Cefazolin Sodi CAS 27164-46-1

Cefazolin Sodium CAS 27164-46-1 Nom del Producte: Cefazolin Sodium Sinònims: Cefazolinum natricum, Cefazolina Sodio Número CAS: 27164-46-1 Característiques: Pols molt higroscòpic blanc o gairebé blanc. Contingut: BP, estàndard EP: 95% ~ 102% estàndard USP: 89.1% ~ 110.1% Fórmula: C 14 H 13 N 8 NaO 4 S 3 ...

Detalls del producte

Cefazolin Sodi CAS 27164-46-1 Cefazolin Sodium raw material API BP USP picture.jpg

Nom del producte: cefazolina sodi

Sinònims: Cefazolinum natricum, Cefazoline Sodium

Número CAS: 27164-46-1

Característiques: Pols molt higroscòpic blanc o gairebé blanc.

Contingut:

BP, estàndard EP: 95% ~ 102%

Norma USP: 89,1% ~ 110,1%

Fórmula: C 14 H 13 N 8 NaO 4 S 3

Cefazolin Sodium API raw material formula.gif

Paquet: 5KG / TIN, 2TINS / CARTON

Descripció:

(6R) -3 - [[(5-metil-1,3,4-tiadiazol-2-il) tio] metil] -8-oxo-7R- [[2- (1H-tetrazol-1-il) acetil ] amino] -5-thia-1-azabiciclo [4.2.0] àcid oct-2-en-2-carboxílic, sal monosòdic, en nom comú Cefazolin Sodi (també conegut com cefazolina o cefazolina) és un 1er semisintético generació de cefalosporina per a l'administració parenteral. El cefazolin sodi té una capacitat d'acció antibiòtica d'ampli espectre dirigida a la paret cel·lular bacteriana. Aconseguirà un elevat nivell de sèrum i s'excreta ràpidament a través de l'orina.

  Les infeccions que van passar a moltes parts del nostre organisme es poden tractar amb Cefazolin Sodium. Aquest fàrmac també s'aplica abans d'alguns tipus específics de cirurgia per a la prevenció d'infeccions. Cefazolin Sodium treballa per matar bacteris o prevenir el creixement de bacteris. Tanmateix, Cefazolin Sodium no és viable per tractar infeccions de virus com a refredats, grip, etc.


Ús: Cefazolin Sodi és la sal sódica de Cefazolin. Pertany a cefalosporina anti-biòtica contra infeccions. El cefazolin sodi també té alguna funció per prevenir infeccions. Es fa principalment en la injecció Cefazolin Sodium.


La principal indicació de cefazolin sodi és la infecció per bacteris cutànies. No es limita només a això. El Cefazolin Sodium també s'aplica àmpliament per tractar infeccions bacterianes moderadament greus relacionades amb el pulmó, l'os, l'articulació, l'estómac, la sang, la vàlvula cardíaca i el tracte urinari. Per ser més específic, Cefazolin Sodium és clínicament eficaç en la lluita contra infeccions causades per estafilococs i espècies estreptocòcines. El cefazolin sodi també s'aplica popularment en la profilaxi quirúrgica; També hi ha molts casos en què Cefazolin Sodium s'utilitza juntament amb el metronidazol.


Mecanisme d'acció Cefazolin Sodium:

Igual que les cefalosporines de la primera generació.  

Cefazolin Sodi Absorció:

El cefazolin sodi no serà absorbit pel tracte digestiu. S'ha d'administrar parenteralment. Només triguen una o dues hores a arribar a concentracions sèriques màximes després de la injecció intramuscular.  

Ruta d'eliminació de cefazolina sodi:

La concentració de Cefazolin Sodium serà molt baixa en la llet materna d'infermeria. Serà excretat sense canvis en l'orina. En les primeres 6 hores, uns seixanta per cent de Cefazolin Sodium s'excreta a l'orina. Aconseguirà setenta per cent fins a vuitanta per cent en aproximadament 1 dia.  

Mercat de Cefazolin Sodi:

Uzbekistan, Eslovènia, Bielorússia, Rússia, Vietnam, Tailàndia, Malàisia, Pakistan, Lituània, etc.


COA-Cefazolin Sodi

Ítems

ESPECIFICACIONS

RESULTATS

PERSONATGE

Cefazolina sodi

BLANC O PASSEIG BLANC

POLS, HIGROSCÒPICS

Passar

ROTACIÓ OPTICA ESPECÍFICA

-15 ° ∽ - 24 °

-20 °

ABSORCIÓ COEFICIENT

260 ∽ 300

274

IDENTIFICACIÓ

Cefazolina sodi

CONFORM

CONFORM

PH

4.0 ∽ 6.0

5.7

CLARITAT DE SOLUCIÓ

CONFORM

CONFORM

COLOR DE SOLUCIÓ

≤ 0,15

0.022

SUSTANCIA RELACIONADA

≤ 1,0% (SINGLE)

≤ 3,5% (TOTAL)

0,2%

0,5%

N, N-DIMETILANILINA

≤ 0,0020%

CONFORM

AIGUA

≤ 6.0%

0,4%

ENDOTOXINS BACTERIALS

<0.15 ui="">

CONFORM

ESTERILITAT

CONFORM

CONFORM

CONTINGUT

(AS SUBSTÀNCIA ANHIDORA)

95,0% ∽ 101,0% (assaig de

Cefazolina sodi)

96,3%

Pols de sègol de Cefazolina pura qualitat superior; Proveïdors de matèries primeres de cefazolina sodi a la Xina. Cefazolin Sodi API Fabricants.


Si esteu buscant el cefazolin sodium cas 27164-46-1, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like