Clorhidrat de Lignocaine, Lignocaine Hcl BP EP USP Hcl de la xilocaïna

Clorhidrat de Lignocaine, Lignocaine Hcl BP EP USP la xilocaïna Hcl Xina Lignocaine clorhidrat, EP BP de Lignocaine Hcl Hcl USP de la xilocaïna fàbrica, proveïdors, fabricant a la Xina. Paquet: 25Kgs/fibra tambor Descripció: Lignocaine clorhidrat, EP BP de Lignocaine Hcl Hcl USP de la xilocaïna s'utilitza per...

Detalls del producte

Clorhidrat de Lignocaine, Lignocaine Hcl BP EP USP Hcl de la xilocaïna

Lignocaine Hydrochloride, Lignocaine Hcl BP EP USP Xylocaine Hcl

Clorhidrat de Lignocaine Xina, fàbrica EP BP de Lignocaine Hcl Hcl USP de la xilocaïna, proveïdors, fabricant a la Xina.

Paquet: tambor 25Kgs/fibra

 

Descripció/controls:

Clorhidrat de Lignocaine, EP BP de Lignocaine Hcl Hcl USP de la xilocaïna s'utilitza per adormir una zona del seu cos per ajudar a reduir el dolor o malestar causat per procediments invasius mèdics com la cirurgia, agulla punxades o inserció d'un tub de catèter o la respiració.

Clorhidrat de Lignocaine, EP BP de Lignocaine Hcl Hcl USP de la xilocaïna de vegades es troba en les aplicacions en el tractament de ritmes irregulars de cor que poden indicar un possible atac cardíac.

 

Fengchen Group Co, Ltd és guardonat amb el honor "alta tecnologia empresa estatal", "1 lot d'empreses d'innovació tecnològica" de la nostra província.

Pal Fengchen Group Co, Ltd a la creença en la innovació tecnològica. Desenvolupament de l'empresa se centrarà, així com la formació del personal. S'estableix un centre de recerca postdoctoral en 2014. Per cert, també realitzem tres projectes del Pla Nacional de torxa.

 

Superior qualitat, clorhidrat de Lignocaine pura, Lignocaine Hcl BP EP USP la xilocaïna Hcl en pols / fàbrica de substància, proveïdors, fabricant a la Xina.

 

Productes relacionats:

Hot Tags: clorhidrat de lignocaine, ep bp de lignocaine hcl hcl usp de la xilocaïna, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like