Ampicil·lina Sodi i (més) Sulbactam Sodium raw material API 2: 1 per a grau d'injecció

Ampicil·lina Sodi i (més) Sulbactam Sodium raw material API 2: 1 per a la injecció; Ampicil·lina Sodi i Sulbactam Sodi Mixta 2: 1 per a la injecció Nom del producte: Ampicil·lina Sodi i Sulbactam Sodi Mescla 2: 1 per a la injecció Sinònims: Ampicil·lina Sodi i Sulbactam Sodi Característiques: Pols blanc. Assay i Potència: Ampicil·lina ≥563ug / mg Subactama ≥280ug / mg Paquet: ...

Detalls del producte

Ampicil·lina Sodi i (més) Sulbactam Sodium raw material API 2: 1 per a grau d'injecció       Ampicillin Sodium and (plus) Sulbactam Sodium raw material API 2:1 for Injection.jpg

Nom del producte: Ampicil·lina Sodi i (més) Sulbactam Sodium raw material API 2: 1 per injecció

Sinònims: Ampicil·lina Sodi i Sulbactam Sodi

Característiques: pols blanca.

Assaig i potència:

Ampicil·lina ≥563ug / mg

Subactama ≥280ug / mg

Paquet: 6KG / TIN; 2TINS / CTN

Descripció de l'ampicil·lina sòdica i / més la sulbactama de matèria primera de sodi API:

Ampicil·lina sódica es deriva del nucli de la penicil·lina, l'àcid 6-aminopenicilánico. Químicament, és monosòdic (2S, 5R, 6R) -6 - [(R) -2-amino-2-fenilacetamido] -3, 3-dimetil-7-oxo-4-tia-1-azabiciclo [3.2.0 ] heptà-2-carboxilato i té un pes molecular de 371,39. La seva fórmula química és C16H18N3NaO4S.

Sulbactam sodi és un derivat del nucli bàsic de la penicil·lina. Químicament, el sulbactam sòdic és la penicil·lin sulfona de sodi; Sodi (2S, 5R) -3,3-dimetil-7-oxo-4-tia-1-azabiciclo [3.2.0] heptano-2-carboxilat 4,4-diòxid. La seva fórmula química és C8H10NNaO5S amb un pes molecular de 255,22.

La combinació de l'API de materies primeres de sodi i ampicil·lina s'utilitza per tractar certes infeccions causades per bacteris, incloses les infeccions de la pell, els òrgans reproductors femenins i l'abdomen (àrea entre el pit i la cintura). L'ampicil·lina es troba en una classe de medicaments anomenats antibiòtics tipus penicil·lina. Funciona per aturar el creixement de bacteris. Sulbactam El sodi es troba en una classe de medicaments anomenats inhibidors de beta-lactamesa. Funciona prevenint que els bacteris destrueixin ampicil·lina. Els antibiòtics no funcionen per a refredats, grip o altres infeccions virals.

 

Farmacodinàmica de l'ampicil·lina sodi i / a més de la materia prima sódica de sulbactam API:
Acció antibiòtica: Ampicil·lina El sodi és bactericida; s'adhereix a les proteïnes bacterianes d'unió a la penicil·lina, inhibint així la síntesi de la paret cel·lular bacteriana. Sulbactam El sodi inhibeix la beta-lactamesa, un enzim produït per bacteris resistents a ampicilina que degrada l'ampicil·lina.

 

Contraindicacions i precaucions de l'ampicil·lina sodi i / a més de la matèria sòbria de sulbactam API:
Contraindicat en pacients hipersensibles a fàrmacs o altres penicil·lines. Utilitzeu amb precaució als pacients amb erupció maculopapular.

 

COA-Ampicil·lina Sodi i / Plus Sulbactam Sodi Mixta 2: 1 per a la injecció

Nom del producte

Ampicil·lina Sodi i Sulbactam Sodi (2: 1) per a la injecció

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols blanca.

Una pols blanca

Identificació

Els temps de retenció del major
pics al cromatograma de la
La preparació de l'assaig correspon a
aquells en el cromatograma de la
Preparació estàndard, tal com s'obté
en l'assaig.

Compleix

pH

8,0 ~ 10,0

8.7

Aigua

≤ 2.0%

0,2%

Partícules visibles

Conformes

Conformes

Cristal·litat

Conformes

Conformes

Paticulat de la matèria

≥10 μm ≤ 6000 partícules / g

≥25 μm ≤ 600 partícules / g

356 partícules / g

0 partícules / g

Endotoxines bacterianes

≤ 0.17EU / mg

0.08EU / mg

Esterilitat

Heu de complir el requisit

Compleix

Clorur de metilè

≤ 600 ppm

425ppm

Etanol

≤ 5000ppm

992ppm

Assaig

Ampicil·lina ≥563ug / mg

Sulbactam ≥280ug / mg

589ug / mg

300ug / mg

Ampicil·lina pura i sòlida de sulbactama, barreja de pols de sodi; Ampicil·lina Sodi i Sulbactam Sodium Mixture Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Ampicilina Sodi i Sulbactam Sodi Mixt API Fabricants.


Si esteu buscant l'Ampicillin Sodium i (més) Sulbactam Sodium raw material API 2: 1 per al Grau d'injecció, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like