Cefoperazona pols de sal de sodi BP, EP, USP (estèrils) CAS 62893-20-3

Cefoperazone Sodium Salt Powder BP, EP, USP (estèril) CAS 62893-20-3 Nom del producte: Cefoperazone Sodium Salt Powder Sinònims: Cefoperazone-Na, Cefoperazone Monosodium; ...

Detalls del producte

Cefoperazona pols de sal de sodi BP, EP, USP (estèrils) CAS 62893-20-3

Cefoperazone Sodium Salt Powder BP, EP, USP (Sterile).jpg

Nom del producte: Cefoperazone Sodium Salt Powder

Sinònims: cefoperazona-Na, cefoperazona monosòdic; Sodi, (6R, 7R) -7 - [[(2R) -2- [(4-etil-2,3-dioxopiperazina-1-carbonil) amino] -2- (4-hidroxifenil) acetil] amino] -3 - [(1-metiltetrazol-5-il) sulfanilmetil] -8-oxo-5-tia-1-azabiciclo [4.2.0] oct-2-en-2-carboxilat

Número CAS: 62893-20-3

Característiques: Pols blanc a pols groguenc o pols cristal·lí

Assay: 870ug / mg ~ 1015ug / mg, Cefoperazone Sodium

Fórmula: C25H26N9NaO8S2 ; C25H27N9O8S2.Na

Estructura:

Cefoperazone Sodium Salt Powder BP, EP, USP (Sterile) formula.jpg

Paraules clau: cefoperazona sodi, cefoperazona sal de sodi, cefoperazona pols de sodi,

Cefoperazona Sodi USP, BP, EP estèril

Paquet: 5 kg / envàs d'alumini; 2 contenidors / caixa de cartró

Descripció:

Cefoperazona Cefalosporina d'espectre ampli semisintètic de sodi amb un grup tetrazolil. S'utilitza principalment per infeccions bacterianes, infeccions del tracte respiratori i altres afeccions o malalties relacionades. S'ha comprovat que Cefoperazone Sodium funciona correctament, especialment contra les infeccions per Pseudomonas. És resistent a la beta-lactamesa.

Avís especial: Utilitzeu amb precaució la malaltia hepàtica o l'obstrucció biliar.

La seguretat i l'efectivitat de la pols de sal de Cefoperazone Sodium per a nens ha de consultar amb els metges abans d'usar.

Efectes secundaris: Hi ha una petita probabilitat d'hipoprothrombinemia, que pot provocar hemorràgies o moretones.

Interaccions amb medicaments: si Cefoperazone Sodium s'utilitza de forma concomitant juntament amb etanol, pot causar una reacció similar a Antabuse.

Com a professional de la Xina Sterile Cefoperazone Sodium Salt Powder API Raw Material BP, EP, USP proveïdor i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Sterile Cefoperazone Sodium Salt Powder API Raw Material BP, EP, USP de la Xina per gairebé 10 anys.


Mecanisme d'acció:

Cefoperazone Sodium millora la condició del pacient inhibint la síntesi de la paret cel·lular bacteriana. D'aquesta manera, matarà els bacteris.

Molt comú, Cefoperazone Sodium treballarà juntament amb Sulbactam Sodium. Serà un producte d'injecció intravenosa molt popular en el nostre ús diari.

-----------------

Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile és una cefalosporina de tercera generació que exerceix la seva acció bactericida contra els organismes gram-positius i gram negatius inhibint la síntesi de la paret cel·lular bacteriana. Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile efectivament inhibirà la transpeptidasa i per tant evita l'enllaç entrecreuat de la paret cel·lular bacteriana. La transpeptidasa i les proteïnes associades constitueixen diversos tipus de proteïnes d'unió específiques que tenen afinitat per cefalosporinas com aquesta matèria primera. Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile té una major acció contra pseudomonas i té bona acció contra Salmonella Typhi & B.fragilis

-------------------------

Farmacocinetes de Cefoperazona Sodi

Absorció: Oralment, Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile no serà ben absorbit. Per tant, s'hauria de donar parenteralment.

Distribució: Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile està àmpliament distribuït i una bona penetració del CSF.

Metabolisme: Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile no es metabolitza significativament dins del cos.

Excreció: Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile serà excretat principalment a través de la bilis i una petita porció s'excreta en orina. S'observa una petita quantitat de llet materna.

----------------

Cefoperazona Sodi USP, BP, EP estèril

CAS NO. 62893-19-0 (Cefoperazone Base)

CAS NO. 62893-20-3 ( cefoperazona sodi)

 

Cefoperazona Sodi USP, BP, EP Estèril:

Fórmula C25h27n9o8s2 · Na

Mol wt. 667.65

Classificació: antiboítics / cefalosporinas /

 

Propietats físiques i químiques de Cefoperazone Sodi USP, BP, EP Estèril:

És de color blanc a pols cristal·lina lleugerament groguenca

Solubilitat: Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile és lliurement soluble en aigua (pràcticament insoluble en èter)

Ph: 4,5 - 6,5

És estabilitat estable sota condicions ordinàries.

 

Descripció general i aplicacions:

 

Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile és un espectre ampli derivat d'espècies de fongs del gènere Cephalosporium i està relacionat amb les penicil·lines, tant en l'estructura com en el mode d'acció, però amb antibiòtics relativament resistents a la penicil·linasa. Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile té baixa toxicitat per a l'hoste, tenint en compte el seu ampli espectre antibacterià. Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile té el nucli actiu d'anell beta-lactam que resulta en una varietat de característiques antibacterianes i farmacològiques quan es modifica principalment per substitució en 3 i 7 posicions. Les activitats antibacterianes de Cefoperazone Sodium USP, BP, EP esteril resulten de la inhibició de la síntesi mucopeptídica a la paret cel·lular.

Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile és àmpliament utilitzat per tractar la gonorrea, la meningitis, les infeccions pneumocòccica, estafilocòccica i estreptocòcica, etc.

Cada nova generació de cefalosporines té una àmplia gamma d'activitat contra els organismes gram-negatius, però un rang d'activitats més reduït contra els organismes gram-positius que la generació anterior. En conseqüència, Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile és capaç de penetrar bé en els teixits i, per tant, els nivells d'antibiòtics són bons en diversos fluids corporals.

 

Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile és una cefalosporina de 3a generació semisintètica, efectiva contra una àmplia gamma de bacteris aerobios i anaerobis gram-positius i gram-negatius. Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile és una pols cristal·lina de color blanc a pàl·lid groc; soluble en aigua, metanol; lleugerament soluble en alcohol deshidratat; insoluble en acetona, acetato de etilo, éter. La designació química és [6R- [6a, 7b (R ')]] - 7 - [[[[(4-etil-2,3-dioxo-1-piperazinil) carbonil] amino] (4-hidroxifenil) acetil] amino ] -3 - [[(1-metil-1H-tetrazol-5-il) tio] metil] -8-oxo- 5-tia-1-azabiciclo [4.2.0] àcid oct-2-en-2-carboxílic , sal monosòdic.

 

Química: com una cefalosporina de tercera generació, Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile conté una cadena lateral de piperazine que li dóna una activitat anti-pseudomonal. Es veu de pols blanca i cristal·lina, i Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile és lliurement soluble en aigua i poc soluble en alcohol. A temperatura ambient, té una solubilitat màxima en solucions IV compatibles de 475 mg / ml (a concentracions> 333 mg / ml pot ser forçós i prolongat). Les solucions reconstituïdes de Cefoperazone Sodium USP, BP, EP esterilitzats tenen un pH de 4.5 a 6.5. Un gram conté 1,5 mEq de sodi.

 

Emmagatzematge / estabilitat / compatibilitat: Cefoperazone Sodium USP, BP, EP esteril per injecció s'ha de mantenir a temperatures inferiors a 25 ° C i protegits de la llum. Una vegada reconstituïdes, les solucions no necessiten ser protegides de la llum.

 

Usos i indicacions: Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile s'aplica per tractar infeccions greus, especialment contra Enterobacteriaceae susceptibles no susceptibles a altres agents menys costosos o quan no s'indiquen aminoglucósidos (a causa de la seva toxicitat potencial).

 

Efectes i advertències adversos: Cefoperazone Sodium USP, BP, EP Sterile és un agent relativament segur. Rarament, les reaccions d'hipersensibilitat poden esdevenir potencialment en animals. A causa de la seva cadena lateral de tiometiltetrazol, Cefoperazone Sodium USP, BP, EP esteril també poques vegades pot causar hipoprotrombinemia. No obstant això, s'han detectat efectes secundaris com la diarrea secundària als canvis en la flora intestinal. .

------------------

Propietats de Cefoperazona Sodi USP, BP, EP Estèril:

EINECS: 263-751-5

N ° CAS: 62893-20-3

Cefoperazona Sodi USP, BP, EP Punt de fusió estèril: 200-202 ° C

Fórmula: C25H27N9O8S2.Na

Cefoperazona Sòdic USP, BP, EP Solubilitat estèrnia H2O: 50 mg / ml, clar, lleugerament groc

Solubilitat en aigua Soluble en aigua. Mol poc soluble en alcohol.

----------------------

COA de cefoperazona sodi

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Cefoperazona Sodi

Pols blanc a pols groguenc o pols cristal·lí

Pols blanca

Identificació
Cefoperazona Sodi

Heu de complir.

Compleix

pH

4,5 ~ 6,5

5.33

Absorbància

≤ 0,15 (430 nm)

0,04 (430 nm)

Afers de partícules
≥ 10um

≤ 6000 partícules / g

86.4 partícules / g

Afers de partícules
≥25um

≤ 600 partícules / g

14.3 partícules / g

Matèries estrangeres visibles

Essencialment lliure de

Absent

Impuresa A

≤ 3.0%

0,08%

Cefoperazone
(Impuresa C)

≤ 0,4%

0,08%

Altres impureses individuals

≤ 2.0%

0.006%

Altres impureses totals

≤ 3.0%

0.17%

Cefoperazone Polymer

≤ 0,4%

0.13%

Acetona

≤ 2.0%

0,86%

Metanol

≤ 0,3%

Indetectable

Etanol

≤ 0,5%

0.002%

Isopropanol

≤ 0,5%

Indetectable

Alcohol de butil

≤ 0,5%

Indetectable

Propanol

≤ 0,5%

Indetectable

Èter acètic

≤ 0,5%

Indetectable

Metil Isobutil Cetona

≤ 0,5%

Indetectable

Ciclohexano

≤ 0,388%

Indetectable

Òxid de dietilè

≤ 0,072%

Indetectable

Diclorometano

≤ 0,06%

0.0004%

Acetonitril

≤ 0,041%

Indetectable

N, N-dietilacetamida

≤ 0,109%

Indetectable

Aigua

≤ 4.0%

3.54%

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

Endotoxina bacteriana

≤ 0,025Eu / mg

<0.025eu>

Esterilitat

Cefoperazona sódica estètica

Estèril

Assaig
Cefoperazona Sodi

870ug / mg ~ 1015ug / mg
Base anhidra

936.9ug / mg

El nostre producte compleix amb la norma USP39

Altres noms:

5-Thia-1-azabiciclo [4.2.0] oct-2-en-2-carboxílic, 7 - [[(2R) - [[(4-etil-2,3-dioxo-1-piperazinil) carbonil] amino ] (4-hidroxifenil) acetil] amino] -3 - [[(1-metil-1H-tetrazol-5-il) tio] metil] -8-oxo-, sal monosòdic, (6R, 7R) - (9CI) ; 5-Thia-1-azabiciclo [4.2.0] àcid oct-2-en-2-carboxílic, 7 - [[[[(4-etil-2,3-dioxo-1-piperazinil) carbonil] amino] (4 -hidroxifenil) acetil] amino] -3 - [[(1-metil-1H-tetrazol-5-il) tio] metil] -8-oxo-, sal monosòdic, [6R- [6a, 7b (R *)] ] -; Bioperazona; CP 52640-2; Cefobis; Cefogram; Cefomicina; Cefoneg; Cefoperazona sodi; Cefoperazona sal sodi; Cefosint; Dardum; Farecef; Kefazon; Myticef; Novobiocyl; Pathozone; Peracef; Cefoperazona de sodi;

 

Top Quality, Xina Pure Cefoperazone Sodium Powder / Substance Factory a la Xina; Xina Cefoperazone Sodium Salt Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Cefoperazone Salt de sodi, fabricants d'API a la Xina.


Si esteu buscant la sal de sodi cefoperazona en pols, ep, usp (estèril) cas 62893-20-3, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: cefoperazona sal de sodi en pols bp, ep, usp (estèril) cas 62893-20-3, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like