Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Pols de sal de sodi BP, EP, USP CAS 69-57-8

Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Pols de sal de sodi BP, EP, USP CAS 69-57-8 Nom del producte: Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt Powder Sinònims: 4-Thia-1-azabicyclo [3.2.0] heptane-2-carboxylic acid , 3,3-dimetil-7-oxo-6 - [(fenilacetil) amino] -, sal monosòdic; Número CAS: 69-57-8 ...

Detalls del producte

Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Pols de sal de sodi BP, EP, USP CAS 69-57-8

Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt Powder BP, EP, USP.jpg

Nom del producte: Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Salt Sodium powder

Sinònims: 4-Thia-1-azabiciclo [3.2.0] heptà-2-carboxílic, 3,3-dimetil-7-oxo-6 - [(fenilacetil) amino] -, sal monosòdic;

Número CAS: 69-57-8

Característiques: Pols cristal·lí blanc o gairebé blanc. Pols estèril cristal·lí blanc, soluble en aigua.

Assay: 96.0% ~ 102.0% Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Salt sódico

Fórmula: C16H17N2NaO4S

Estructura:

Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt Powder BP, EP, USP formula.jpg

Paraules clau: Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP

Paquet: 10BOU / BAG; 2BAGS / DRUM; 1KG = 1.6Bou, 1Bou = 0.625Kgs

Estabilitat: La benzilpenicil·lina El sodi és estable. Però Penicil·lina G Sodi és incompatible amb una gran varietat de materials, inclosos àcids, agents oxidants, metalls pesants, alcohols, glicerol, tiomersal, molts agents tensioactius, àlcalis, peròxids, agents reductors, lanolina, glicol, sucres, amines, iode

Descripció:

Benzylpenicillin El sodi és un antibiòtic beta-lactam. Penicil·lina G El sodi és la forma de sal sodi de la bencilpenicil·lina. És semi sintètic. Benzylpenicillin Sodium té una activitat bactericida d'ampli espectre. El mecanisme d'acció per a bacteriòcids mitjançant la inhibició de la biosíntesi de la paret cel·lular bacteriana.

La penicil·lina G El sodi és efectiu contra la majoria dels bacteris gram-positius i contra els cocci gram-negatius.

La benzilpenicil·lina sodi inactiva les proteïnes d'unió a la penicil·lina que són importants per a la paret cel·lular bacteriana. Aquest efecte d'inactivació provocarà la lisi cel·lular bacteriana.

--------------

Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sal de sodi en pols API, matèria primera BP, EP, USP és un compost que és una sal sódica d'àcid bencilpenicílic. Normalment, es produeixen per alguns tipus de fongs de motlle. Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP pertany als antibiòtics de la sèrie de penicil·lina.

 

Forma de producció:

Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP és una pols fina, destinada a obtenir una solució. Es fabrica amb més freqüència en vials de 1.000.000 - 100.000 unitats de substància activa. Les solucions s'utilitzen per a efectes sistèmics en el cos (sovint intramuscularment), els efectes sobre els òrgans i els teixits que Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium API en pols, matèria primera BP, EP, USP és capaç de penetrar a través de la sang, i també com a mitjans d'exposició local. Normalment, la benzilpenicil·lina Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, la matèria primera BP, EP, USP no s'administrarà per via oral, ja que pot ser fàcilment destruïda per l'acció del suc gàstric.

 

El mecanisme d'acció:

Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP té un efecte bactericida sobre microorganismes sensibles en l'etapa de reproducció, i no afecta les cèl·lules que estan en repòs. Mentrestant, els bacteris ubicats a la intracel·lular també es veuran inhibits, i l'efecte bactericida s'observa fins i tot a molt baix Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Salt de sodi en pols API, concentració de matèria primera BP, EP, USP.

 

Després de la injecció intramuscular amb Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Salt de sodi en pols API, matèria primera BP, EP, USP, penetrarà ràpidament a la sang, des d'on s'estendrà als òrgans interns, teixits i fluids i es manté allí durant molt de temps. En les quantitats més importants, la benzilpenicil·lina Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, la matèria primera BP, EP, USP es troba en els ronyons, el fetge, els pulmons, els ganglis limfàtics, la melsa, en concentracions més baixes, en el teixit muscular, el pàncrees, pell Mala penetració de Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP al cartílag i teixit ossi, fluid cerebrospinal.

 

Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP està actiu contra els microorganismes següents:

Bacteris Gram-positius (pneumococs, estreptococs, estafilococs, difteria, etc.); Microbis gram negatius (gonococs, meningococs); pals formadors d'espores anaeròbics; Espiroquetes; actinomycetes i altres.

 

L'ús de Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP:

 

Comú, es prescriurà per tractar malalties del tracte respiratori inferior, infeccions de ferides, malalties dels òrgans de l'ENT, infeccions urinàries, endocarditis sèptica, malalties oculars, sífilis, inflamació de la medul·la espinal i el cervell i altres malalties causades per sensibles microbis, etc.

La durada del tractament serà determinada per la naturalesa i el curs de la patologia. Si 48-72 hores, encara no hi ha cap efecte, hi haurà un suggeriment dels metges que hauríem de canviar per utilitzar altres tipus d'antibiòtics.

-----------------------

Sal de sodi de benzilpenicil·lina (Benzylpenicillinum-natrium).

Sinònim: Benzylpenicillinum Natricum.

És pols blanc melkokristallichesky gust amarg, lleugerament gigroskopichen. Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP es pot destruir fàcilment quan els efectes dels àcids, àlcalis i oxidants, quan s'escalfa en solucions d'aigua, així com accions penintsilinazy. Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP també es destruirà lentament en les solucions d'emmagatzematge a temperatures ambientals.

És molt fàcilment soluble en aigua, soluble en alcohol.

 

Si utilitza Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP a dosis molt altes, especialment amb la introducció endolyumbalnom, pot conduir a esdeveniments neurotòxics com nàusees, vòmits, augment de la excitabilitat reflexiva, meningizma, símptomes, convulsions , coma, etc. S'ha de fer amb molta cura.

--------------------

Ruta d'administració de Benzylpenicillin Sodi:

Intramuscular, intravenosa.

Contraindicacions:

Al·lèrgia a les penicil·lines. Hipersensibilitat a qualsevol ingredient de la preparació.

Cal tenir en compte l'al · lèrgia creuada a altres beta-lactames com cefalosporinas.

NOTA: Si la benzilpenicil·lina sodi s'administra en dissolvents que contenen sodi a pacients amb insuficiència renal o insuficiència cardíaca, es pot produir una sobrecàrrega de Natrium i / o insuficiència cardíaca. Per tant, en aquesta situació, Benzylpenicillin Sodium no s'ha de reconstituir en líquids com la solució d'injecció de clorur de sodi. Si encara hi ha una funció renal alterada, grans dosis de Penicil·lina G Sodio poden causar irritacions cerebrals, convulsions i coma.

Les penicil·lines poden interferir amb: 1. Les proves de Coomb, 2. Proves que utilitzen bacteris, per exemple, la prova de Guthrie, 3. La prova de glucosa urinària, 4. Proves per a proteïnes urinàries o sèriques.

Incompatibilitats:

Benzylpenicillin La fórmula que conté sodi i ferro metàl·lic no hauria d'utilitzar-se junts.

La penicil·lina G El sodi també és incompatible amb la següent substància:

Hidroxizina, anfotericina B, cimetidina, prometazina, citarabina, flucloxacilina, metilprednisolona.

Propietats farmacocinéticas:

Benzylpenicillin Sodium pren efecte ràpid a la sang després de la injecció intramuscular. Aconseguirà les concentracions màximes en uns 15-30 minuts.

Com a professional de la Xina Sterile Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP proveïdor i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Sterile Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Salt en pols API, matèria primera BP, EP, USP de la Xina durant gairebé 10 anys.


COA de Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium:

Aparença
Benzylpenicillin Sodium

Pols cristal·lí blanc o gairebé blanc
Penicil·lina Sodi G

Compleix

Identificació
Benzylpenicillin Sodium

Ha de menjar
Penicil·lina Sodi G

Compleix

pH

5.5 ~ 7.5

6.7

Rotació específica

+ 285 ° ~ + 310 °

+ 296 °

Absorbància a 264 nm

0,80 ~ 0,88

0,82

Absorbància a 280nm

≤ 0,10

0.01

Absorbància a 325nm

≤ 0,10

0.01

Substància relacionada

≤ 1,0%

0,03%

2-Àcid etilhexanoic

≤ 0,5%

No detectat

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,0%

0,2%

Esterilitat

Heu de complir

Compleix

Endotoxines bacterianes

<0.16 iu="">

Compleix

Solubilitat en aigua

Fàcilment soluble en aigua

Compleix

Solubilitat en oli gras

Pràcticament insoluble

Compleix

Solubilitat en atol gras

Pràcticament insoluble

Compleix

Contingut (substància seca)
Benzylpenicillin Sodium

96,0% ~ 102,0%
Penicil·lina Sodi G

99,9%

Potència (substància seca)

Sobre 1Kg = 1.6Bou

1660U / MG

Top Quality, Xina Pure Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Powder / Substance factory in China; Xina Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Powder Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Benzylpenicillin Sodium, Penicillin G Sodium Powder API Fabricants a la Xina.


Si busqueu la benzilpenicil·lina sodi, la sal de sodi de penicil·lina g en pols, ep, usp cas 69-57-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: benzylpenicillin sodium, penicillin g sal de sodi en pols bp, ep, usp cas 69-57-8, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like