Clavulanat de potassi estèril diluït o tamponat amb 1: 1 de Syloid, clavulanat de potassi més sèrum 1: 1 matèria primera

Clavulanat de potassi estèril diluït o tamponat amb Syloid 1: 1, Clavulanate Potassium Plus Syloid 1: 1 Raw Material Nom del producte: Clavulanato de potassi amb Syloid 1: 1, Clavulanat Potassi Plus Syloid 1: 1 Aspecte: Pols cristal·lí blanc o gairebé blanc, Relació Higroscòpica : Clavulanat ...

Detalls del producte

Clavulanat de potassi estèril diluït o tamponat amb Syloid 1: 1, Clavulanat Potassi Plus Syloid 1: 1 Matèria primera

Sterile Potassium Clavulanate Diluted Or Buffered With Syloid 1:1 , Clavulanate Potassium Plus Syloid 1:1 Raw Material.jpg


Nom del producte: Clavulanat de potassi amb Syloid 1: 1, Clavulanat Potassi Plus Syloid 1: 1

Aspecte: Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca, Higroscòpica

Ràtio: clavulanat potassi: Syloid = 1: 1 (en pes)

Paquet: 25Kgs / Tambor

Vida útil: 3 anys a l'embalatge original en condicions d'emmagatzematge

Condicions d'emmagatzematge: ben segellat, eviteu la llum i la humitat

Estat físic: sòlid.

Forma: pols.

Identificació: HPLC

Solubilitat: soluble en aigua i alcohol.

Assay (HPLC, clavulanat de potassi): 45,6 ~ 53,55% W / W

Paraules clau: Clavulanat de potassi Syloid; Clavulanat potassi Plus Syloid 1: 1; Clavulanat de potassi amb Syloid 1: 1; Clavulanat de potassi i sílloides

Especificacions:

Impuresa individual: <>

Total impureses: <>

Mètode: USP i BP.

---------------------

El clavulanat de potassi del grup Fengchen emmagatzemat amb Syloid es pot fabricar i fabricar d'acord amb les ordres del client.
La nostra Clavulanate Potassium Plus Syloid 1: 1 API, Raw Material BP, USP, EP és fabricada i exportada a tots els països de l'Orient Mitjà i els altres continents com Uzbekistan, Tailàndia, Bangladesh, Vietnam, Cambodja, Rússia, Bielorússia, Lituània, Eslovènia, Nova Zelanda , Bielorússia, Ucraïna, Corea, Japó, etc.

Cada any, la Xina exporta uns 20Mts de clavulanat de potassi i de matèries primeres Syloid al mercat mundial. El clavulanat de potassi del grup Fengchen emmagatzemat amb Syloid pren almenys el 15% de la quota de mercat.

  

Som Clavulanat de potassi Syloid; Clavulanate Potassium Plus Syloid 1: 1 proveïdors / fabricants de la fàbrica de porcellana. També podem produir el clavulanat de potassi amb Syloid 1: 1; Clavulanat de potassi i sílloide segons el requisit del client. Tractem sempre el nostre millor esforç per convertir-nos en el bon clavulanat de potassi Syloid; Clavulanat potassi Plus Syloid 1: 1; Clavulanat de potassi amb Syloid 1: 1; Fabricants / proveïdors de Clavulanat de potassi i Syloid i acullen al client de tot el món per contactar amb FENGCHEN GROUP.

--------------------

Descripció:

El nom internacional no propietari d'aquest producte és clavulanat potassi + síloide, clavulanat de potassi diluït o tamponat amb síloide (diòxid de silici).

El nostre producte és una barreja de Clavulanat Potassi i Syloid, el reatio és de 1: 1 en pes.

Nom Índex químic abstracte Potassi (2R, 3Z, 5R) -3- (2-hidroxietiliden) -7-oxo-4-oxo-l-azabiciclo [3.2.0] heptano-2-carboxilat, la sal potàssica d'una substància produïda pel creixement de certes taques de Streptomyces clavuligerus o obtingudes per qualsevol altre mitjà.

En condicions normals, el clavulanat de potassi pur molt inestable, Syloid s'afegeix per fer-lo estable abans de l'ús.

Característiques: una barreja en pols de clavulanat potassi i Syloid en una proporció de pes 1: 1.

Aplicació de clavulanato de potassi diluït o tamponat amb síloide

Indicació de clavulanato de potassi diluït o amortidor amb síloide:

Potenciació de l'acció de amoxicil·lina i tiarcil·lina.

Certificat d'anàlisi: contacteu amb nosaltres per obtenir el COA detallat

Clavulanat de potassi amb informació de MSLO Syloid: contacteu amb nosaltres per obtenir-lo.

Clavulanato de potassi diluït o amortidor amb sloïdal (1: 1) USP Usage And Synthesis

-Si us plau, mireu-nos els detalls.

Clavulanat esteril de qualitat superior, potassi més 1: 1 pols de Syloid / substància a la Xina; Clavulanat de potassi de la Xina amb proveïdors de matèria primera 1: 1 de Syloid a la Xina. Clavulanat de potassi de la Xina amb fabricants d'API 1: 1 de Syloid a la Xina.


Si esteu buscant el clavulanat de potassi estèril diluït o tamponat amb 1: 1 de sloïde, clavulanat potassi més 1:01 de matèria primera syloid, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: clavulanat de potassi estèril diluït o tamponat amb 1: 1 sloïde, clavulanat de potassi més 1: 1 matern prim de syloid, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like