Piperacilina esteril Sodi i Tazobactam Sodi 8: 1, o Piperacilina Sodi Plus Tazobactam Sodi 8: 1

Sodium Piperacillin esteril i Tazobactam Sodium 8: 1 o Piperacillin sodium Plus Tazobactam Sodium 8: 1 Nom del producte: Piperacilina sodi i Tazobactam Sodi 8: 1, o Piperacilina sodi Plus Tazobactam Sodi 8: 1 Aparença: Pols blanc a blanc Contingut: Piperacil·lina sodi: Tazobactama ...

Detalls del producte

Piperacilina esteril sòdica i Tazobactam Sodi 8: 1, o Piperacilina Sodi Plus Tazobactam Sodi 8: 1

Sterile Piperacillin Sodium And Tazobactam Sodium 8:1, Or Piperacillin Sodium Plus Tazobactam Sodium 8:1.jpg


Nom del producte: Piperacillina sòdica i Tazobactam Sodi 8: 1, o Piperacil·lina Sodi Plus Tazobactam Sodi 8: 1

Aspecte: pols blanc a blanc

Relació: Piperacil·lina Sodi: Tazobactam Sodi = 8: 1

Paquet: 6 kg / llauna; 2Tins / Cnn

Emmagatzematge: s'ha d'emmagatzemar en un recipient ben tancat a baixa temperatura, mantenir-se lluny de la humitat, la calor i la llum.

Perllongament: 3 anys a l'embalatge original sota 'condicions d'emmagatzematge'

Paraules clau: Piperacilina Sodi i Tazobactam Sodi 8: 1, Piperacilina Sodi Plus Tazobactam Sodi 8: 1

Descripció:

Aquest producte és una barreja de Piperacillina sòdica i Tazobactam Sodi. La proporció en pes és 8: 1.

Indicacions i usos:

Antibacterià; antibiòtic β-lactama; combinació fixa de piperacilina (una penicil·lina d'espectre estès) i tazobactama (un inhibidor de la β-lactamasa).

--------------------------------

Mecanisme d'acció:

El piperacil·lin sodi d'aquesta barreja inhibirà la síntesi de la paret cel·lular bacteriana, que conduirà a la mort cel·lular. Mentre que el tazobactam sodi juga un paper important en l'augment i la promoció de l'eficàcia de la piperacilina sodi.

 

Les preparacions més populars de Piperacillina sòdica i / Plus Tazobactam Sodi:

Pols per injecció: 2 g de piperacil·lin sodi i 0,25 g de tazobactam sodi / ampolla; 3 g de piperacilina i 0,375 g de tazobactam / ampolla, 4 g de piperacilina i 0,5 g de tazobactam / ampolla, és a dir, Piperacilina Sodi i / més Tazobactam Sodi 8: 1. L'única diferència és l'import total. La relació és igual.

 

Indicacions i dosificacions de Piperacillina sòdica i / Plus Tazobactam Sodi:

Aquest medicament és molt efectiu per a les indicacions següents:

Pneumònia adquirida a la comunitat; apèndix trencat; peritonitis; malaltia inflamatòria pèlvica; infeccions de la pell i l'estructura de la pell, etc.

 

Contraindicacions de Piperacillina sòdica i / Plus Tazobactam Sodi:

1. Hipersensibilitat a penicil·lines, cefalosporinas, imipenemes o inhibidors beta-lactosas.

2. Els nounats

 

Precaucions i NOTES, especialment sota les següents condicions de la llista:

1.Pacients amb restriccions de sodi

2. Els que pateixen insuficiència cardíaca, insuficiència renal (en nens), convulsions, trastorns de sagnat, uremia, hipocalemia, fibrosi quística

3. nens menors de dotze anys.

4. pacient embarassada o lactant.

Les condicions anteriors han de prestar especial atenció quan estiguem tractant d'utilitzar Piperacillin sodium i / Plus Tazobactam Sodium 8: 1.

------------------------------------

Classificació de Piperacilina Sodi: penicil·lines d'espectre ampli

Nom químic: [2S- [2α, 5α, 6β (S *)]] - 6 - [[[[(4-Etil-2,3-dioxo-1-piperazinil) carbonil] amino] fenilacetil] amino] -3 , 3-dimetil-7-oxo-4-tia-1-azabiciclo [3.2.0] sal monosòdic d'heptà-2-carboxílic àcid

 

Introducció de Piperacilina Sodi:

Antibacterià; antibiòtic β-lactama; combinació fixa de piperacilina (una penicil·lina d'espectre estès) i tazobactama (un inhibidor de la β-lactamasa).

 

Usos i aplicacions per Piperacillin Sodium Plus / i Tazobactam Sodium:

Infeccions ginecològiques i obstètriques; Tractament de la endometritis post-partum o de la malaltia inflamatòria pélvica (PID) causada per Escherichia coli productora de β-lactamasa resistent a la piperacilina però susceptible a piperacil·lina sodi i tazobactama sodi.

 

1. Infeccions respiratòries del tracte:

Tractament de la neumonia adquirida a la comunitat moderadament greu (CAP) causada per Haemophilus influenzae que produeix β-lactamasa resistent a la piperacil·lina però susceptible a piperacil·lina de sodi i tazobactam sodi.

 

2.Piperacil·lina sodi i / Plus Tazobactam Sodium 8: 1 també funcionarà bé quan el tractament de combat de pneumònia nosocomial moderada a severa provocada per S. aureus que produeix β-lactamasa és resistent a la piperacil·lina però susceptible a piperacil·lina sodi i tazobactama sodi o causada per Acinetobacter baumanii, H. influenzae, Klebsiella pneumoniae o Ps. aeruginosa resistent a piperacil·lina però susceptible a piperacil·lina sodi i tazobactam sodi. Per pneumònia nosocomial causada per Ps. aeruginosa, usada conjuntament amb un aminoglucósido o fluoroquinolona amb activitat antipsudomonal (per exemple, ciprofloxacina, levofloxacina).

 

3. Per al tractament empíric de la PAC en adults amb factors de risc de Pseudomonas aeruginosa, IDSA i ATS recomanen un règim de combinació que inclou un β-lactam antipneumocócico, antisudomonal (piperacilina i tazobactam, cefepima, imipenem, meropenem) i ciprofloxacina o levofloxacina; una d'aquestes β-lactames, un aminoglucósido i azitromicina; o una d'aquestes β-lactames, un aminoglucósido i una fluoroquinolona antineumocòccica.41 Si Ps. L'aeruginosa ha estat identificada mitjançant assaigs microbiològics adequats, aquests experts recomanen el tractament amb un règim que inclou una β-lactam antisudomonal (cefepime, ceftazidime, aztreonam, imipenem, meropenem, piperacillin, ticarcilina) i ciprofloxacina, levofloxacina o un aminoglucósido.

 

4. Sèpticèmia:

Piperacillina sòdica i / Plus Tazobactam Sodium 8: 1 es pot utilitzar per al tractament de septicemial causada per bacteris gram-negatives susceptibles. Per al tractament empíric inicial de sepsis que amenaça la vida, treballa conjuntament amb la vancomicina amb o sense un aminoglucósido.

 

5. Infeccions urinàries del tracte (UTI)

Piperacillina sòdica i / Plus Tazobactam Sodium 8: 1 també és capaç de tractar UTI en pacients hospitalitzats; S'utilitza juntament amb o sense un aminoglucósido.

 

6. A més, Piperacillin sodium i / Plus Tazobactam Sodium 8: 1 també funcionen bé per al tractament empíric inicial de la pneumònia adquirida a l'hospital, la pneumònia associada al ventilador o la pneumònia associada a la salut en adults que estan greument malalts o tenen un començament tardà Les malalties o els factors de risc per a bacteris multiresistents, ATS, IDSA i altres metges recomanen una cefalosporina antipseudomonal (cefepime, ceftazidime), penicil·lina antisudomonal (piperacil·lina sodi i tazobactam sodi, ticarcil·lina i clavulanat), o un carbapenem antipseudomonal (imipenem, meropenema) utilitzat juntament amb un aminoglicósido (amikacina, gentamicina, tobramicina) o fluoroquinolona antipseudomonal (ciprofloxacina, levofloxacina). Piperacillina sodi i / Plus Tazobactam Sodium 8: 1 també s'utilitza en hospitals on el sèrum de Staphylococcus és resistent a la resistència a oxacilina (meticilina) o si hi ha factors de risc d'aquestes soques, el règim inicial també hauria d'incloure vancomicina o linezolid.

 

Infeccions de l'estructura de pell i pell:

Piperacillina sodi i / Plus Tazobactam Sodium 8: 1 també es pot utilitzar per combatre infeccions complicades de la pell i l'estructura de la pell (com ara cel·lulitis, abscés cutani, infeccions isquèmiques / diabètiques, etc.) que es relacionen amb la producció de β-lactamesa Staphylococcus aureus resistent a la piperacilina però susceptible a piperacil·lina de sodi i tazobactam sodi.

-------------------------------------

Piperacillina sòdica i / més Tazobactam sodi per a l'injecció és un producte de barreja antibacteriana injectable que consisteix en l'antibiòtic semisintètic piperacil·lin sodi i l'inhibidor de la β-lactamasa tazobactam sodi per a l'administració intravenosa.

 

Piperacillina sòdica és una penicil·lina semisintètica d'espectre ampli per a ús parenteral derivada de D (-) - a-aminobencilpenicil·lina. El nom químic de piperacillin sodium és el sòdic (2S, 5R, 6R) -6 - [(R) -2- (4-ethyl-2,3-dioxo-1-piperazinecarboxamido) -2-fenilacetamido] -3, -3 -dimetil-7-oxo-4-tia-1-azabiciclo [3.2.0] heptano-2-carboxilat. La fórmula química és C23H26N5NaO7S, i el pes molecular és de 539,54.

El tazobactam sodi, un derivat del nucli de la penicil·lina, és una sulfona d'àcid penicilálico. El seu nom químic és el sòdic (2S, 3S, 5R) -3- metil-7-oxo-3- (1H-1,2,3-triazol-1-ilmetil) -4-tia-1-azabiciclo [3.2.0 ] heptà-2-carboxilat-4,4-diòxid. La fórmula química és C10H11N4NaO5S i el pes molecular és de 322.3.

Piperacillina sòdica i / més la combinació parenteral d'injecció de sodi de Tazobactam és una pols esterilitzada blanca a fosca constituïda per piperacilina i tazobactam com les seves sals de sodi envasades en ampolles de vidre. Piperacillina sòdica i / més Tazobactam sodi no conté excipients o conservants.

 

-----------------------------------

1 INDICACIONS I ÚS

Piperacillina sòdica i / més tazobactam sodi per a injecció és un producte de combinació que consisteix en una antibacteriana de tipus penicil·lina, piperacil·lina i un inhibidor de la β-lactamasa, tazobactam, indicada per al tractament de pacients amb infeccions de moderada a severa causades per aïllaments susceptibles del dissenyat bacteris en les condicions que es detallen a continuació.

 

1 Infeccions intraabdominals

Apendicitis (complicada per ruptura o abscés) i peritonitis causada per aïllats de la producció de β-lactamesa d'Escherichia coli o dels següents membres del grup Bacteroides fragilis: B. fragilis, B. ovatus, B. thetaiotaomicron o B. vulgatus. Els membres individuals d'aquest grup es van estudiar en menys de 10 casos.

 

2 Infeccions de la pell i la pell

Piperacillina sòdica i / més tazobactam sodi ajudarà a curar infeccions complicades de la pell i la estructura de la pell, com ara celulitis, abscessos cutanis i infeccions isquèmiques / diabètiques causades per aïllats de Staphylococcus aureus en β-lactamesa.

 

3 Infeccions pèlvicas femenines

Piperacillina sòdica i / més tazobactam sodi lluitaran contra la endometritis postpart o la malaltia inflamatòria pèlvica causada per l'aïllament de Escherichia coli produint β-lactamesa.

 

4 Pneumònia adquirida a la comunitat

La pneumònia adquirida a la comunitat (només la gravetat moderada) també pot ser causada efectivament per la producció d'aïllats de β-lactamesa d'Haemophilus influenzae controlats per Piperacillina sòdica i / més tazobactam sodi.

 

5 Pneumònia nosocomial

Piperacillina sodi i / a més de tazobactam sodi 8: 1 també és bo per combatre la pneumònia nosocomial (moderada a severa) causada per la producció d'β-lactamesas aïllades de Staphylococcus aureus i per piperacillina sodi / tazobactam sodi-susceptible Acinetobacter baumannii, Haemophilus influenzae, Klebsiella pneumoniae, i Pseudomonas aeruginosa (la pneumònia nosocomial causada per P. aeruginosa hauria de ser tractada en combinació amb un aminoglucósido)

1.6 Ús

Piperacil·lina sodi i / més tazobactam sodi reduirà el desenvolupament de bacteris resistents als fàrmacs i mantindrà l'efectivitat de la piperacilina i la tazobactam per a la injecció i altres fàrmacs antibacterians, la piperacilina sodi i el tazobactam sodi per a la injecció, només s'haurien d'utilitzar per tractar o prevenir infeccions provades o fortament sospitosos de ser causats per bacteris.

--------------------------


Certificat d'anàlisi de Piperacillina sodi i Tazobactam Sodi 8: 1

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols blanc o gairebé blanc

Compleix

Identificació A

El temps de retenció dels cims importants en el cromatograma de la preparació de l'assaig hauria de correspondre al que figura en el cromatograma de la preparació estàndard que s'obté en l'assaig.

Compleix

Substàncies relacionades

Compostos relacionats amb Tazobactam A ≤ 1,0%

0.16%

Piperacilina impuresa 4 ≤ 1,0%

0,07%

Piperacilina impuresa 1 ≤ 1,0%

0,09%

Compost relacionat amb Piperacilina A ≤ 5,0%

0,05%

Compost relacionat amb Piperacilina C ≤ 1,0%

0,37%

Impureses de piperacilina 5 ≤ 1,0%

Absent

Impureses de piperacilina 6 ≤ 1,0%

0,07%

Qualsevol impuresa no especificada ≤ 1,0%

0,05%

Impuresa total ≤ 5,0%

0,76%

Esterilitat

Ha de ser estèril

estèril

Aigua

≤ 2,5%

0,82%

pH

5.0 ~ 7.0

5,89

Un assumpte particular

≥ 10um: no superi els 6000

289.2 Partícules / g

≥25um: no superar 600

37.9 Partícules / g

Endotoxines bacterianes

≤ 0,04 EU / mg de Piperacilina Sodi i Tazobactam Sodi barreja

<0,04 eu="">

Assaig

Piperacilina: ≥76,5%

82,6%

Tazobactama: ≥9.6%

10,4%

Dissolvents Residuals

Acetona ≤ 0,5%

0.002%

Acetil etílic ≤ 0,5%

0,03%

Diclorometano ≤ 0,06%

0.007%

Piperacilina esteril de sodi i Tazobactam Sodi 8: 1 pols / substància a la Xina; Xina Piperacilina Sodi i Tazobactam Sodi 8: 1 Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Piperacillina sòdica més Tazobactam Sodi 8: 1 fabricants d'API.


Si esteu buscant la piperacilina esteril sódica i tazobactam sodi 8: 1, o piperacil·lina sodi més tazobactam sodi 8: 1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: piperacilina esteril sodi i tazobactam sodi 8: 1, o piperacil·lina sodi més tazobactam sodi 8: 1, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada