegeix a una formulació de líquid endovenosa que es degui a una agulla o catèter durant aproximadament mitja hora, 2-3 vegades per dia.

Ceftizoxime Sodium EP Powder API, Raw Material elimina els bacteris que causen diversos tipus d'infeccions, com pulmó, ossos, pell, estómac, articulacions, sang i infeccions del tracte urinari. En algunes ocasions, Ceftizoxime Sodium EP Powder API, Raw Material serà prescrit per a altres aplicacions o indicacions.

 

Indicacions:

Ceftizoxime Sodium EP Powder API, es prescriu Raw Material per al tractament d'infeccions a causa de soques bacterianes susceptibles (no inclou Pseudomonas aeruginosa), principalment en el sistema respiratori, sistema genitourinari, pell, articulació i os.

Contraindicacions:

Sensibilitat coneguda a Ceftizoxime Sodium EP Powder API, Raw Material prohibeix el seu ús. Per cert, també ha de ser molt curós per a aquells que són al·lèrgics a la penicil·lina.

 

Efectes secundaris:

Ceftizoxime Sodium EP Powder API, Raw Material pot produir els següents efectes secundaris:

Vòmits, diarrea, malestar estomacal, dolor d'estómac.

La còlera, la pruïja, la urticària, la dificultat per a l'alè o l'hemorràgia o l'emmotllament inusuals, la neutropenia, la leucopènia, la trombocitopenia i el dolor en el lloc d'injecció també poden ocórrer després de prendre Ceftizoxime Sodium EP Powder API, Raw Material.

---------------------

COA de Ceftizoxime Sodi:


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Ceftizoxime Sodium

Cristall blanc o lleugerament groguenc o pols

Pols gairebé blanca

Solubilitat

Soluble en aigua soluble; poc soluble en etanol

Conformes

Identificació
Ceftizoxima sal de sodi

Espectrometria infraroja: tots dos espectres exhibeixen intensitats d'absorció similars als nombres de samewave

Compleix

Respon a la prova qualitativa de la sal de sodi

Compleix

El cromatograma de l'assaig obtingut asdirected en l'assaig exhibeix un pic major per a la cefotaxima, el temps de retenció correspon a l'exposat en el cromatograma de la preparació estàndard obtinguda com es va indicar en l'assaig

Compleix

Rotació específica

+ 58 ° ~ + 64 °

+ 60.59 °

pH

4,5 ~ 6,5

5.61

Claredat de la solució

Clar

Clar

Color de la solució

Absorbància ≤ 0.20

0.046

Pèrdua en l'assecat

≤ 3.0%

2,01%

Afers de partícules
≥ 10um

≤ 3000 partícules / g

80 partícules / g

Afers de partícules
≥25um

≤ 300 partícules / g

6 partícules / g

Qualsevol impuresa indivifual

≤ 1,0%

0.16%

Total impureses

≤ 3.0%

1,61%

Matèries estrangeres visibles

Essencialment lliure de

Essencialment lliure de

Endotoxina bacteriana

≤ 0,025Eu / mg

<0.025eu>

Esterilitat

Estèril

Estèril

Trietilamina

≤ 0,02%

0.004%

Òxid de tetrametilè

≤ 0,072%

Indetectable

Isopropanol

≤ 0,5%

Indetectable

Metanol

≤ 0,3%

Indetectable

Acetona

≤ 0,5%

0,34%

Clorur de metilè

≤ 0,06%

Indetectable

Acetat d'etil

≤ 0,5%

Indetectable

Etanol

≤ 0,5%

0,02%

Assaig
Ceftizoxime Sodium

916ug / mg ~ 964ug / mg
Base anhidra

953.3ug / mg

Top Quality, Xina Pure Ceftizoxime Sodium Powder / Substance Factory a la Xina; Xina Ceftizoxime Sodium Salt Raw Material Suppliers a la Xina. Xina Ceftizoxime Sodium Salt API Fabricants a la Xina.Si esteu buscant la sal de sodi ceftizoxime en pols bp, ep, usp (estèril) cas 64485-93-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: ceftizoxime sal de sodi en pols bp, ep, usp (estèril) cas 64485-93-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like