Clorhidrat O (S) de Ropivacaïna -Ropivacaïna Hcl BP EP USP

Des del descobriment que els anestèsics locals de llarga durada poden induir una aturada cardíaca, les persones han estat buscant alternatives més segures amb una solubilitat greix inferior.

Detalls del producte

Ropivacaine Hydrochloride o Ropivacain Hcl

image001

Xina Clorhidrat de Ropivacaïna o (S) -Rivivacaïna Hcl BP EP USP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: (S) -propivacaïna clorhidrat anhidre

Número CAS: 98717-15-8

Característiques: pols blanca o pols blanca cristal·lina.

Fórmula molecular: C17H27ClN2O; C17H26N2O · HCl

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Ropivacaïna Clorhidrat o (S) -Rivivacaïna Hcl


Descripció:

Des del descobriment que els anestèsics locals de llarga durada poden induir una aturada cardíaca, les persones han estat buscant alternatives més segures amb una solubilitat greix inferior. El clorhidrat de Ropivacaïna o (S) -Rivivacaïna Hcl BP EP USP és un tipus nou d’anestèsic local amida d’acció llarga, que té un efecte durador, anestèsia i efecte analgèsic. Les seves característiques farmacològiques són una baixa cardiotoxicitat, una separació evident del bloc sensorial i del bloc motor i la vasoconstricció perifèrica. Per tant, és especialment indicat per a analgèsia postoperatòria i anestèsia obstètrica.


En comparació amb els anestèsics tradicionals locals, el clorhidrat de Ropivacaïna o (S) -Rivivacaïna Hcl BP EP USP presenta els avantatges següents:

1. Efecte terapèutic: el clorhidrat de Ropivacaïna té un temps d’acció més llarg que altres anestèsics locals de llarga durada, i l’anestèsia per infiltració subcutània dura de 2 a 3 vegades més que la bupivacaïna de la mateixa concentració.

2. El grau de separació del bloc sensoriomotor del clorhidrat de Ropivacaïna o (S) -Rivivacaïna Hcl BP EP USP és molt més gran que el de la bupivacaïna, i la velocitat d’autorització és més elevada, cosa que el fa més adequat per a l’anàlisis.

3. Forte controlabilitat: l'efecte anestèsic del clorhidrat de Ropivacaïna o (S) -Ropivacaïna Hcl BP EP USP depèn de la dosi, és a dir, el grau de bloc sensorial i motor produït per la ropivacaïna és previsible i controlable.

4. Baixa toxicitat i efectes secundaris: el clorhidrat de Ropivacaïna o (S) -Rivivacaïna Hcl BP EP USP no presenta cap deficiència de la cardiotoxicitat dels anestèsics locals d’acció llarga. Rarament produeix cardiotoxicitat i el fetus té una bona tolerància a aquest producte.


Igual que altres anestèsics locals, el clorhidrat de Ropivacaïna o (S) -Rivivacaïna Hcl BP EP USP bloqueja de manera reversible la conducció d’impulsos al llarg de les fibres nervioses bloquejant els ions de sodi que flueixen a les membranes de les fibres nervioses. Els anestèsics locals també poden tenir el mateix efecte en les membranes cel·lulars excitables, com les cèl·lules del cervell i els cardiomiòcits. Si els fàrmacs excessius entren ràpidament a la circulació sistèmica, el sistema nerviós central i el sistema cardiovascular produiran símptomes i signes tòxics.

La més alta qualitat, el clorhidrat de Ropivacaïna pura o (S) -Rivivacaïna Hcl BP EP USP fàbrica de pols / substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el clorhidrat de ropivacaïna o (s) -ropivacaïna hcl bp ep usp, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: clorhidrat o ropivacaïna (s) -ropivacaïna hcl bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like