Clorhidrato de tetracaïna o matèria primera en pols de tetracaïna HCl, API CAS 136-47-0

Clorhidrato de Tetracaïna o Tetracaine Hcl Powder Raw Material, API CAS 136-47-0 Nom del Producte: Clorhidrato de Tetracaïna o Tetracaïna HCl Número de CAS: 136-47-0 Característiques: Pols cristal·lina blanca Assay: 99.0% ~ 101.0% Tetracaïna HCl Fórmula: C15H25ClN2O2 Fórmula d'estructura: estàndard: informació del paquet: 25 kg / tambor ...

Detalls del producte

Clorhidrato de Tetracaïna o Tetracaïna HCl CAS 136-47-0

Tetracaine Hydrochloride or Tetracaine Hcl Powder Raw Material, API.png


Nom del producte: Clorhidrato de Tetracaïna o Tetracaïna HCl

Número CAS: 136-47-0

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assay: 99.0% ~ 101.0% Tetracaine HCl

Fórmula: C15H25ClN2O2

Fórmula d'estructura:

Tetracaine Hydrochloride or Tetracaine Hcl Powder Raw Material, API formula.png

Estàndard:
Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor
Paraules clau: clorhidrato de tetracaïna, tetracaïna HCl API, pols de matèria primera

Descripció:
El clorhidrato de tetracaïna també s'anomena tetracaïna HCl o, de vegades, també es coneix com clorhidrato d'ametocaïna. És un anestèsic local, que pertany al grup anestèsic del éster.
El clorhidrato de tetracaïna s'utilitza principalment tòpicament en oftalmologia i com a anti-pruritic. També s'utilitza en l'àrea d'anestèsia espinal.
Per la recent investigació biomèdica, Tetracaine Hcl pot alterar la funció dels canals d'alliberament del calci (coneguts com a receptors de ryanodina) que controlen l'alliberament del calci de les botigues intracel·lulars.
Tetracaine Hcl és un bloqueig al·lostètic d'aquestes funcions de canal.
Quan es troba en concentracions baixes: la tetracaïna HCl causa una inhibició inicial dels esdeveniments espontanis d'alliberament de calci,
Quan es troba en altes concentracions: el Clorhidrato de Tetracaïna bloqueja el llançament per complet.
Juntament amb altres substàncies, la tetracaïna HCl s'utilitza àmpliament a la cirurgia de l'orella, la gola i la garganta. A més, al departament d'emergències, s'utilitza per adormir ràpidament la superfície. Especialment quan els nens van ferir els ulls, l'oïda o altres llocs sensibles.
Tetracaine Hcl es troba a la llista de medicaments essencials de l'OMS.

-------------------------------

Descripció:

Clorhidrato de Tetracaïna, Tetracaine Hcl Powder Raw Material, API BP, EP, USP es sintetitza a partir d'àcid 4-butilaminobenzoic. L'èster etílic es forma a través d'una reacció d'esterificació catalizada per àcid. La transesterificació catalizada per bases s'aconsegueix mitjançant ebullició de l'èter etílic de l'àcid 4-butilaminobenzoic amb excés de 2-dimetilaminoetanol en presència d'una petita quantitat d'eòxid de sodi.

 

Com a proveïdor i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Tetracaine Hydrochloride, Tetracaine Hcl Powder Raw Material, API BP, EP, USP des de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Sol·licitud:

Clorhidrato de Tetracaïna, Tetracaine Hcl Powder Raw Material, API BP, EP, USP (També conegut com Amethocaine) és un potent anestèsic local del grup éster. S'utilitza principalment tòpicament en oftalmologia i com a anti-pruriginosa, i s'ha utilitzat en anestèsia espinal.

En els estudis biomèdics, s'aplica Tetracaine Hydrochloride, Tetracaine Hcl Powder Raw Material, API BP, EP, USP per alterar la funció dels canals d'alliberament del calci (receptors de ryanodina) que controlen l'alliberament de calci a les botigues intracel·lulars. Clorhidrato de Tetracaïna, Tetracaine Hcl Powder Raw Material, API BP, EP, USP és un bloqueig al·lòstic de la funció del canal. A baixes concentracions, Tetracaine Hydrochloride, Tetracaine Hcl Powder Raw Material, API BP, EP, USP causarà una inhibició inicial dels esdeveniments espontanis d'alliberament de calci, mentre que a altes concentracions, bloquejarà l'alliberament per complet.

Ús i aplicacions: Clorhidrato de Tetracaïna, Tetracaine Hcl Powder Raw Material, API BP, EP, USP s'aplica àmpliament per anestèsia epidermal mucosa, anestèsia del teixit nerviós, anestèsia epidural i anestèsia espacial Subarachnoid.

---------------------------------

Àlies: HCl de tetracaïna; Clorhidrato d'ametona

MF: C15H25ClN2O2

MW: 300.82

EINECS: 205-248-5

Categories de productes: intermedis API; Canal de sodi; Amines; Aromàtica; Intermedis i productes químics fins; Farmacèutics; Farmacèutic intermedi; PONTOCAINE

-----------------------------------

Altres noms:

Tetracaini hydrochloridum


Índexs principals de Clorhidrato de Tetracaïna o Tetracaïna HCl

ARTICLE

ESPECIFICACIÓ

RESULTATS

Descripció
Tetracaïna HCl

Pols cristal·lina blanca

pols cristal·lina blanca

Identificació
Clorhidrato de tetracaïna

Per complir

Compleix

Aparença de la solució

Clar i incolor

Compleix

pH

4,5-6,5

5.4

Substància relacionada
(Per TLC)

Per complir

Compleix

Metalls pesants

10 ppm

Compleix

Humitat (Aigua)

No més del 2,0%

<>

Pèrdua en l'assecat

<>

0,30%

Cendra sulfatada

<>

0,05%

Assaig (TLC)
Clorhidrato de tetracaïna

99,0% ~ 101,0%

99,5%

Clorhidrato de Tetracaïna Pure Xina o Tetracaïna HCl / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Clorhidrato de Tetracaïna o Proveïdors de Matèries Primeres de Tetracaïna HCl a la Xina. Xina Clorhidrato de Tetracaïna o Tetracaïna HCl API Fabricants a la Xina.


Si busqueu la matèria primera de Tetracaine Hydrochloride o Tetracaine Hcl Powder, API CAS 136-47-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clorhidrato de Tetracaïna o Tetracaine Hcl Powder Raw Material, API CAS 136-47-0, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada