Procaine Benzylpenicillin o Penicillin G Procaine CAS 54-35-3

Procaine Benzylpenicillin o Penicillin G Procaine CAS 54-35-3 API Raw Material powder Nom del producte: Procaine Benzylpenicillin o Penicillin G Procaine Sinònims: Procaine Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine, Benzylpenicillin procaine, Procaine Penicillin G, Novocaine Benzylpenicillin, Penicillin G Novocaine CAS .. .

Detalls del producte

Procaine Benzylpenicillin o Penicillin G Procaine CAS 54-35-3

Procaine Benzylpenicillin Or Penicillin G Procaine.png


Nom del producte: Procaine Benzylpenicillin o Penicillin G Procaine

Sinònims: Procaine Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine, Benzylpenicillin procaine, Procaine Penicillin G, Novocaine Benzylpenicillin, Penicillin G Novocaine

Número CAS: 54-35-3

Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Assay: 96.0% ~ 102.0% Procaine Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine

Fórmula: C29H38N4O6S

Fórmula d'estructura:

Procaine Benzylpenicillin Or Penicillin G Procaine formula.png

Informació del paquet: 20BOU / tambor
Paraules clau: Procaine Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine, Procaine Penicillin G, Benzylpenicillin Procaine, Penicil·lina G Novocaine API Raw Material Po

Nom químic: 2-dietilaminoetil 4-aminobenzoato (6R) - (2-fenilacetamido) penicil·linat monohidrat

Descripció:
Procaine Benzylpenicillin o Penicillin G Procainea combinació de Penicil·lina G i Procaine.
La penicil·lina G és un antibiòtic. És per això que es considera que la penicil·lina G posseeix efectivitat principalment contra organismes gram-positius. Alguns organismes Gram negatius com Neiserria gonorrhoeae i Neiserria meningitidis també són susceptibles a la penicil·lina G.
La penicil·lina G també es coneix com a benzilpenicil·lina. Procaine també es coneix com Novacaine.
La benzilpenicil·lina conté una cadena lateral de fenilacetil 6 '. En les solucions aquoses àcides, s'informa que la penicil·lina es descompon en àcid penílic i àcid penilèic.
Procaine o Novocaine és un bloquejador de canals de sodi conegut amb una varietat d'efectes inhibidors.
En el múscul esquelètic, la procaïna (Novocaine) ha inhibit l'alliberament del calci induït per calcio. També es detecta que Procaine actua com un inhibidor de la metilació de l'ADN i provocarà la desmetilació i la reactivació dels gens silenciats per metilació.
Es diu que la procaína o la novocaïna indueixen apoptosis neuronal d'una manera correlacionada amb la solubilitat lipídica del compost.
La procaína bencilpenicilina, també coneguda com Procaine Penicillin G, és un antibiòtic útil per al tractament d'una sèrie d'infeccions bacterianes. És una forma de penicil·lina que és una combinació de bencilpenicil·lina i l'agent anestèsic local procaïna. Després d'una injecció intramuscular profunda, s'absorbeix lentament a la circulació i es hidrolitza a la bencilpenicil·lina, per la qual cosa s'utilitza quan es requereixen concentracions prolongades de benzilpenicil·lina. Aquesta combinació està dirigida a reduir el dolor i molèsties associades a una gran injecció intramuscular de penicil·lina. S'utilitza àmpliament en entorns veterinaris.

Ús:
Procaine Benzylpenicillin també coneguda com Penicil·lina G Procaine, Procaine Penicillin G, Benzylpenicillin Procaine, Penicil·lina G Novocaine. Té la funció de Procaine i Penicil·lina. Funcionen junts.
Procaine Benzylpenicillin és una substància àmpliament utilitzada en l'àrea farmacèutica.


Com a professional de la Xina Penicil·lina G Procaine, Procaine Penicillin G Raw Material Supplier and Manufacturer a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Procaine Benzylpenicillin, Benzylpenicillin Procaine, Penicillin G Novocaine API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

-------------------

La procaína bencilpenicilina també coneguda com penicil·lina G procaïna, Penicil·lina G Procaine, Procaine Penicillin G, Benzylpenicillin Procaine, Penicil·lina G Novocaïna, és un antibiòtic que ajudarà al tractament de moltes infeccions bacterianes. En concret, Procaine Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine, Procaine Penicillin G API Raw Material Powder està àmpliament indicada per a sífilis, antrax, infeccions bucals, pneumònia, difteria, cel·lulitis i picades d'animals. Benzylpenicillin Procaine, Penicillin G La novocaïna es dóna per injecció en un múscul.

 

No obstant això, hi pot haver efectes secundaris que inclouen dolor en el lloc d'injecció, problemes de coagulació sanguínia, convulsions i reaccions al·lèrgiques, incloent anafilaxis, etc. La procaína Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine, Procaine Penicillin G també s'utilitza popularment per tractar la sífilis. No es recomana per a les persones que tenen antecedents d'al·lèrgia a la penicil·lina o al·lèrgia procaine. Ús de Benzylpenicillin Procaine, Penicil·lina G La novocaïna durant l'embaràs i la lactància materna és relativament segura. La procaína bencilpenicil·lina es troba en la família de medicaments de la penicil·lina i beta lactama. Procaine Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine, Procaine Penicillin G actua a través de benzylpenicillin i matarà els bacteris. Procaine fa que la combinació d'acció prolongada [3].

L'any 1948, Benzylpenicillin Procaine, Penicil·lina G Novocaine va ser introduïda per primera vegada per a ús farmacèutic. Es tracta dels medicaments més efectius i segurs necessaris en un sistema de salut.

 

Usos mèdics:

Les indicacions específiques per Procaine Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine, Procaine Penicillin G són les següents:

-Sifilis

Als Estats Units, Bicillin CR (una suspensió injectable que no recomana 1,2 milions d'unitats de penicil·lina de benzatina i 1,2 milions d'unitats de penicil·lina procaïna per 4 ml) per tractar sífilis, ja que conté només el 50% de la dosi suggerida de Benzylpenicillin Procaine, Penicillin G Novocaine. S'han produït errors de medicació a causa de la confusió entre Bicillin LA i Bicillin CR. Com a resultat, s'han realitzat canvis en els envasos de productes; Concretament, l'expressió "No per al tractament de la sífilis" s'ha afegit en text vermell tant a les etiquetes de xeringues de Bicillin CR com a les de la sèrie Billin CR 900/300.

-Ajuntament amb Eritromicina, Procaine Benzylpenicillin, Penicil·lina G Procaine, Procaine Penicillin G s'utilitza per tractar la grip estrepta, que es dóna com una injecció IM

-

Benzylpenicillin Procaine, Penicillin G Novocaine també s'utilitza com a complement en el tractament de l'antrax.

 

Efectes adversos de Benzylpenicillin Procaine, Penicil·lina G Novocaïna:

A dosis altes, la penicil·lina procaïna pot provocar convulsions i anomalies del SNC a causa de la procaïna present en ella.

 

Mecanisme d'acció de Procaine Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine, Procaine Penicillin G:

Aquest producte és una forma de penicil·lina que és una combinació de bencilpenicil·lina i l'agent anestèsic local procaïna. Després d'una injecció intramuscular profunda, Benzylpenicillin Procaine, la penicil·lina G Novocaine s'absorbeix a la circulació lentament i es hidrolitza a la bencilpenicil·lina. Per tant, Procaine Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine, Procaine Penicillin G s'utilitza on es necessiten concentracions prolongades de benzilpenicil·lina en el tractament.

-----------------------

Índexs principals de Penicil·lina G Novocaïna (Penicil·lina G Procaine)


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Penicil·lina G Novocaïna

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Compleix

Identificació
Penicil·lina G Procaine

L'espectre IR compleix amb el de referència estàndard (IR)

Compleix

pH (50 mg / 15 ml H2O)

5.0 ~ 7.5

5.9

Rotació òptica específica

+ 165 ° ~ + 180 °

+ 172 °

Humitat

2,8% ~ 4,2%

3.1%

Substàncies relacionades

Impuresa A: No més que l'àrea del pic corresponent en el cromatograma obtingut amb solució de referència (c) ≤ 0,024%

Àcid 4-aminobenzoic:
0.003%

Qualsevol altra impuresa (B, C, D, E): per a cada impuresa no superior a la zona del bec a causa de la benzilpenicil·lina en el cromatograma obtingut amb la solució de referència (c) ≤ 1%

No detectat

Dissolvents residuals (GC)

n-Butanol ≤ 5000ppm

89ppm

Acetat d'etil ≤ 5000ppm

8ppm

Endotoxines bacterianes

<0,10 iu="">

<0,10 iu="">

Procaine (HPLC)

39.0% ~ 42.0%

40,9%

Procaine Benzylpenicilln
(Penicil·lina G Novocaïna)

96,0% ~ 102,0%

99,4%

Esterilitat

Heu de complir

Compleix

Aquest producte compleix amb els estàndards BP i EP.

Pure Procaine Benzylpenicillin, Penicil·lina G Procaine, Procaine Penicillin G, Benzylpenicillin Procaine Powder / Substance Factory a Xina; Xina Procaine Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine, Procaine Penicillin G, Benzylpenicillin Procaine Raw Material Suppliers a la Xina. Xina Procaine Benzylpenicillin, Penicillin G Procaine, Procaine Penicillin G, Benzylpenicillin Procaine API Fabricants a la Xina.

Si esteu buscant la procaína bencilpenicil·lina o penicil·lina g procaïna cas 54-35-3, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: procaine benzylpenicillin o penicillin g procaine cas 54-35-3, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like